Skip to content
12 reacties
184 weergaves

Ik heb een vriendje

 Ik heb een vriendje maar hij wil graag meer wat moet ik doen ?

15 jaar
12 jaren geleden

12 Reacties

  • doen

    heei Ik zou het doen ik Ik deed het ook altijd gwn Dan hield ik mijn vriendje langer en het is iets wat je samenbrengt

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • Meisje van 16

    Mijn ex-vriendin had ook het zelfde als jou ook aleen nog maar gezoent. maar ik vroeg of we eens een avondje konden zitten en dan de grensen konden vergelijken met elkaar. ik wou wel seks (zoals elke jongen) maar ik wacht tot zij er klaar voor is. toen ze voor het eerst wou voelen en strelen bij mij gingen we gewoon rustig op bed liggen zij had de hand op mijn buik en dan moet je gwoon rustig naar beneden gaan als je zit te twijfelen moet je het zeggen tegen je vriend. als hij er geen probleem mee heeft kan je natuurlijk ook gewoon hem eerst over de buik enzo wrijven en dan telkens een stukje lager gaan en als je dan bij de broek/onderbroek komt je hand er klein beetje onderdoor gaan en als je hem eenmaal voelt dan komt de rest van zelf wel ;) zo is het ook bij ons gegaan. jammer gnoeg is het uitgegaan omdat ze vreemd ging. Dus ben nu ook weer singel (we hadden 5 maand).        

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • geile jongen

    als je je hand op zijn gulp legt, of gewoon vraagt of ie wel eens een stijve heeft, volgt de rest vanzelf...

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • help me

     ik ben een meisje van 16 en ik ben nog niet verder gegaan (alleen gezoend dus) maar nu wil ik dat wel maar ik weet niet hoe ik dat allemaal moet doen? wat en hoe moet ik dat doen bij een jongen? help me...   x V.

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • .

    Ik snap wat je bedoeld, mijn vriend wou ook verder, maar alleen als ik daar klaar voor ben, en alstie je uitlacht of iets anders omdat jij het niet wilt, is hij jou niet waard! xx

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • niet doen

    niet doen als jij er geen goed gevoel bij hebt, je moet pas zoenen als jij dat ook zelf wild anders niet. en als hij dat inderdaad niet snap of na jou gevoel luisterd is bhij jou niet waar sorry klinkt hard wat ik schrijf maar zo denk ik er over gr t

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • hart

    laat je niet leiden door wat anderen vinden maar volg je eigen hart en doe gewoon wat JIJ wilt :)  

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • lees dit pleas

    ik heb ook een vriendjje ik ben nu 12 jaar en jy bent 15 kijk de meeste mensen tussen de 15 en 17 jaar oud hebben al eerder seks gehad kijk beetjj raar voor een kind van 12 :p maar als je er aan toe bent kun je het doen niet dat ik het ooit gedaan heb hoor maar als het gebeurt gebeurt het en dan voel je pas of je het wilt of niet als het op dat moment  bijna gebeurd kan je door gaan en anders zeg je stop ik ben hier nog niet klaar voor ik heb dus zelf ook een vriendjj en hij wilt me zoenen ik wil dat wel maar kKdurf dat niet hy vraagt me de hele tijd om naar hem toe te komen in de pauzes WAT MOET IK DOEN ???

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • JIJ!

    het gaat erom wat JIJ wilt, niet wat hij wil.

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • ik ben een jone en hy begrijpt het wel

     ik ben een een jongen en ik zou het begrijpen als jij er nog niet klaar voor was (zou zijn ) weet ik veel praat er met hem over op een een geschikt moment (niet op een feestje ) en wacht er niet te lang mee as hij het niet begrijpt is hij alleen uit op sex ofzo (dan is het een sukkel) 

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • Niet doen!

    Hee,
    Ik kan uit je reactie niet helemaal opmaken of jij dat nou ook wilt of niet, maar ik ga even verder met dat dat niet zo is.
    Als ik jou was zou ik op een rustig moment vertellen dat je er nog niet helemaal klaar voor bent; als hij een lieve jongen is begrijpt hij dat echt wel.
    Je zou ook nog aan iets er tussenin kunnen denken: bijvoorbeeld een beetje knuffelen en strelen, maar natuurlijk alleen als jij het wil!
    Succes!

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • je moet er aan toe zijn!

     hooi, als jij er nog niet aan toe bent moet je het niet doen!

    12 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten