Skip to content
16 reacties
2397 weergaves

Per ongeluk vriendin van zus gezien.

En nu vind ze dat ik me ook naakt moet laten zien. Ze kwam vannacht zo uit onze badkamer en ik was te slaperig om het goed te zien, ja poes borsten en tepels. Ik wist dat ze er was en had mn boxer aan.
Ze is leuk hoor en 17, maar ik hoef dat toch niet. Gaat ze er straks nog opmerkingen over maken. Mn zus staat uiteraard aan haar kant.
Zouden jullie het doen? Ik bedoel ik zou het omgekeerd niet erg vinden maar ik zou dat dan niet nodig vinden.

16 jaar
4 maanden geleden

16 Reacties

  • Ik zou het zowiezo doen maar jah ik vind het gewoon geil om me te laten bekijken, dus zo'n kans laat ik niet lopen. Hoe was het? verder nog iets gebeurd?

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik vermoedde het al. Ze was er wel erg benieuwd naar en vasthoudend. Het ging moeilijk en ze heeft een blauwtje geriskeerd maar je toch verleid hihi.
    En nu vanmiddag. Alles uit, alles bekijken en elkaar geil maken. Zo gaat dat toch. Spannend hoor. Je zult wel uitgeput zijn.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Ts: ik dacht het al even toen ze dat zo nodig wilde maar de aap kwam gisteravond uit haar mouw. Ze valt op me en vindt me geil aantrekkelijk. Ze is de jongste maar veruit aantrekkelijkste vriendin van mijn zus. Heel spontaan , eerlijk en open in wat ze wil. Heel anders dan die berekenende types. Dat was ze nu dus ook en ik mag haar heel erg. Vanmiddag vrij dus bij haar. De genen die zeiden dat ze het expres deed hadden dus gelijk.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Wat leuk dat je mij ook bedankt. Prima oplossing. Niets te danken haha. De eerste keer zal wel even gluren worden. Ze was er wel erg benieuwd naar. Verzin daar een leuk grapje voor.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Gevaarlijk. Ik zou haar wel laten beloven dat ze niet letterlijk tegen anderen lult over je piemel. Anders weten straks alle leuke meiden hoe klein hij is en wanneer je een stijve kreeg.
    Ze lullen echt alles door zelfs over hun vriendje.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • ts hier. Ik had het kunnen weten. Jongens voor me, dank. Meiden tegen me, ook dank.
    Even duidelijker. Als er niemand bij is, zijn mijn zus en ik gewoon om ff vlug de badkamer in en uit te lopen. Naakt dus.
    Zij komt wel vaker en dan heeft ze wat aan, niet veel en ik mijn boxer. Mijn eus dan niets. Zo gaat het ook met andere visite.
    Niet raar toch.
    Maar ik heb nu toch beslist om als zij erbij is naakt heen en weer te gaan. Dat heb ik die 2 al gezegd. Wat ik niet doe is mezelf naakt aan haar showen. Dat is heel wat anders. Zij hoeft dan vanzelfsprekend ook niets aan.
    Was OK dus ze heeft haar speciale positie.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Wil zij alleen jou zien of je zus ook? Maar misschien zien jullie elkaar wel vaker bloot.
    Je kan ook zeggen dat jullie samen bloot gaan omdat jij nog slaperig was die nacht.
    Als jij haar ook leuk vind, wil je toch alles goed zien. En je zal wel een boner krijgen, maar daar zit zij ook op te wachten. Het zal bij haar ook wel wat vochtig worden.
    Maar een relatie is toch niet jouw eens of wel soms?

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Doe lekker wat je wil, maar ze kan niet eisen dat jij ook moet omdat zij zo dom was. Als het omgedraait zou zijn zou je een viezerik zij, dus als je het wil moet je t gwn doen, maar als je het niet wil moet je gewoon tegen haar zeggen: "Nee, jij loopt daar naakt, niet mijn schuld"
    En wat gaan ze doorvertellen? Dat jij haar per ongeluk naakt zag? Dan lijkt zij alleen maar dommer

    15 jaar
    4 maanden geleden
  • Een beetje positiever over haar zijn. Een poes borsten en tepels tegenkomen in de badkamer is toch geen straf. Doe niet lullig en gun haar dat pleziertje. Heb je het met je slaapoogjes niet goed gezien, vraag dan of ze het ook nog en keer doet. Samen naakt geeft vaak leuke effecten.

    17 jaar
    4 maanden geleden
  • Ze was in jullie huis en kwam zelf naakt de badkamer uit gelopen. Als je niet wilt dat iemand je dan ziet, moet je je aankleden. Laat je niet chanteren en ga er niet op in. Waait wel over.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Er was vast een badjas ofzo, dus ze had zich waarschijnlijk aan kunnen kleden. Dat zij dat niet gedaan heeft en het erop gewaagd heeft hoeft nog niet te betekenen dat ze van jou kan eisen dat je je ook bloot laat zien. Dus mijn antwoord zou nee zijn. Haar risico, haar probleem.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Het ging toch sowieso per ongeluk dat jij haar naakt zag. Of misschien zelfs wel niet dat ze expres naakt ging rondlopen zodat jij haar zou zien.
    Je moet het zelf weten of je jouw naakte lichaam aan haar wil laten zien.
    Het lijkt wel of zij daar op uit was.

    Ik heb het zelf ook wel eens expres gedaan bij vrienden van mijn broers.
    Gewoon omdat ik het spannend vind om naakt gezien te worden. Ik wist dat er een paar vrienden bleven slapen en dan ging ik expres naakt naar de badkamer om te douchen.
    En dan deed ik de deur niet op slot dan kwam er eentje naar de wc dat vond ik geweldig.

    17 jaar
    4 maanden geleden
  • Niet doen. Als ze niet gezien wilde worden had ze maar wat aan moeten trekken.

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Zoals je zegt perongeluk gezien, alleen kwam ze uit onze slaapkamer. Als in deelde jullie de slaapkamer?

    Als perongeluk gebeurt is ben je haar niks verschuldigd

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Waarom wel weet ik ook niet. Probeer het eens anders te bekijken. Waarom niet? Kennelijk doe je die boxer voor je zus niet aan.Zij deed ook niets aan. Pas je aan en laat hem lekker nonchalant bungelen.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Doet me denken aan een logeerpartij op zolder bij een vriendin.
    Er staat daar ook een nespresso naast het badkamertje. Heel lang gesprek gehad met haar broer over het weer, wat de lekkerste cupjes waren en over die zalige koekjes. Allebei poedeltje naakt.

    22 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten