Skip to content
22 reacties
91 weergaves

Hoi ik ben een meisje en heb een vraag

Hoe doen jongens tegen een meisje als hij haar leuk vindt? Dat vraag ik me al heel lang af.    En hoe laten ze je zien dat ze je leuk vinden ook al hebben ze je nog nooit gesproken maar wel vaker gezien (denk aan liefde op het eerste gezicht)    

17 jaar
12 jaren geleden

22 Reacties

  • :l

    Als ik 17 of 18 zou zijn zou ik gewoon op hem aflopen

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • ???

    dan moeten we eerst weten mevrouw.... Vind je hem leuk interessant en zou je meer willen van hem>? of vind je het irritant en wil je ervanaf...

    19 jaar
    12 jaren geleden
  • xx

     nouja, vandaag keek hij me weer aan en lachte weer eens   ik snap het nou nog steeds niet

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • hm

    Lijkt me om eerlijk te zijn wat lastiger om iemand leuk te vinden als je die gene eigenlijk totaal niet kent hooguit van meningen van anderen o.0 maargoed als ie niks wilt verder dan dit kun je gewoon je gang gaan met wat je zelf wou doen in eerste instantie en anders reageert ie vanzelf wel.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • xx

     maar hij heeft mij nog nooit gesproken ofzo..

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • hm

    Zo iemand ken ik wel daarom sla of trap ik der wel eens. (plagend tikje) om gewoon wat dichter bij der te zijn :)

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • duidelijk toch?

    1. hij bekijkt je borsten :p 2. hij bekijkt je kont :p 3. hij probeerd veel met je te praten. 4. of hij negeert je gewoon hard omdat hij verlegen is   makkie toch?

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • xx

    op het eerste gezicht zie ik er rustig uit.. maar als je me echt kent ben ik echt wel druk

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • hm

    Ofdat je rustig bent of of juist wat drukker etc.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • ....

     Dat verschilt van jongen tot jongen hoe hij reageert als hij verliefd is!!! Ik persoonlijk als ik een vrouw leuk vind,dan laat ik het ook merken met haar in de bloemetjes te zetten,en stilletjes aan te laten weten dat ik op haar verliefd ben. Maar der zijn er natuurlijk andere jongens die op een andere manier laten zien dat hij op jou is door bijvoorbeeld zijn vrienden op je af te sturen ofzo,dat verschilt.

    20 jaar
    12 jaren geleden
  • @hm

    hoe bedoel je precies?

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • hm

    Trouwens wat voor type persoon ben je? (Geen prive dingen etc aub want dat word gelijk verwijdert)

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • boos of lief

    Als een jongen jou leuk vind doet hij of lief of agresief of kijken veel naar je. of naar je kont(kijken of knijpen). ik kijk en knijp een kont van een meisje als ik haar leuk vind en ik kijk vaak naar haar!

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • hm

    Lijkt me irritant dus negeer hem gwn en zoek een ander en ga voor zijn neus daarmee zoenen ofso dan kom je snel van het gezeur af ;)    

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • xx

     Nouja, het begon zo.. 3 jaar geleden waren een paar meisjes uit zijn klas die mij vroegen of ik hem leuk vond maar ik kende die jongen niet eens en wist nog geen eens van zijn bestaan af. Na die dag merkte ik op dat hij naar mij staarde en niet een beetje ook.. het ging steeds maar door tot nu toe.   een maand geleden riepen zijn klasgenoten mij, alle jongens uit zijn klas stonden voor de deur van de klas om mijn reactie te zien ofzo. maar ik reageerde er niet op. Die jongen zelf was al in de klas maar  was niet te zien

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • hm

    Vervelend of op een fijne manier?    Al zijn het maar zijn vrienden die zullen altijd wel bij elkaar beetje zitten klooien onderling over andere mensen, wat veel mensen doen maar als het te erg is dan kun je het beste zelf beslissen wat te doen, door der mee gaan of gewoon terug trekken.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • Aandacht

    Als k een meisje leuk vind, geef ik ze veel aandacht. K probeer om zoveel mogelijk bij haar te zijn en probeer als het kan dicht bij haar te staan, zitten ect. Je kan het merken als de jongen heel veel bij je wil zijn en veel doet voor je. Dit kan ook gwn zijn uit hele goede vriendschap, maar soms zit er meer achter.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • xx

     Zijn vrienden doen ook echt heel opmerkelijk

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • hm

    Heb je ook interesse in hem?    Zo ja, kun je je altijd een beetje naar hem toewerken via contacten etc.   Z niet, probeer hem dan een beetje ontlopen en laat dan ook merken, kan hard zijn voor hem, maar dan weet ie ook waar ie aan toe is.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • xx

     nou.. afhaken zou het niet zijn, want dit is al 3 jaar aan de gang

    17 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten