Skip to content
10 reacties
2007 weergaves

Homo ontmoetingsplek

Ik ben sinds kort 18 jaar en wil graag rukken met andere jongens of mannen. Nu dacht ik naar een homo ontmoetingsplek te gaan. Ik had online al plekken gevonden maar misschien dat nog iets oudere jongens tips hadden voor daar. Blijf je in de auto zitten of loop je de bosjes in? Hoe maak je duidelijk dat je wilt en wat je wilt? Zijn er meer jongens van onder de 25? Nog andere tips?

18 jaar
3 maanden geleden

10 Reacties

  • Het is en blijft gevaarlijk, althans dat is mijn hoor als je gaat cruisen ik heb al eens gezien dat iemand een jongen vasthield en een ander hem aan het pijpen was daar kan je je bedenkingen bij hebben.

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik heb geen ervaring met homo ontmoetingsplekken, maar zou hier precies toch wel heel voorzichtig mee zijn. Na een dagje strand heb ik al wel seks gehad in de duinen. Het viel me ook telkens op dat hier - op enkele uitzonderingen na - vooral oudere mannen rondliepen.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Bij Lage Aard kom ik ook. Inderdaad vrij druk maar heerlijk om hier te cruisen.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Het zijn niet de beste plaatsten en vaak niet veilig. Een gay sauna is veiliger.

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik ga best vaak naar die plekken er zijn er een paar waar ook jongeren komen dus daar ga ik vaak, lage aard bij breda is een redelijk druke en goede plek of kanaal dijk utrecht soms ook. Ik zoek deze plekken op een sige genaamd gaycruising

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Jongen 15. Fantasiën zijn heel anders dan de werkelijkheid. Waarom een bejaarde man terwijl je zelf zo jong . Wat versta je onder een bejaarde man.

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • op de meeste naaktstrandjes (ook bij een meertje dus) wordt er wel gerukt, vaak een beetje aan de rand. dat doe ik ook vaak , wel meestal oudere mannen. andere plekke ken ik niet maar zou dat denk ik ook niet snel doen..

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • ik heb hele lekkere fantasien dat ik door een bejaarde man word geneukt en daar flink bij op mijn billen krijg en wil dit ontzettend graag in de praktijk brengen

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik zit op een homo dating app en dan maak ik een afspraak en in de zomer gaan we gaan we altijd naar een homo ontmoetingsplaats. En dan gaan we ons uitkleden in de bosjes en dan gaan we neuken ik heb nu ook een relatie met die jongen. Hij is licht getint en een bol buikje en daar val ik op want ik heb ook een buikje

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Ook 18, maar mijn tip is. Doe het niet. Zijn toch wel andere manieren dan zo'n openbare ontmoetingsplek. Vaak zijn er oudere en zelfs getrouwd mannen die er komen. Denk weinig jongeren. Zelf zou ik het nooit willen, Het is niet schoon en fris en onveilig. Wees zuinig op jezelf dit heb jij toch echt niet nodig.

    18 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten