Skip to content
30 reacties
1162 weergaves

borsthaar en 14 jaar...normaal??????

hoi wie van jullie heeft er al borsthaar... ik heb het al en wil weten of dit wel normaal is op mijn leeftijd... dus reargeer please

14 jaar
12 jaren geleden

30 Reacties

  • Ik heb ook al sinds mijn 14 borst haar en ben er trots op. Ik draag veel hemden die ik ver Open laat staan. Misschien heeft jongen17 wel gelijk want ik heb een sixpack en ben behaard. Ik zou het niet wegdoen. Wees er trots op

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • nou en

    Iedereen maakt het mee vroeg of laat ik ben 14 en ik heb okselhaar schaamhaar snor borst haar alles alles op zijn tijd wil je er van af haal je het weg vind je het leuk laat je het staan

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • haar

    het maakt niet uit of je haar hbe tof niet en het is gewoon normaal als je vader veel borsthaar heb of sowieso al behaard is heb je veel meer kans dat je veel en snle haar krijgt op plekken. Ligt ook aan je afkomst, ik ben Italiaans en me pa is Engels en me moeder was ook Italiaans (overleden) maar ze waren allebei behaard (me moeder dan op haar arm he) dus het maakt niks uit of je het heb of niet je krijgt het ooit wel. Alleen hopen dat je de goede vriend(in) uitkiest  

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • scheren

    ik moest me al scheren op me 13e ik heb nu al een baard of iig stoppeltjes en zo  

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • haar

    ik heb ook al borsthaar en ook een straapje onder mijn.navel dat is best wel mooi en ik heb ook al been haar enso dus boeit me nie eigenlijk er zijn meer emnsen met dat

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • .

    als je het stoer vindt staan, laat je het gewoon zo. Als je het niks vindt, dan scheer je het af met scheermesje + scheerschuim. Ik had het ook al op m'n 14e, dus het is niet raar en het komt bij iedereen op een ander moment en sommigen krijgen het zelfs niet.

    20 jaar
    12 jaren geleden
  • Laten staan

     Gewoon laten staan. Iedereen heeft het, dus waarom je ervoor schamen?!?

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • haar

     ik ben 12 en heb veel borst en buikhaar schaam mij er niet voor mijn vrienden zijn allemaal jaloers

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • @jongen konthaar

     ik heb dat ook al maar scheer dat niet weg kan niet goed zien wat ik daar doe en ben bang dat ik me snijd

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • kont haar

     ik heb dat dan ook dat overal haar gedoe dus ook op me kont maar hoe moet ik dat dan weg halen k heb schere al geprobeert maar dat jeukt zo erg en krijg allemaal bultjes. 

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • beetje

     daar is het eigenlijk te weinig voor

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • ook borsthaar

    ik heb ook al borsthaar rond de tepels maar scheer dit weg vind het echt lelijk met zo'n behaarde bordt

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • @ beetje

     laat je het ook zien je borsthaar?   

    20 jaar
    12 jaren geleden
  • beetje

     ik heb niet zoveel alleen op mijn borstbeen en rondom mijn tepeltjes en ik laat het mooi staan want dat vind ik stoer en geil

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • @jonge16

    heb ook alleen borsthaar rondom de tepels en ik vind het ook een beetje weinig en had het liever midden op de borst maar hoop dat dat nog komt. de helft van mijn kameraden hebben het ook dus ga het niet scheren.

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • ook

    dat witte spul kwam ook in mijn schaamhaar en toen heb ik alle haar boven mijn piemel weggeschoren en kan ik mijn piemel snel weer schoonwassen.

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • schaamhaar

    borsthaar heb ik nog niet, maar wel schaamhaar. als ik klaarkom komt er vaak sperma tussen mn schaamhaar. hetblijft daarin plakken en je moet het er flink uit wrijven. wie heeft dit ook? wat doe je eraan?

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • borsthaar

    borsthaar heb ik nog niet maar zou ik ook niet mogen laten staan van mijn vriendin en mijn pikwijzer heb ik al wel maar moet ik scheren evenals mijn ballen en schaamhaar zelf trimmen tot een lengte van 2.5 cm. vind het zelf ook wel frisser staan.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • meiden

     Smaken verschillen, ik doe mijn hemd ook ver open, maar ik heb van nature géén borsthaar, en de meiden staan ook te springen.

    21 jaar
    12 jaren geleden
  • veel

     ik heb best veel borsthaar ( zwart) ik ben er trots op heb vaak een overhemd aan die ver openstaat ( 3 knopen) heb best suc6 bij meiden de van behaarde jongens houden. laten jullie ook aan iedereen zien dat je borsthaar heb. wilde een keer met een meisje sex toen ze merkte dat ik borsthaar en buikhaar heb wilden ze geen sex meer vantoen af draag ik alleen nog men overhemden ver open als ik ga stappe

    20 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten