Skip to content
31 reacties
951 weergaves

Te lang

Hoi, ik ben een jongen van 12 jaar en ik ben al 1.78 m iedereen in mn klas is veel kleiner en ik ben al een kop groter dan mijn neef van 15. iedereen denkt dat ik ouder ben en ik moet al volwassen kleding aan. mijn schoenmaat is 44 en na voetbal schaam ik me tijdens het douchen omdat mijn penis veel groter is. (18 cm stijf)   zijn er meer mensen die op hun 12de groter waren? en hoe lang waren jullie dan? en voor de normale mensen: hoe lang waren jullie op je twaalfde?? als ik weet dat er meer mensen dit hebben voel ik mij misschien niet zo rot meer dank jullie wel :)

12 jaar
12 jaren geleden

31 Reacties

  • Ik ben te klein en te licht voor mijn leeftijd

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 12 , allemaal goed bedoelde adviezen.Maar wat wil jezelf, met lang zijn is niets mis mee,veel jongens zijn trots op een lengte van 180 of 190 of meer, maar niet iedereen wil dit.Ik was 12 of bijna 13 en was ook bijna al 180 lang,schoenmaat 43,en een forse piemel als van een jongen van 16.
    Mijn ouders zijn met mij naar een huisarts geweest die me doorverwees naar het een ziekenhuis, iedere huisarts weet waar je moet wezen. Heb een onderzoek gehad,een test, bleek dat ik ruim boven de 190 uit kwam,bijna 2 meter,en dat mijn piemel ook nog flink zou groeien tot boven de 20 cm. Werd openlijk over gesproken en ik zat dus nog niet in de pubertijd.In overleg met mijn ouders en mijzelf zijn we direct met een hormonen kuur begonnen,kwam vrijwel onmiddelijk in de pubertijd,een snorretje ineens,en was in een halfjaar volwassen .
    Maar de groeispurt was gestopt op 181 cm, evenals mijn lichaam,snap je. Achteraf best moeilijk even maar toch blij dat mijn ouders er achter stonden, Zeg jij dus ,vind het wel genoeg zo deze lengte, ga dan toch naar een huisarts ,met je ouders, en maak duidelijk dat je het wel goed zo vind deze lengte , de beslissing ligt bij jou vind ik,maak dit je ouders duidelijk,denk je wil best nog groter worden ,dan ook oké, maar denk er over na,en als je denkt vind 180 of iets meer wel genoeg,dan toch zo gauw mogelijk stappen ondernemen, dit komt vaker voor.Toch denk ik zelf wel eens was wel benieuwd geweest hoe lang ik was geworden en hoe mijn lichaam dan ontwikkeld had,al ben ik best tevreden nu. succes.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben 14,3 jaar en ben nog 194cm en men penis nog 19 cm en het nadeel is om lang te zijn is dat je laat van je rug krijgt

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben 16 en 2.02, het heeft zo zijn nadelen, maar elk nadeel heeft zijn voordeel

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben nu 1.90, toen ik jouw leeftijd had was ik ook ongeveer 1.78, en ik was ook toen al groot geschapen. Daar schaamde ik me eerst ook voor, maar ik heb er zelf maar een grapje over gemaakt, toen was het ijs gebroken en vonden de andere jongens het juist cool. Dus schaam je vooral niet!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben 1,81meter en ik heb ook een grote en veel schaamhaar maar wat maakt dat uit iedereen is anders geschapen

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • ben 15 jaar & 1,90 jaaa dat is behoorlijk lang voor een meisje maar t laatste wat je moet doen is je zorgen maken over je lengte wees er gwn trots op :)

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ving jongens die groter zijn dan mij juist interessanter die hebben meer swag en die spreken mij direct aan dat is gewoon leuk trouwens ik ben 12 en ik ben 165cm ik vind mezelf heel normaal 😁😁

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Heyy sorry dat ik hier kijk maar je hoeft je echt nergens voor te schamen! Ik ben nu 14 en ik ben 1.80!!! Ik vindt mezelf ook veelste lang maarja.... Ik zou er maar gewoon het beste van maken want kleiner wordt je toch niet... ;) tenzij je 90 bent en krimpt natuurlijk haha xxjes L

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben een van de grootste van de klas en mijn penis is ook 18 cm stijf en mijn voeten zijn maat 46.5. Ik vind het juist leuk om lang te zijn

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • je moet u niet alleen voelen hoor, want ik ben al mijn hele leven de grootste van de klas en ik heb dat ook nooit super gevonden.
    maar dat is gwn wie je bent en daar moet je je niet voor schamen.
    het enige verschil is de penismaat (de mijne is normale lengte 15 centimeter)

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Hey,
    Ik ben ook al altijd de grootste geweest. Toen ik 12 was, was ik rond de 1.79 en nu ben ik 1.92 met schoenmaat45 en mijn voeten zijn al een jaar uitgegroeid. Als je bang bent om te lang te worden moet je gewoon met 1 van je ouders naar het ziekenhuis en daar kunnen ze berekenen Hoe groot je ongeveer later wordt en of je er misschien wat aan moet doen. Bij mij kwam er toen 2.03 uit en ik groei er ook inderdaad naar toe. Dus ik zou gewoon dat in het ziekenhuis doen en dan weet je ook wat je ongeveer kan verwachten van je lengte

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Don't worry! Als je langer bent dan de rest dan is dat volwassener. Ik zoek niet echt bepaald een jongen die groter is maar heel veel jongers zijn vast en zeker jaloers of je! Xoxo, Me.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • ben 16 en ik ben bijna 2 meter. die van mij is ook al behoorlijk lang.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • jongen 15,

    Hoe wordt er gereageerd met douchen?
    Je hebt gelijk dat er trots op bent, maar als je 12 bent en je hebt al zo'n enorme lul, dan val je sowieso erg op.
    Ik spreek uit ervaring want bij mij was het net zo, alleen ben ik niet zo lang als jij.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Heeii je hoeft je echt geen zorgen te maken en al helemaal niet over de meiden... Wij houdeb er juist van als een boy stoerder, sterker, LANGER en volwassener is dan al die kleine kleuters die dan bv al in de 3e zitten! Zelf heb k een vriendje die ietsje langer is en dat is zo veel fijner met bv knuffelen enz omdar he gwn t gevoel krijgt dat ie je beschermt enz.... Duss NO WORRIESS xxx

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben nu 14 en 1,79 en heb schien maat 46 bijna 47

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • hee ik begrijp je volkomen, ik ben sinds het einde van mn 13e 1,85 en ben nu 1,92 op mn 15e ik had met 10 jaar als schaamhaar en kreeg ook al okselhaar, ik kan me nog herinneren dat ik met 12 ook 1,80 was dus ben sinds dien in verhouding niet meer veel gegroeit. mn lul is stijf 19 cm lang en met een dikke eikel. had dus met 12 ook okselhaar sperma schaamhaar dikke ballen en toen was mn lul stijf ook al 19 cm ongeveer. en heb ook sinds mn 12e maat 45,5 in mn schoenen. ik zie bij mij in mn team jongens van 16 met een slappe van 7 cm en ik sta daar bij met slap 15 cm maar ik ben er best trots op. gwn laten zien wat je hebt je bent net zoals ik een vroege puber !

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Op mijn 12de was ik ongeveer een meter 65 wat al zeer groot was in onze school, nu ben ik 15 en een meter 87. Uit onderzoek bleek dat ik een meter 97 zou worden. Je kan dit laten testen in het ziekenhuis als je je echt zorgen maakt. Ze trekken gewoon foto's van je polsen (groeischijven) en daaruit kunnen ze je exacte grote bepalen. Persoonlijk vind ik wel dat je erg groot bent voor je leeftijd maarja ik ben ook een belg en die zijn meestal wat kleiner.

    Hoop dat dit je een beetje helpte

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik ben altijd de grootste van de klas geweest en volgens de arts was ik goed gezond en groeide ik eerder/sneller als de rest.

    Na mijn 15-16de ben ik niet veel meer gegroeid en ben nu 1.82m

    18 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten