Skip to content
10 reacties
1226 weergaves

Mr riegillio

Hallo,

Heeft iemand ervaring met tracksuits van mr riegillio? Ben van plan om 1 aan te schaffen, wil alleen weten of deze goed zitten.

19 jaar
4 maanden geleden

10 Reacties

  • Ik ken dat gevoel als je in leer buiten loopt, maar ik heb daar geen probleem mee. Sporadisch zie wel iemand kijken, maar dat vind ik geen probleem. Laatst was ik in een supermarkt en zij daar liep een meisje ook met een nep leren broek en ik zag dat zij naar mij keek. En ze kwam spontaan naar mij toe en ze zij dat ik er super gaaf uitzag. Dus het geen probleem om in het leer er op uit te gaan.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik zelf vind leren broeken en pakjes ook leuk, ik draag zowel dames als heren broeken. Ik heb van een bepaald merk (weet zo niet welke een catsuit die wel erg lekker zit maar geen echt leer is).alleen heren broeken draag ik naar buiten dat vond ik eerst eng maar mijn vriendin heeft me er meer vertrouwen in gegeven. Laats probeerde ik zelfs met een latex broek naar buiten te gaan dat was echt spannend.

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik geloof niet dat ik gay ben (geen enkel probleem met wie dat wel is trouwens) en ik heb ook bepaald een passie voor fetisj kleren en piercings. Altijd al gehad sinds volgens mij mijn dertiende. Ben wel autist, maar ook daarmee hoogfunctionerend. Gelukkig kan mijn vriendin dat wel accepteren. Ze vindt me die outfits (leer, vegan leer, nylon, lak en ook nog oorbelletjes) zelfs ook heel leuk staan.

    Some people have all the luck en het ik denk dat ik er één van ben.

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Hoi,

    Ik heb zelf ook een pak, deze zit echt heel gaaf.
    Tip: durf deze eens te dragen naar school. Zelf doe ik het af en toe en meeste reacties zijn positief. Nu weet de hele school al dat ik op jongens val, omdat ik daar nooit een geheim van heb gemaakt. Toen ik in de brugklas kwam heb ik al verteld dat ik jongens leuk vind.
    Ben benieuwd of er meer jongens zijn die dit in het openbaar aantrekken.

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Zonder oorbelletjes is het inderdaad ook geen gezicht.

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Supersexy spul van MR. en Twink-X. En dan nog leuke oorbelletjes erbij… Vergeet soms bijna mijn vriendinnetje als ik dat zie.

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik heb er 2 broeken MR,en 1 van twinkx,beide van goede kwaliteit.
    Beide merken vallen iets kleiner,vooral de taille is iets lager.
    Ik heb dezelfde maat die ik in mijn andere trainingsbroeken heb.

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Mooi glimmend pak heb ik ervan.

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Twink-X is ook leuk. Vooral de Adonis serie.

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Zijn echt heel goed. Ze vallen een beetje aan de kleine kant en van de broeken is de taille een beetje laag. Gewoon je eigen maat bestellen en dan zit het niet veel te los.

    23 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten