Skip to content
4 reacties
206 weergaves

Ik kan mijn vriendin niet bijhouden.

Mijn vriendin wil vaker seks hebben dan ik. Ik heb het gevoel dat ik soms even een paar dagen moet bijkomen omdat mijn pik en ballen dan zeer doen. Wat moet ik doen ik heb nog niets tegen haar gezegd? Hebben jullie dat ook?

17 jaar
10 jaren geleden

4 Reacties

  • Dat klinkt wel bekend. Heb er ook last mee gehad met mijn ex. Hadden we het hele weekend al sex gehad en dan op zondagavond wilde ze weer en zei ik dat hij moe was en het even niet deed. En dan begon ze toch me te pijpen dan werd ie wel weer hard enzo maar deed beetje pijn en dan zei ik stop zo anders kom ik klaar. En zei ze dat moet ook dan kun je me in de volgende ronde lekker lang doggy doen. Dat was dan niet meer zo fijn omdat het wat pijn deed en hij werd soms slap en dan werd ze kwaad.
    Voor vrouwen is het makkelijker volgens mij

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Meisjes hebben het makkelijker om het 10 keer per dag te kunnen. Wij moeten fysiek echt een prestatie leveren de 10e keer: hem nog recht krijgen en ook nog werken naar orgasme toe wat de 10e keer op 1 avond een stuk moeilijker gaat dan de 1e en 2e keer. Wat moet een meisje nou kunnen de 10e keer? Nou haar mond open kunnen doen om te pijpen (dat is dus geen prestatie) en een lul ontvangen bij het neuken (ook geen prestatie). Een meisje die het niet 100 keer per avond kan is gek; hoe moeilijk is dat nu? Een jongen echter zou superman zijn.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb het toch wel enkele keren driemaal gedaan op een periode van 24 uur. En dat ging goed.

    Maar ik moet schrijven dat het die derde keer heel wat langer duurde vooraleer ik klaarkwam, zo een half uur tenminste vooraler ik klaarkwam en ondertussen was ze een beetje droog geworden, dat was wel minder leuk want het begon te irriteren aan mijn piemel.

    De volgende keer hebben we dan wat glijmiddel gebruikt: super!

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • I know the feeling bro :p

    Mijn vriendin is ook aardig op dreef altijd maar echt eerlijk zijn tegen haar ze zal het wel begrijpen maar heb dan wel een vraag.

    HOE VAAK DOEN JULLIE HET OP 1 AVOND haha

    als je al na een keer pijn hebt dan doe je of wat verkeerd of je moet even naar een arts om het te laten nakijken. Als je dalijk zegt na 5 keer dan verwacht ik zelfs al dat er eelt op zit :p

    Hopenlijk heb je hier iets aan

    20 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten