Skip to content
122 reacties
16687 weergaves

Foot fetish

Heeft iemand een foot fetish ofso?????

12 jaar
11 jaren geleden

122 Reacties

  • Hoi, ik heb ook een voeten en sokken fetis. Kijk graag naar jongens op sokken. Ik heb een vriend die daar geen probleem mee heeft. Wij pakken elkaar wel eens de schoenen af en dan moet die op sokken een opdracht doen om zn schoene terug te krijgen. Meestal ben ik dan die op sokken. Heb dan ook een stijve...

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik hou van meisjes voeten vooral als ze voetkousjes en panty`s en ballerina schoenen aan hebben en hun teennagels met nagellak gedaan zijn. Ik en mijn zusje doen het bij elkaars voeten

    11 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb ook voeten en sokken fetish voor jongens, ben zelf ook een jongen en wel homo. Mocht de sokken en voeten van mijn vriend altijd masseren en soms duwde hij ze in m'n gezicht en dat was echt chill dan.. helaas is het nu uit.. mis het wel om aan jongens voeten/sokken te zitten

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb wel iets met naaldhakken. Ik word er niet geil van maar een vrouw op naaldhakken is ontzettend mooi om naar te kijken. Helaas dragen alle meisjes tegenwoordig sneakers en dat is doodjammer. Enkel Maxima draagt nog stiletto's en zij is dan ook de elegantste vrouw van Nederland. Zij zou meer navolging moeten krijgen.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi, ik ben een jongen en vind het geil om andere jongens op sokken te zien. Mij werden regelmatig mn schoenen afgepakt op school enzo en dan moest ik soms uren op me sokken lopen voordat ik ze terug kreeg. Moest dan wel vaak mn stijve verborgen houden. Ook buiten schooltijd veel gebeurd op verschillende plekken. De laatste tijd wat minder...

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb ook een footfetish en ik schaam me er niet voor om het te zegggen tegen anderen dat maakt me juist zwak en dan zit je er mee. Het liefst doe ik bij vrouwen bij jongens lukt het mij nooit het te vragen. Iemand die dit ook heeft.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongens voeten van tussen de 11-21 jaar zijn zo heerlijk
    Tijdens Sport als alle jongens weg zijn,ruik ik hun sokken en schoenen of neem ik hun sokken mee naar mijn huis om er aan te ruiken,kword er echt geil van.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind zweet voeten wel stinken xD hoef er niet aan te likken

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi Jongen 17 jaar. Ik heb precies hetzelfde! Ook hetero en heb ook een zwak voor sokken en voeten van jongens en de geur ervan. 

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben ook een hetero jongen maar heb een zwak voor sokken en voeten van jongens en de geur ervan. Zijn er meer hetero jongens die dit hebben hier?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik val echt op korte sokjes

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb als iemand met blote voeten loopt een stijve en zeker als het een meisje is. Waar de voetjes zwart zien van de vuiligheid

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Heb je een vriendin? Zoja, accepteert zij dat? Of eens een bed partner gehad die ermee instemde?

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb zelf ook een voetfetish vooral gelakte nagels ben ik dol op. Masseren eraan ruiken likken.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb ook een voetfetisj, alleen bij vrouwen en de voeten moeten wel schoon zijn en zeker niet ergens naar ruiken (net na het douchen) wil ik ze likken, strelen of in mijn mond nemen. Vind vrouwen voeten zo ontzettend geil alleen erg jammer dat mijn vriendin dit niet zo met mij deelt. Strelen en een simpel kusje op de voeten mag maar mijn ideeën mag ik niet op haar voeten uitoefenen, zoals tijdens het neuken haar voet over mijn gezicht of in mijn mond, klaarkomen over de tenen of voeten enz enz. In een panty of net kousen vind ik voeten super geil en alleen al bij de gedachten krijg ik een stijve. Jammer dat ik geen vrouwen ken die dit zouden willen.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Kleine Aziatische voetjes zijn heel sexy. Maar tegen welke prijs? Die meisjes krijgen al heel jong hun voetjes ingesnoerd zodat ze niet normaal kunnen groeien. Eigenlijk gaan mannen wreed om met meisjes. Beetje off-topic maar denk ook aan de wespentaille, de korsetten, de uitgerokken oorlelletjes. Je zal dat als jongen maar moeten meemaken. Sorry meiden, voor al de ellende.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik wil een foot fetish zijn van een meisje.   

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het soms wel spannend als iemand mijn voeten moet kussen of ruiken. Geeft wel een geil gevoel.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen20. Ik ben ook hetero en vind het ook heerlijk om aan mannenvoeten te ruiken/likken. Wel verzorgde voeten , maar ook prima een beetje zweetvoeten. Mijn vriendin moet er niks van weten. Beste vriend vindt het niet erg als ik af en toe keer na sporten aan zijn voeten ruik, en hij vindt het best relax als ik zijn voeten lik. Hij heeft van die mooie verzorgde voeten maat 43.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben een jongen en hetero maar vind het geil als andere mijn voeten likken en ruiken

    20 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten