Skip to content
25 reacties
2467 weergaves

met andere mensen snappen

nu omegle weg is snap ik weinig meer met andere jongens terwijl ik dat altijd zo leuk vond hoe doen jullie dat nou zonder omegle?

15 jaar
3 maanden geleden

25 Reacties

  • @J17
    Ik hoop ook dat omegleweb de taalkeuze gaat krijgen

    11 jaar
    3 maanden geleden
  • dan kijk je niet goed gisteren avond en afgelopen nacht nog op geweest flingster is voor jongens niet voor meiden en er zitten veel jongens van tussen de 13 en 18 op!!!!

    14 jaar
    3 maanden geleden
  • Nee... flingster is echt niks. Alleen ouwe lullen en nepvrouwen. Als je er min-18 uit ziet word je geband.

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • nee flingster zijn geen films is echt een goede site net als vorheen omgele is flingster echt top!! allemaal daar naar toe gaan zou ik zeggen!

    13 jaar
    3 maanden geleden
  • op flingster zitten vaak dezelfde mannen... lijkt wel of dat films zijn of sow.. maar af en toe ook wel jonger hoor. en heeeel af en toe een meid of vrouw

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Jerkychat is wel lache

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Ja en intussen heeft Snap me ook eraf gegooid vanwege minderjarige fotos en vids. Ja duh, ik bén minderjarig dus wtf?

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Je mag hier geen links geven maar welke chat (tekst?) site is dat ? Ik Snap ook wel is en dan gaat het naturlijk snel over dingen laten zien, ik show zelf ook als ze het ook doen. Daar heb ik snap voor, voor gewone dingen doe ik whatapp natuurlijk. Buik-pics... lijkt dat ze willen zien of je mss dik bent fzo of je leeftijd checken - ik weet t niet

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik ga gewoonlijk naar een chat site om gewoon wat chill te schatte En soms denk wou wat een leuke jongen en geef hun mijn snap nickname Maar op snapchat loopt het meteen mis Hoe het kan maar bijna iedereen die ik heb toegevoegd vraag meteen om mijn buik te laten zien En van het leuke chatte blijf dan niks maar over Wat ik jammer vind Dus niet iedereen is uit op sex chatte

    13 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik hoop dat omegleweb de taalkeuze gaat krijgen, netzoals bij omegle

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • jawel filingster zit zat van onze leeftijd

    je moet beter en langer zoeken heb van die site zat rukmaatje

    suckes!!

    13 jaar
    3 maanden geleden
  • @J13 Op flingster (is idd hetzelfde als chatrandom) zitten gééééééééééééééééééén jonge mensen, ik weet niet waar jij dat haalt mischien heb je een bril nodig

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • trouwens op Shagle zijn ook net krakdezelfde mensen als Flingster dus is dat allemaal eigelijk 1 camsite met verschillende namen.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • @J14

    Op snap voeg je gewoon mensen toe (meestal zie je wel aan de naam wie je moet toevoegen). Je praat een beetje, vaak trade je dan nudes. Je beslist zelf hoever je gaat. Veel mensen trekken samen via videocall. Als je in groepen zit gebeurd er ook soms een groepscall waar dan een stuk of 5 man in zit te rukken.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Chatplanet is ook goed, heb je chatrooms en kun je mensen apart een prive bericht sturen

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Met andere jongens en meisjes die ik bv op vakantie heb leren kennen hebben we ook elkaars snap

    12 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik wil anoniem zijn

    12 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik heb gekeken op verschillende sites en ik heb ontdekt dat de mensen die je op hetzelfste moment online ziet DEZELFDE zijn, mijn concluzie is : Ometv en Minichat is hetzelfde. Chatrandom en Flingster is hetzelfde. Dezelfde mensen. En Joingy word je rap geband. En als je voor 1 of andere reden gebant raakt dan komt er soms een scherm dat je gebant bent voor zoveel dagen-minuten en dat je dat kan afkopen door te betalen: niet dus. Maar kan iemand mij ff uitleggen hoe dat werkt met Snap, of het veilig is of niet en hoe je het juist doet dan.

    14 jaar
    3 maanden geleden
  • GAA MET ZE ALLE NAAR FLINGSTER DAT IS ECHT DE BESTE HEEL VEEL GEILEN JONGENS VAN ONZE LEEFTIJD JE MOET WEL ZEGGEN DAT JE 18 BENT WAND SITE MAG PAS VAN AF 18 MAAR IEDEREEN GAAT DAAR NAAR TOE NU OMGELE WEG IS!

    13 jaar
    3 maanden geleden
  • Ja inderdaad, ik wil ook gewoon eens samen aftrekken en eens experimenteren. Ik heb een account gemaakt om jongenout.nl daar kan je blijkbaar ook andere mensen ontmoeten en namen zeggen enzo, reageer als je ook gaat doen of al één hebt, miss als het gaat kopen we elkaar tegen

    16 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten