Skip to content
22 reacties
2125 weergaves

Schaamhaar scheren

Hoi , woon samen met broertje van 14 en mijn moeder . Nu heeft mijn broertje mij gevraagd om hem te helpen om zijn schaamhaar en ballen te scheren . Mijn vraag is moet ik dit wel doen ?

17 jaar
3 maanden geleden

22 Reacties

  • He TS heb je samen ook nog jou schaamhaar geschoren en kreeg je ook een stijven ? Of laat je schaamhaar staan. ik wel het staat veel mannelijke

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Als je het verzint is t al bizar

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Geloofwaardig verhaal ook.

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Top TS, opgelost :-) viel best mee toch? Hoe vond je dat dat hij een stijve kreeg?

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Dag TS,
    en meer moet dat niet zijn :-)
    Broers zijn er altijd voor elkaar, en dat hebt gij mooi bewezen.
    Groetjes, S.

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Heb je zijn penis vastgehouden met scheren en is hij ook klaargekomen tijdens het scheren en wat heb je met zijn schaamhaar gedaan

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Dit is echt heel gek..

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Gisteravond heb ik hem eerst uitgelegd over scheerschuim , mesjes en irritatie enz.
    En toen hem ik hem geholpen. Hij deed zelf zijn onderbroek uit en toen heb ik eerst zijn ballen gechoren en toen boven zijn piemel.
    Hij kreeg inderdaad een stijve , hij was overal behaarder dan dat ik was op zijn leeftijd.
    Na uurtje ongeveer Bedankte Hij me en vroeg of de volgende keer ik aleen nog even wil kijken of hij het zelf goed doet.

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Ja TS, hoe is het gegaan? Ging het zoals je had verwacht?

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Ha ts, hoe was het? Wat vonden jullie er van?

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Met hem gesproken en vanavond zal ik hem helpen om zijn schaamhaar re scheren .gezegd dat ik het een keer ga doen . Ben eigenlijk wel benieuwd hoe het er uit ziet.

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik durf je bijna de garantie te geven dat hij een erectie krijgt. Daar kan hij niks aan doen en hoef jij ook niets mee te doen. Help je broertje gewoon, dat is heel normaal. Als hij 1 keer heeft gezien hoe het moet, wil hij het de volgende keer waarschijnlijk zelf doen. Zo heb ik mijn neefje een keer geholpen, daar gebeurde hetzelfde. Gewoon relax onder zijn.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Gewoon doen, is toch leuk :-) . Gewoon al het feit dat uw broertje dat vraagt, betekend dat hij fel naar u opkijkt en helemaal vertrouwd. Zal hij een stijve krijgen? Zeker weten, en gij waarschijnlijk ook.
    Toen ik mijn eerste haartjes kreeg wou ik die ook onmiddellijk weg hebben. Broer was al jaloers dat ze bij mij zo lang achterbleven. Hij heeft eerst bij zichzelf voorgedaan en daarna bij mij gedaan. Gewoon, opdat ik wist hoe het scheermesje te gebruiken. Niet dat er veel was, een beetje links en rechts, maar weg is weg. Toen broer de zijne kreeg, anderhalf jaar zoiets voor dat ik de mijne kreeg, voelde hij zich echt niet fijn en wist ook niet goed hoe met het mes er aan te beginnen. Uitleg aan mama gevraagd en zij heeft de eerste keer bij broer gedaan. Als het vertrouwen er is, kan er niks misgaan :-) .

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik zou 'm gewoon helpen als ik jou was, maar ook wel extra voorzichtig zijn! An als hij een stijve krijgt is dat geen probleem, sterker nog, scheren gaat makkelijker met een stijve, dan staat de huid strakker.

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Dat is toch niet erg om een stijve te krijgen. Moet kunnen een geen schaamte als het gebeurt. Jullie doen niks sexueels, maar een 14jarige zal hem nog niet onder controle kunnen houden. Dat weet jijzelf ook wel.
    En misschien gaat het scheren dan ook wel makkelijker.
    Wanneer gaan jullie scheren?

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik zou hem gewoon helpen mijn oudere broer doet het met een wegwerp scheermesje onder de douche dan spoelt gelijk alles weg. Ik ben nog helemaal kaal en glad daar maar als ik daar ook schaamhaar ga krijgen zou ik ook voor de eerste keren m’n vader of broer vragen dus zo gek is het niet

    12 jaar
    3 maanden geleden
  • alleen maar leuk dat je broertje dat vraagt! gewoon doen jullie zijn broers he niks mis mee. neem aan dat jij zelf ook kaal bent? gewoon doen dus .. als hij stijve krijgt niks van aantrekken dat hoort er gewoon bij.

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Het kan gebeuren dat hij een stijve krijgt dat kun je niet besturen wanneer hij wel of niet komt. En dat dit geen probleem moet zijn hij vraagt gewoon om hulp voor zijn eerste keer scheren en weet niet hoe dit moet.

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Hij durfde het niet , bang om zich te snijden en hij vroeg hoe het moest . Zie hem nooit bloot maar we zijn niet preuts ofzo . En we hebben geen vader die hij kan vragen . Maar straks krijgt hij een stijve.....

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • De eerste keren kan je hem helpen of het voordoen bij jezelf. Later lukt het hem zelf wel.
    Broers helpen elkaar toch altijd?

    16 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten