Skip to content
13 reacties
857 weergaves

tip

 hallo jongens   ik heb een goeden tip voor jullie   VERHAAL vroeger droeg ik een boxer en een goeden vried een slip hij zij dat een slip veel fijner zat dan een boxer ik dacht: ja, ja dat zal wel.En ik zei als een slip echt fijner zit waar om draagt bij na elke jongen een boxer?....... dus hij probeerde een boxer nog is. maar hij bleef bij zijn put dat een slip fijner zet. dus ik probeer de maar een keer een slip en ja hij had gelijk  een slip is echt heel fijn en nu draag ik geen boxer meer   DE TIP mijn tip is dus probeer een slip het is echt fijn!     voor de jongens die dit gaan proberen, willen jullie de naar een reacties achter laten of jullie een slip ook fijner vinde zitten

13 jaar
12 jaren geleden

13 Reacties

  • Nou ik draag geen slip , zit niet lekker
    Gewoon mijn boxershort's bjorn borg
    Of calvin klein zitten fijner
    En in zwembad vindt ik het niks om in zo
    Kleine zwembroek te zwemmen
    Gewoon een mooie short oneill of Adidas
    En een boxershort.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi ik draag ook een slip voor in de snachts om te gaan slapen en overdag gewoon een strakke boxer ik vind ze allebei lekker zitten en ook tijdens het zwemmen gewoon een slip of een boxer onder me zwembroek . En ook de slips en de boxers hoeven echt niet duur te zijn ik koop ze gewoon bij de zeeman wibra of c&a en de markt ik koop ze echt niet duur

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Vriend, als je penis straks wat groter wordt dan zit een boxer toch echt fijner, een slip trekt dan erg

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Trend zetters!

    Ik droeg een slip zelf tot mijn 11e omdat ik niet beter wist zeg maar... en ben daarna overgestapt naar losse boxers omdat slips uit de mode waren en ik er toch een beetje bij wilde horen, en omdat dat losse ook wel prettiger zat. Maar heb slips toch altijd wel fijn,sexy en cool gevonden bij een jongen en had er een achter de hand omdat ik ze niet allemaal weg wilde doen.

    Ik vond strakkere boxers niet fijn daarom droeg ik losse, maar ben toch afgelopen jaar overgestapt op strakke boxers, hebben gewoon echt een veel betere pasvorm en zien er goed uit en hebben leuk prints + ik vond dat strakkere nu juist fijn en lekker zitten, en zo ook bij een slip. Vind die elastiekje fijn houd het allemaal goed bij elkaar.

    Ik weet niet waarom maar telkens als ik slips koop passen ze de meeste me niet omdat mijn pielle te krap zit en hij eruit komt aan de zijkant. Terwijl hij gewoon van gemiddelde grote is :/. Heeft een van jullie dat ook?? Iemand een tip welke wel goed zouden zijn?

    Ik snap niet waarom die slips uit de mode zijn, want ik vind ze juist wel fijn zitten en goed uitzien. Ik vind dat iedereen gewoon mag dragen wat ie wilt, en vind het juist goed als meer jongens ze dragen! Zodat het misschien weer eens wat meer geaccepteerd worden in het modebeeld.

    Goeie tip!

    23 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb ze allebei, slip en boxer, en bij een strakkere broek vindt ik slip fijner, bij een wijdere broek vind ik vaak boxer fijner. Heb wel altijd strakke boxer. Wijde boxers die heb ik om in te slapen. Maar bij allebei moet je wel goede kopen. Sommige boxers zitten heel vervelend, dan zakt je piepel in een pijp ofzo. Sommige slips zitten ook heel vervelend, dan kijk je zo via de zijkant naar binnen.

    Het maakt dus niet uit wat je draagt, als de pasvorm maar goed is!

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • ik vind een slipje super mooi draag zelf ook.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • geprobeerd mijn ervaring.

    Een tijd terug las ik dit. Mijn eerste indruk was het zal wel. maar ik was wel een heel klein beetje nieuwsgierig. Maar ik wou geen slip dragen omdat ik bang was voor de reactie.

    Hoe dan ook ik heb nu carnavalsvakantie. Vrijdag toen de school uit was ben ik bij een goede vriend uit me klas wezen logeren . Ben gisteren [woensdag] terug gekomen. Maar die jongen draagt slip. ik heb dus met opzet bij onderbroeken vergeten. dus zaterdag ochtend tot woensdag avond slips gedragen. ook mee na huis en geef ik na de vakantie terug.

    gister avond toen ik mijn pyjama aan deed. was mijn moeder toevallig op mijn kamer. en zij dat die onderbroek nog niet gezien had. Ik zie die is niet van mij ik was me onderbroeken vergeten bij het logeren. mam lachte en zie als je hoofd niet vast zat zou je die ook vergeten. Ik zei vervolgens ik vind deze onderbroeken fijner als boxers. toen vroeg mama of ik wou overstappen na slips ik zie ja. vandaag heeft mamma een hoop slips gekocht en boxers weg gedaan voor de ruimte.

    nu ben ik wel bang voor de reactie met gym. Eerst had ik in mijn hoofd om met gym boxer te dragen maar die liggen nu al in de kleding container. maar een geluk dat ik heb is dat ik niet de enigste ben want mijn vriend draagt ze dus ook. Hij wordt er niet echt door gepest maar een keer in de zoveel weken een flauw grapje dat is het dan ook dus het zal wel mee vallen.

    Ook wat we wil op viel is dat we een week voor de vakantie een normaal gesprek hadden. waarom mijn vriend zon onderbroek draagt. Tja ik heb in het gesprek gezegd dat ik boxer fijner vindt. terwijl ik al lang geen slip maar aan gehad. denk dat ik een jaar of 4 of toen ik over ging na boxers. Dus kon ik niet echt zeggen wat ik fijner vind. nu wel SLIPS!!! Ik denk dat een hoop jongs zeggen dat ze bokser fijner vinden. maar een slip lang niet maar aan hebben gehad.

    ik heb het geprobeerd en ben dik tevreden. en ik raad iedereen aan om te proberen.

    maandag gym gebeurt er iets bijzonders dan laat ik het weten.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • meiden

    als je een slip draagt hoef je niet bang te zijn dat meiden het niet mooi vinden of dat ze niet met je wlit omdat je een slip draagt [gemiddelt] ik het het ze gevraagt op grils only het heet: vraag van een jongen over:een slip                 als je een boxer draagt probeer het het is echt veel fijner en proberen kan geen kwaat ik heb het een tijd geleden ook gedaan nog geen spijt van of wel dat ik het niet veel eerder heb gedaan ik zwem zelf stees vaker in een zwemslip

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • ongelooflijk

     ik kun het bijna niet geloven   ik dacht het zal wel maar aangezien dat mijn tweelingbroer slips als onderbroek draagt dacht ik: ik  probeer het gewoon dus ik leende een slip van mijn broer ik vont het wel lekker zetten maar een boxer fijner MAAR toen zei mijn broer probeer het morgen nog is en denk dan niet dat ze uit de modenzijn denk dat mode niet bestaat,dus ik deet dat en ik vont ze tog fijn, ik draag vrood vanaf nu slips dankje voor de tip en k. ook bedankt!!!!!!!!  

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • eigenlijk

     als ik op vakantie ga is een zwemslip verplicht en eigenlijk vint ik een zwemslip heel fijn zitten dus een slip als onderbroek zal meschien ook wel fijn zitten en ja een vriend van mij zegt ook dat een slip fijner is, ik dacht dat is jou mening en de mijnnen is dat een boxer fijner is maar ik heb al helang geen slip meer aangehad en meschien vint ik tegenwoordig een slip fijner het kan zo veranderen

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • hoi

     hallo jongen    je vroeg of en slips van de hema, zeeman en action fijn zijn die winkels verkopen meer slips maar ik zal proberen uiteleggen welke ik bedoel   ik zal beginnen bij hema ik heb ze niet allemaal gebruikt maar 1 soort en bevalt goed het is die ene van 3 voor 3 euro   zeeman daar heb ik 2 soorten in gebruik die van 2 voor 1 euro vint ik niet echt heel fijn maar die van 2 voor 2.49 vint ik heel fijn  waar bij een boxer het merk staat, staat ATHLETIC 67   action heb ik slips van 2 voor 2 euro vint ik ook heel fijn het merk is bxs

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • meschien

    proberen kan geen kwaat!!!!!!!!!!!   ik heb wel gister gekeken ik had geen geld bij maar gewoon om tekijken waar het goedkoopste was want met proberen koop je natuurlijk niet het druuste van het druuste ik er paar gezien bij de hema, zeeman en action maar zijn dat goeden 

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • .

    die droeg ik toen ik 3 was nu niet meer sorry mijn boxers zitten goed

    17 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten