Skip to content
2 reacties
129 weergaves

paar vragen

hallo.ik ben 20 jaar.honderd procent onervaren op het gebied van sex.ook op het gebied van relaties heb ik niet veel meegemaakt. nu heb ik een aantal vragen:hoe kan ik bij een man of oudere jongen er voor zorgen dat ik hem een beetje gek maak of dat ik iniedergeval aandaht trek?ik val namelijk op oudere jongens en vroeg me af hoe ik hun aandacht krijg?, wat zijn de beginselen van sex?ik weet dat iedereen het weer anders doet maar toch.hoe begin je bijv. laatste vraag:ik zie er jong uit voor me leeftijd en ik heb het idee dat ik me wel eens kinderachtig gedraag. hoe kan ik er toch een beetje ouder uit zien en gewoon volwassener over komwn? (qua gedrag dan). iemand tips?? geen kinderachtig gedoe alsjeblieft.

20 jaar
11 jaren geleden

2 Reacties

  • Titel.

    Okay, nou ik heb zelf eigenlijk een vraag: waarom zou je volwassener over willen komen? Dan sla je misschien iemand aan de haak die zich een of ander filmisch ideaalbeeld voorhoudt van een 'volwassen' ogende jonge vrouw dat eigenlijk helemaal de werkelijkheid niet weerspiegelt. En dan zou jij een act op moeten voeren om bij die man in de smaak te blijven vallen. Ik zou zeggen; zonde van de tijd en moeite. Ik durf je op een briefje te schrijven dat je met je echte gedrag zoals je nu bent een stuk verder komt dan met geforceerde volwassenheid. Als je jezelf wil veranderen op dat gebied omdat jij je eraan stoort is dat helemaal geen punt, maar ik zou het niet gaan doen omdat je denkt dat een ander zich er misschien aan zou kunnen storen. Nou gaat dit niet op als je juist geen behoefte hebt aan liefde, maar louter lust. In dat geval zou ik luisteren naar de verleider in jezelf. Je kan make-up gebruiken, bekijken naar wat je mooi vindt open aan vrouwen (wat hen uitstraling geeft) en dit op je eigen manier toepassen en gebruik positieve dingen in je uiterlijk als voordeel. Het is een soort van checklist.   Wat seks betreft.. daarin kan ik je eigenlijk ook niet mee op weg helpen, maar ik weet met de weinige ervaring die ik heb in die richting dat wanneer je bij iemand bent waar je affectie voor voelt en waar je je bij op je gemak voelt, dat zoiets vanzelf komt. Elkaar aanraken zit in de natuur, dus als alles verder snor zit in de verstandhouding komt dat ook goed ^^. En, bekeken vanuit de kant van louter lust, dan zou ik mezelf eerst afvragen of je in staat bent om uberhaupt met iemand het bed te delen zonder je onaangenaam te voelen en dan pas verder denken. Niet iedereen kan dat, zo ook ik niet. Je kan jezelf ook afvragen wat je leuk lijkt in het liefdesspel om te ontdekken, er zijn duizend wegen mogelijk :).   - BM      

    21 jaar
    11 jaren geleden
  • tsja

    Hoi Meisje van 20. Dat is een lastige vraag die je stelt. Zoals je zelf al zegt gaat dat bij iedereen anders.  Maar ik weet zeker dat het bij jou ook gaat lukken. Misschien ben je wel heel verlegen , en durf je niet goed contact te maken. Ik zou me gewoon veel onder de mensen begeven. Je hoeft echt geen bartype te zijn ofzo, het kan net zo goed op het strand of op een of andere club.  Zorg ervoor dat je er goed uit ziet, trek eventueel iets uitdagends aan,  en maak oogcontact met een jongen die je leuk vind. Als hij dat ziet moet je niet meteen wegkijken maar gewoon aanblijven kijken en glimlachen. En een praatje beginnen te maken. Maakt niet uit waarover. Dan krijg je vanzelf wel een idee of hij ook in jou geinteresseerd is. En je kan ook een blauwtje oplopen, het kan namelijk zo zijn dat ie jou niet ziet zitten of al een vriendin heeft. Dat is niet leuk ,maar het hoort erbij. Het technische verhaal van sex weet je vast wel, als je eenmaal iemand aan de haak geslagen hebt ligt het helemaal aan jou hoe je dat wil invullen, misschien wil je de 1e keren alleen zoenen of juist meer. Als het zover komt, maak dan wel duidelijk dat het je 1e keer is en dat ie voorzichtig moet zijn, en dat hij de tijd voor je neemt. De 1e keer sex vergeet je namelijk nooit. En zorg dat je het veilig doet. Dat je er jong uitziet geeft helemaal niets, dat vinden mannen juist leuk. Net zoals jij op oudere jongens valt zijn er heel veel jongens op zoek naar een jonge meid, en een beetje wispelturig "onvolwassen"gedrag vinden ze alleen maar leuk. Heel veel succes

    21 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten