Skip to content
16 reacties
3561 weergaves

doktertje

Hoe spelen jullie doktertje? Zitten of liggen jullie dan en wat doet hij dan bij jou?

14 jaar
10 jaren geleden

16 Reacties

  • Tuurlijk vinden veel meiden het niks, worden niet opgewonden van de gedachte intiem onderzocht te worden. Maar evengoed zijn er ook heeel veel meiden, en vrouwen, die als ze dan met hun benen in de beugels moeten, dat hun kutje behoorlijk vochtig is. Ik wel in elk geval. Ik zag de dokter kijken, maar gelukkig zei hij er niets over.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is voornamelijk de dokters romans die we in ons hoofd halen denk ik. De knappe vrouw met het mooie lingeriesetje wordt onderzocht door een gespierde jonge dokter. Veel hebben denk de fantasieën over dat dit in hun dagelijks leven voor komt maar eerlijk dat gebeurt natuurlijk niet en zo iets als doktertje spelen kunnen we beter onschuldig en voor kinderen laten

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Vroeger wel eens gedaan maar dat was meer elkaar bekijken maar ik vond er niet zo veel aan mijn zusje vond het leuker om te doen

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • ik heb een stiefzusje van nu 10, maar toen ze 8 was wilde ze steeds doktertje spelen en ik vond dat niet leuk maar ze kroop altijd smorgens vroeg naast me in bed en vaak zei ze ben je ziek ? dan onderzoek ik je en pakte ze vaak mijn piemel vast in mijn onderbroek, ik werd dat zat en het volgend weekend kwam ze weer ben je ziek ? nee zei ik maar jij wel en op de buik zei ik en ze draaide zich om en genoot, ik deed haar broekje naar beneden en stopte een koortsthermometer tussen haar billen en vroeg of ze dat leuk vond, en ze keek erna trok hem eruit en zei ik ben niet ziek !!, nooit meer met haar doktertje gespeeld.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb het toch niet meer gedaan na mijn 8 of 9 jaar.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Nooit gedaan in het echt... lijkt me wel eens spannend, geil maar ook wel een beetje apart om dat eens te doen... heb dat wel eens via een fantasie via kik gedeeld met iemand... 

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • al wel lang geleden maar toen ik 11 was en een vriendje van 12 had, deden we doktertje spelen onbewust denk ik nu we waren altijd op mijn kamer bij hem kon dat niet en allebei bloot, dan moest er 1 op bed liggen eerst op de rug en alles kwam aan bod dus ook het piemeltje en dan op de buik rug benen en dan de thermometer in de billen dat was een vinger die letterlijk tussen de billen ging en niet verder thuis was dat anders en dat vonden we niet leuk, maar vonden het best leuk maar ben daar nu te oud voor.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Nog nooit gedaan maar ik wil het wel erg graag doen lijkt me echt geil!

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb nog nooit doktert gespeeld 

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • ja, dit kan ik me nog wel herineren. toen ik een jaar of 10/11 was ging ik met een goede vriendin spelen en toen zij ze kom laten we doktortje spelen ( natuurlijk niet met achterliggende gedachte want wij kende dat niet eens) en ja ik kan me nog wel herineren dat we naakt tegenover elkaar stonden en zoiets hadden van, dat is heel anders.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik ben topicstarter, @meisje 18 Nog nooit gedaan maar mn vriendje en ik willen dat wel alleen ik ben nogal zenuwachtig met wat zal ik gaan doen en wat gaat hij bij mij doen? Heb jij het al vaker gedaan? Heb je misschien tips?

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • @meisje 14 jaar, topicstarter

    Speel je zelf ook doktertje. En met wie dan, waar, hoe vaak, en vooral, wat doen jullie dan bij en aan elkaar? En, wat zou je wíllen doen?

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik speelde doktertje toen ik 8 was ofzo.... en dat was dan ergens in de bosjes elkaars geval laten zien....

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • ik speel altijd doktertje met mijn 2ling zus. we knippen elkaars schaamhaar kort en praten gewoon. doen het ook om gewoon te kijken of er iets raars zit op ons lichaam. We hebben een hele hechte band dus schamen nergens voor. zij had jeuk aan haar anus dus ging zij liggen op bed en keek ik tussen haar billen. Soms gebruiken wij ook een thermometer voor in onze billen

    11 jaar
    10 jaren geleden
  • Doktertje spelen vind ik eerlijk gezegd razend spannend, Als je andere discussie-lijnen leest over naar een dokter moeten dan snap je wel waarom dat zo voelt. Dat gevoel van spanning heb ik ook, wel anders maar toch, als ik doktertje speel met een 'patiënte' die natuurlijk helemaal bloot moet. Zij ligt dan, op haar rug, en laat zich door mijn intiem onderzoekende vingers betasten. En reken maar dat ze dat spannend vindt, en merkbaar opwindend ook.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik speel wel eens doktertje en hij zat aan me borsten en hij ging met zn hand over Mn benen en verder naar boven daarzo! Ik vond het echt super ??

    13 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten