Skip to content
10 reacties
1711 weergaves

Sauna met naakte oude man (Wat moet ik doen?)

Ik was samen met mijn vriendjes in de sportschool en wij gingen na afloop naar de sauna. Wij hebben altijd kleding aan tijdens de sauna. Er komt alleen een hele oude man in de sauna (ik schat in rond de 60 jaar). De man is boos en wilt dat wij onze broeken + onderbroeken uitdoen. Wij willen dit niet en de man wordt nog bozer. Deze heletijd is de man zeer naakt. Moet ik de naakte oude man melden bij de sportschool of niet? Help ik weet niet wat ik moet doen. Ik voelde me helemaal niet prettig in deze situatie. Help

17 jaar
1 maand geleden

10 Reacties

  • Helemaal gelijk!! Jij bent jij en niemand mag aan jou komen of opmerkingen maken waar jij niet van houd.
    Tis nog altijd jouw eigen lichaam.
    Ik ben 15 jaar en zit ook regelmatig met oudere mensen naakt. .. tsja..sommigen vinden her leuk of spannend om een iets kleinere piemel te zien blijkbaar. Maar trek het jou niet aan en idd. Zeg er wat van. Sterkte!

    15 jaar
    26 dagen geleden
  • Ikhou daar ook nier van. Mijn vriendje en ik komen bijna niet meer naakt op een strand. Wij wonen dicht bij het strand maar tis echt niet leuk. Ook niet op een Naaktstrand. Wij zijn gewoon Gay. Maar wil wel graag met rust gelaten worden. En wij doen niets raars.
    Maar een jaar geleden kwamen wij een leuke oude man tegen, die niets had met ons!
    Dus... niet iedereen is zo denk ik dan maar.
    Wij lopen blood omdat wij dat lekker vinden. Niet om sex te hebben.

    15 jaar
    26 dagen geleden
  • Ik draag vaak strings, ook op het strand. Bij veel wind lig ik soms in het begin van de duinen te lezen. Ik word dan ook wel vaker aangesproken door mannen. Soms gewoon naakt, sommige met een bijna erectie. Zij denken echt dat ik hier lig op te wachten, maar vergissen zich schromelijk. Ik neem hier geen aanstoot aan en maak ze gewoon beleefd duidelijk dat ik geen interesse heb. Dit zijn ook steeds oudere mannen, nooit een jonge kerel of een leuke vrouw.
    Ik kreeg ooit ook een opmerking over mijn zwemstring. Dit ik eigenlijk een naakstrand, zei die wat oudere man. Ik excuseerde me en trok mijn string uit. Toen vroeg hij me of ik bij hem in de duinen wou komen liggen. Ik antwoordde hem toen beleefd: "Dit is een naakstrand, geen gayclub." Hij had me begrepen en ging weg.

    22 jaar
    28 dagen geleden
  • Die man zou jullie aan moeten geven bij de directie. Met kleren aan de sauna in, dat spoort toch niet?

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Soms vragen ze wel om een handdoek mee te brengen en daarop te gaan zitten, zodat je niet met je blote gat op de houten bankjes zit en je daar geen remsporen en slijmsporen achterlaat... Of je krijgt een handdoek van de sauna waar je op moet zitten.

    Dus bloot op een vers gewassen handdoek van de sauna zelf, lijkt mij het properste.

    Bij sauna's voor medische doelen, vb. ontgifting (=meestal op lagere temperatuur, zolang je maar genoeg zweet), vragen ze soms ook om een propere zwemslip aan te doen. Dus geen boxer of geen lange gewaden, maar echt een mini-slip en mini bh, enkel om je geslacht en tepels te bedekken.

    Maar er zijn er ook waar je verplicht wel bloot moet zijn. Immers, dat is eigenlijk de definitie van een sauna: naakt in een hitte-cabientje gaan zitten zweten...

    Soms is het ook verplicht om vooraf en achteraf te douchen, voor de hygiene.

    En camera's en phones zijn natuurlijk overal verboden.

    Hangt gewoon van de huisregels van de sauna af: die zouden ergens gepubliceerd moeten zijn.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • In een sauna ga je naakt want kleren is niet hygiënisch.

    15 jaar
    1 maand geleden
  • Sauna en soortgelijke publieke baden zijn zo oud als de mensheid. En al die duizenden jaren werd er naakt gebaad. Met badkleding in de sauna gaan, is een vrij recent verschijnsel wat ontstaan is door de almaar toenemende verpreutsing. Uitbaters van saunas gingen badkleding en ondergoed gedogen om geen klanten met blootschaamte te verliezen. Maar het is allesbehalve hygiënisch in die temperatuur en vochtigheidsgraad. Ik kan die man geen ongelijk geven dat hij niet samen met een groepje meurende jongens in de cabine wil zitten. Jullie zijn uiteraard vrij om dit incident te melden bij de uitbater maar ik vrees dat jullie in het ongelijk gesteld worden.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Een man van 60 is geen hele oude man. En in de sauna is naakt normaal. De man melden bij de sportschool is belachelijk.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Geloof er niks van. Je bent ten eerste 17 en met vrienden, waar ben je bang voor? Zeg gewoon flikker op tegen die vent. Als dit verhaal überhaupt al waar is.

    17 jaar
    1 maand geleden
  • Wie gaat er nou met kleren aan naar de sauna? Dat is echt zielig. Wat je moet doen? Volgende keer niet naar de sauna gaan als je naakte mensen eng vindt.

    21 jaar
    1 maand geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten