Skip to content
19 reacties
4570 weergaves

Wie kreunt er bij het Aftrekken en klaarkomen

Ik ben een jongen van 13 jaar en ik trek mij sinds een tijdje af. Ik ben er achter gekomen dat ik behoorlijk kreun bij het klaarkomen. Omdat er beneden vaak mensen zijn durf ik mij niet te laten gaan. Zijn er meer die dit heeft en is het normaal dat jongens kreunen bij het aftrekken en klaarkomen. Oja ik spuit al aardig uit de piemel.

13 jaar
11 jaren geleden

19 Reacties

  • Ik kreun bijna niet alleen meestal als ik klaarkom shock mijn lichaam. Maar een keer in de douche trok ik mijzelf af naar mijn 3de orgasme of zo en het was zo intens dat ik onbewust geluide maakten en bij het klaarkomen dan ineens stil ben maar wel lag te kronkelen

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik kreun alleen als mijn vriendin klaar komt en ik zelf ook :P

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • volgens mij kreun ik niet maar mijn bed piept als ik het op een bepaalde snelheid doe en dat is wel erg want ik vind aftrekken het fijnst als ik op mijn rug in bed lig.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik kreun nooit helemaal niks

    Is dat trouwens raar??

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • @ jongen van 11: je had het gevoel van een zaadlozing alleen ben je nog niet ver genoeg in de pubertijd. Je lichaam maakt nog geen sperma. Als je jezelf blijft masturberen zul je vanzelf voelen dat het anders wordt (heftiger) en op een gegeven moment kom je klaar mét sperma.
    Ik herken het wat je schrijft want ik masturbeerde ook al voordat ik sperma had.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb dat nog niet gedaan. Maar laatst toen lag ik op me buik en me piemel was stijf. Toen kreeg ik ineens een soort lekker gevoel als ik beetje met me buik naar beneden drukte. ik ging toen door en toen kreeg ik heel apart gevoel ineens iets heel lekker. Ik wist alleen niet wat dat was. Maar er kwam verder niks uit ofzo.

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik kreun zelf niet tijndens aftrekken miss wel wat diep ademhalen maar ik word er zelf geil van wanneer ik en mijn meisje samen kreunen tijdens de sex maakt de ervaring leuker en als ik klaarkom op haar gezicht kreun ik hard en roep ik haar naam en ze zegt dat ze dat lekker vindt dus ik blijf het doen

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Dit gebeurt soms heel iets. Dan ben ik zo geil dat het bijna té lekker gaat.

    Ik heb trouwens een hekel aan jongens/mannen die doen alsof.Ze kreunen omdat ze dat willen maar het gebeurt niet vanzelf.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Als ik alleen ben dan maak ik geen lawaai als ik klaarkom. Met of bij iemand anders soms wel want meestal hebbebn die het niet graag als ik zeer stil blijf.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Mijn vriendin zeg altijd dat ik kreun als ik klaarkom .ik kan niet spuiten zonder geluid na de tweede of derde keer word het minder ,en mijn vriendin word er bloed geil van .

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb dat ook dan wl ik me aftrekken zonder geluid en dan noet ik toch hijgen

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • lekker doch in het ritme de kreunen bij elke haal diep in ademen en met een diepe zucht klaarkomen en je leeg spuiten zucht hm mm

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Als ik mezelf aan het vingeren ben, kom ik veel sneller klaar als ik kreun, maar jammergenoeg kan ik niet hard kreunen ivm ouders en broertje die dicht op me wonen.. --' beeeeetje jammer...

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Jongen 13

    Ik heb dat ook, maak je maar geen zorgen

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Stil aftrekken is erg lastig als je probeert niet te kreunen ga je zwaar ademen en je moet het ook ergens laten als je in bed ligt. Vroeg of laat vinden je ouders doekjes onder je bed vol met sperma. Je hoeft je trouwens echt niet te schamen voor aftrekken elke ouder weet dat op een bepaalde leeftijd jongens zo iets gaan doen. De meeste ouders willen het waarschijnlijk niet horen of zien.

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Als ik mijn vriendje aftrek kreunt hij enorm. Vooral als ik ook bij aan het zuigen ben.
    Ik vind dat zeer aantrekkelijk.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • ik ben zo stil als spiderman als ik mijn spinnenweb spuit X)

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Het voelt zo lekker

    Als ik mij zelf aftrek begint het na een tijdje flink te jeuken waardoor ik begin te hijgen, eerst een beetje en steeds meer. Wanneer ik voel dat het sperma begint te komen wordt het hijgen meer kreunen. En vlak voordat ik begin te spuiten komt er meer een luidere geluid dat kreunen en hijgen. Weet iemand hoe dat kan, graag reakties van verschillende jongens met ervaring. Tijdens het spuitenheb ik een ongelofelijk lekker gevoel en drang om het weer te doen. ik trek me ongeveer nu een paar maanden af.

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • :P

     Ik maak er wel geluid bij, echt kreunen zou ik het niet noemen. :P

    15 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten