Skip to content
10 reacties
1720 weergaves

mastruberen op school

Ik zie dat heel veel jongens hier zich soms masturberen op school maar mijn vraag is eigenlijk hoe durven jullie dat? zijn jullie niet bang dat er een vriend komt of gewoon iemand die dat dan hoort of dat ze je gaan uitlachen ofzo?

15 jaar
3 maanden geleden

10 Reacties

  • Ik heb het op school zeker vaak de behoefte om te masturberen Ik ga dan vooral naar de wc om het momentje voor me zelf En zijn alleen onder en boven de deuren speetjes Ook als het druk is bij de wc’s Heb ik er een goed privé gevoel bij Als mijn beste vriend “klasgenootje” me mee zou vragen denk me kan verlijden Groetjes

    13 jaar
    3 maanden geleden
  • Heb ik vaak gedaan, de spanning loopt ook op school op. Ook wij hadden afgesloten toiletten, dus niet van die half open, heerlijke rukplaatsen. Iedereen deed het, dat wist je. Dus hou je niet in, is er behoefde, gewoon doen!

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • In het toilet met de deur op slot kun je toch zonder probleem afrukken of vingeren, haha

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Wie heeft er al samen gemasturbeerd op school ? Werden jullie dan betrapt/gehoord ?
    Wordt er veel gegluurd aan de toiletten bijvoorbeeld ook ?

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik doe het ook gewoon op de wc. Bij ons zijn de hokjes gesloten bovenaan en onder is er een spleet van 15cm ofzo dus compleet veilig, niks aan. Soms probeer ik wel voor te bereiden door eerst in de gangen met hand in men broekzak wat te spelen en als het kan ook in de urinoirs (die zijn ook in de WC blok)

    14 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik heb het enkele keren gedaan in een toilethoekje en ook in een heel afgelegen hoekje van de leeszaal in de bibliotheek.
    In de klas heb ik ik soms wel wat mijn piemel gestreeld maar dan zonder klaarkomen.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik heb het zelf nooit gedaan, maar bij ons zijn de wc's volledig afgesloten. Dus je hebt gen 4 muren om je heen als je zit te schijten, dus denk ook dat masturberen bij ons een stuk makkelijker is.
    Zou het wel durven dus, maar heb tot nu toe de nood er nog niet voor gehad

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Was nooit een probleem bij ons op school. Iedereen deed het. Het is vaak ook gewoon noodzakelijk om de stress van de volgende lesuren aan te kunnen. Ze gaan pas echt roddelen wanneer iemand vier voeten onder de deurspleet zag.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Hey, ik heb ook al een paar keer afgetrokken op school het was gewoon op het toilet en je moet gewoon zo min mogenlijk geluid maken. Heel zalig en spannend suc6 grt R. N

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Op de wc is dat makkelijk te doen afvegen en klaar ben je. Of samen met een vriend kan ook.

    13 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten