Skip to content
8 reacties
86 weergaves

hmo of niet

 ik denk dat ik op jongens val maar bij meisjes vindt ik ook wel leuk maar niet op de seks manier maar bij de jongens wel dus ben ik homo of niet????

12 jaar
12 jaren geleden

8 Reacties

  • Hoi ik heb zelf ook liever een jongen alleen krijg er nooit een. Maar hoe wel? En mijn ouders en zus en vrienden vinden het ook oke

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • @ik val op 100 procent jongens

    Jongen van 14, ik ben 12 en ook 100% Homo. Ik ging laatst naar het ziekenhuis voor bloedprikken en toen heb ik gelijk een ruentgeFoto van mijn groeischijven gemaakt en die mevrouw zei toen tegen mij datmijn lichaam is als een jongen van 13. Maarja, daar gaat het dus niet over.   Maar ik ben dus ook 100% Homo maar ik weet niet of mijn vrienden me dan nog accepteren zoals ik echt ben, ik ben laatst uit de kast gekomen maar toen werd ik ermee gepest, nu gelukkig ervanaf, op naar de middelbare!!!   Iedereen zegt dat daar genoeg leuk jongens voorbij lopen, nou hoop ik wel dat dat zo is, maar ik ken ook 15 mensen en dat zijn aso's die mij haten:( daar begint het weer dan denk ik :(   Maar ik denk zo wel eens om met een jongen samen op mn kamer stoute dingetjes te doen, ja ik weet ik ben superrrjong, maar who cares, ik vertrouw in mezelf en dat vind ik het beste!!! nieuwe reacties die dit bericht willen respecteren zet plz in de titel van je bericht een: ()   Dat is het chatteken voor homosexuele respecteerders. alvast bedankt:)      

    12 jaar
    11 jaren geleden
  • @Hierboven

    Het schijnt dat de meeste kinderen al op hun 8e al beseffen dat ze 'anders' zijn dan de rest. Als ze eenmaal in de pubertijd komen komt de begrippen die daar bij horen dan ook naar voren. Ben het trouwens wel eens met de reactie hier boven; experimenteer gewoon. 

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • Uitvinden

    Hoi,   Joh, je bent 12 tijd genoeg om dat uit te vinden. Je gaat naar het voortgezet onderwijs, je wordt volwassen en krijgt meerdere gevoelens. Zoek uit waar je jezelf het prettigst bij voelt. Zoen eens met een meisje, of met een jongen. Gewoon kijken waar je jezelf het prettigst bij voelt. Ben zelf ook homo maar ooit kom je er achter wie of wat je bent. Op die leeftijd gebeurt er veel, je vind dingen interessant en gaat op een soort ontdekkingsreis. Het zal niet altijd even makkelijk zijn, maar het gaat je vast lukken! Goodluck!   J.

    21 jaar
    12 jaren geleden
  • jouw leeftijd

    Eigenlijk heel normaal dat je op jonge leeftijd twijfelt,je zit in de ontdekkingsfase,en echt als je iets ouder bent kan dit zo veranderen,heel normaal deze gedachten en wat maakt het uit,alleen ja jongens zijn wat vertrouwder nog voor je en je weet precies wat een andere jongen voelt,maar vind het nog te vroeg om je nu al homo te noemen,wat jij nu voelt is heel normaal,de meeste of heel veel hetero jongens,ook ik herkennen dit.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • ik val op 100 procent jongens

    ik ben 14 jaar en ben niet verlegen om te zeggen dat ik liever een jongen heb dan een meisje en ben er nog fier op ook ...dusjah ik ben homo ...en dan?? mijn ouders en vrienden vinden dat gelukkig oke en mijn vader zegt altijd dat ie dan later een schoonzoon krijgt in plaats van een schoondochter en later wil ik wel trouwen met een jongen

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • Boeie

     Wat maakt het uit?  

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • -

     Je valt niet op jongens of op meisjes. Je valt op een persoon. En het geslacht van die ene persoon bepaalt wat je bent.

    14 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten