Skip to content
43 reacties
17842 weergaves

Met welke nationaliteiten heb jij het al gedaan en met welke neuk jij het liefst?

Met welke nationaliteiten heb jij het al gedaan en met welke neuk jij het liefst? En zitten er grote verschillen lussen bijvoorbeeld de gemiddelde lengtes van lullen per nationaliteit?

17 jaar
10 jaren geleden

43 Reacties

  • Ik heb gisteren met twee Hollandse meisjes seks gehad was lekker. Ben zelf marokaans val op Hollandse meisjes

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Haha als ik dit allemaal lees denk ik zo bij mezelf hoe jullie dat allemaal klaarspelen ik word bijna 17 en heb zelfs nog nooit getongd dus... maar ik heb gehoord dat franse meisje heel erg passioneel zijn.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Italiaan, twee nederlanders en een Kroaat de italiaan was goed heb ik ook lang een relatie mee gehad de nederlanders waren gewoon kut, waren niet de juiste personen qua karakter envan de stel had amper ervaring en de kroaat os mijn favoriet neukt hard is toch gevoelig. aanvaard mijn grenzen en is mijn boyfriend :)

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • 1 duitse 1 franse 3 nederlanders 2 belgen en een marokaan de nederlandse vond ik toch het leukst ze maakten mij helemaal gek voor herhaling vatbaar

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben een Marokkaanse jongen maar ik had 3 jaar geleden met een meisje die pas was gevlucht uit Oost-Oekraine gedaan. We zaten op school en ik vroeg haar nummer en toen vroeger ik of ze op kamp wou neuken. Dus gingen we stiekem toen anderen op speurtocht waren zeiden we dat we ons moe waren. En deden we in mijn jongenskamer, deden wij eerst standje 69 en daarna deden we vrouw op top positie. Ik vond het heerlijk ook mijn eerste kus en we waren allebei ontmaagd. Verder heb ik het met mijn Nederlandse buurmeisje gedaan ze wou het ooit experiementeren en het was een jaar geleden ik was 16 en zei was 17. Dus deden we samen toen ik alleen thuis was. Maar verder wil ik nog meer sex.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben maagd maar wil graag iemand pijpen. Welk nationaliteit is het beste?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben wel geen homo, maar voor de verandering zou ik wel eens een mooie Afrikaanse jongen met een grote lul willen pijpen tot hij klaarkomt.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Verschillende Hollandse jongens, enkele Belgische, een Marokkaan, een Italiaanse meid en enkele Hollandse meiden

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • genoeg ervering alleen nog niet met blanken meisjes

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • ik heb het met surinamse gedaan met turkse arbei en met pollse alleen nog niet met nederlanders

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zelf ben een Turkse jongen en ik heb alleen gedaan met een Japanse meid en ja duhh het is me vriendin voor 2 jaar. Maar het is wel fijn met haar.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Broer en ik hebben, als expats, onze puberteit in Verwegistan moeten beleven. Eenmaal weer thuis meteen naar thaise massage-parlour geweest. Goddelijk. Maja, dat zijn professionals. NL meisjes vaak passief. Ze willen allemaal gebeft worden maar zelf een keertje pijpen? Ho maar. Verder 2 DK vriendinnen in Spanje. Slopend!!! Gelukkig vertrokken ze vroeger of we hadden de vakantie niet overleefd. Nu al bijna 2 jaar Vlaamse vriendin. Perfecte balans tussen geilheid en gezond verstand.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • 2x NL meisjes (16 & 17 jaar; niet tegelijk hoor) wat een lieve schatjes maar wel erg apatisch- gaan op hun rug liggen en doen niks,
    1x Portugees meisje (24)jr.; heerlijke sexbom, ze kwam na de vakantie ook naar NL voor een weekje bij mij thuis; ze wilde al in de trein in de lege eerste klas coupe pijpen en op het herentoilet op schiphol eerst neuken voor we verder gingen;
    ook 2 engelse meisjes (19 & 21); dat zijn halve sletten; heerlijk sexueel agressief; komen lekker naakt bovenop je zitten,
    - een maand lang een meisje uit Ierland, kwam steeds gillend van genot klaar, heerlijk;
    1 meisje uit Philippijnen maar die was veel te onderdanig en daar houd ik niet zo van-

    En of ze nou grote borsten of kleine tietjes hebben maakt niks ut; als ze maar lief zijn en gevoel voor humor hebben en kunnen lachen en hopelijk ook lekker meedoen in bed zoals die engelse meiden

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • 2 franse 1 neger 1 marokaan en 3 hollandse de franse was het lekkerst. Ik kende haar niet eens ze verstond me niet ik liet een condoom aan dr zien en ze wist meteen wat ik wou

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • De vraag; "En zitten er grote verschillen lussen bijvoorbeeld de gemiddelde lengtes van lullen per nationaliteit?" is natuurlijk een onzinvraag op dit forum. De individuele ervaring van de een hoeft natuurlijk helemaal niet representatief te zijn voor het echte gemiddelde binnen die nationaliteit. Daarvoor zou onderzoek nodig zijn onder een representatief aantal deelnemers vanuit die nationaliteit. En dan ook nog eens gecategoriseerd naar leeftijd.
    Maar dat die verschillen er zijn, is al lang bekend.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Aziaten hebben over het algemeen wel een kleinere lul maar pas wel op met Filipijnse jongens daar zitten er tussen die waarvan een olifant zelfs jaloers op wordt.

    Maar of marokkaanse, Surinaamse en Antilliaanse jongens nou echt veel groter geschapen zijn is een fake ook onder Nederlandse jongens zijn er genoeg die een maatje meer hebben.

    Maar het gaat er niet om hoe groot zijn lul is maar wat er mee kan al is 30 cm heel pijnlijk maar ook 18 cm kan heel pijnlijk zijn als hij MOET.Maar het is wat je zelf lekker vind en hoe goed je dat kan over brengen op je partner.

    Ook MOET je geen seks hebben maar gewoon samen willen en goed van te voren afspreken wat je juist niet wil.

    Zo vind de een recht toe recht aan lekker terwijl de ander het juist spannend vind om vast gebonden te worden (ik dus) en zijn partner te laten gaan.

    En zelf heb ik het ooit met een Spaanse jongen gedaan die bij ons op kwam logeren en ik vind het nog steeds erg dat hij een week lang amper heeft kunnen lopen.
    Onee niet denken dat ik hem zo hard heb genomen, ik stootte een kast om die op zijn teen terecht kwam (netje er me eruit weten te kletsen)

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb het een paar keer gedaan met een Nigeriaan met een lul van 34 cm lang in stijve toestand en zowat 7 cm dikte.   Verder met een Vietnamees, Marokkaan, Turk, Braziliaan en 2 Cubanen.   En met de nodige Nederlandse en Belgische jongens.     Mijn favorieten waren de 2 Cubanen.   Heel lief, zacht en ze konden het.    

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • een Duitse, een Engelse,een Italiaanse en een paar Nederlandse meiden. De meiden uit het buitenland waren over het algemeen leuker, ze deden meer. Nederlandse meiden (of in ieder geval degene waarmee ik seks heb gehad) gingen allemaal gewoon liggen en deden niks.
    Het is veel leuker als meiden ook initiatief nemen, hun best gaan doen en niet alleen maar gaan liggen en zeggen "neuk me." Mede door deze ervaringen heb ik ook liever een vriendin die uit het buitenland komt.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb het gedaan met natuurlijk Nederlandse meiden, een Finse meid, een Italiaanse, een Belgische vrouw, een zwarte Amerikaanse meid, en een Engelse meid.

    Ik vind toch de Nederlandse meiden het lekkerst. :-)

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb het op vakantie eens gedaan met mijn vriendengroep (ben gay). Mijn zwarte vriend had een hele lange wat ik echt geweldig vond. De Belgische was ook heel fijn, maar de Marokkaanse was toch de beste en het wildst

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten