Skip to content
9 reacties
1896 weergaves

HELP, ongelukje nu huisarrest maar afspraak.

Ik heb er dus vannacht een zootje van gemaakt. Het was een echt ongelukje. Ik moest heel nodig en was bijna thuis, maar dat hield ik niet. Iedereen sliep al en ik heb het vanmorgen verteld en daar kwam ik eerst mee weg maar toen zei ze dat het naar drank stonk en dat het daardoor was gebeurd. Ik mag wel wat meedrinken maar max2 en geen problemen. Nu moet ik dus thuisblijven tot oudjaar. Normaal niet zo heel erg, maar ik had gisteravond veel met een meisje en gezoend en ook afspraak voor vrijdagmiddag. Dan zijn haar ouders er niet. Ik kan dat niet aan mijn moeder vertellen ook omdat die mensen vrienden zijn. En ook niet dat we alleen zijn. Dat meisje kan ik niet zeggen dat ik huisarrest heb en zeker niet waarom dus ik ga toch. Dan krijg ik daarna vast heel erg op mijn donder. Ik heb haar ook beloofd om helemaal niets te zeggen.
Wat kan ik nu nog? Help dus Groetjes D.

16 jaar
5 maanden geleden

9 Reacties

  • D hier, gelukkig 2024!
    Alles is vannacht verteld. Dat ging mooi gelijk met nieuwjaarwensen. Ik was gisteravond bij haar ouders. Die zouden nog niets vertellen aan mijn ouders, dat gingen we zelf net na 12 doen en daarna ook langs vrienden en vriendinnen dat we verliefd zijn en heel klef doen. En toen ze vanmorgen met mijn moeder in de keuken alleen was heb ik dat van die plas in mijn broek verteld. Ze had het niet meer van het lachen maar het kwam ook omdat ik aan niets anders dan haar meer dacht. Eigenlijk haar schuld dus.
    Daarom ook. Mijn moeder dacht dat ik dat nooit zou durven.
    Het nieuwe jaar is goed begonnen. Groetjes D.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Zo jammer dat ze dat nooit te weten komt, wat had ze daarover moeten lachen. Weet je zeker dat niemand het heeft gezien of dat je moeder ooit haar mond voorbij lult?
    Trouwens dat lukt je niet om het te vergeten. 16 jaar en het door je broek voelen gaan dat blijft je altijd bij haha.
    Succes met je vriendin en de seks en gelukkig nieuwjaar.

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • D hier weer.
    Het gaat geweldig tussen ons. Zo blij dat het zo kon zonder ruzie thuis. We houden het nog even stil en zijn druk met elkaar bezig.
    Nee dat van die avond ben ik vergeten en mijn moeder ook. Daar hebben we het dus nooit meer over. Is eigenlijk niet gebeurd;;))). Groetjes D.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Fijn dat je opgelucht bent en dat je toch die afspraak kon hebben, hoe is dat gegaan ? Hopeloos verliefd nu ? :D

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • Het ziet er naar uit dat dat wat wordt met jullie. Ga je haar dan ooit nog een keer uitleggen wat er tussen dat zoenen en die eerste afspraak met haar allemaal is gebeurd?

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • D hier.
    Bedankt allemaal. Ik heb alleen gelogen over de hoeveelheid drank. Dat was nog een laatste derde en de helft van haar laatste. Het ongelukje kwam omdat ik niet had opgelet. Ik had nog gedacht dat ik het wel hier op een achteraf paadje kon doen maar toen was het allemaal al in mijn broek gebeurd. Ik was echt niet dronken maar moest zo erg nodig.Ik heb me er gisteren de hele dag voor geschaamd en niet over mijn straf geklaagd. Vanmorgen aan mijn moeder toegegeven hoeveel het was en wat er precies was gebeurd, maar zonder details over meisje wat jullie al zeiden. Ik hoef niet alles wat ik doe te vertellen dat doen zij ook niet. Gevraagd of de strafmiddag naar volgend jaar mocht. Ze zei dat de straf was om me het te laten begrijpen en dat ik het begrepen had dus dat die niet meer nodig was.
    Heel goed gelopen dus en bedankt jullie. Ik heb condooms maar dat zal vanmiddag nog niet. We doen rustig en alleen waar we alletwee klaar voor zijn. Ik ben erg opgelucht. Groetjes D.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Natuurlijk altijd leuk en spannend om met een meisje af te spreken als haar ouders er niet zijn, maar je hebt met haar gezoend en wil mogelijk verder gaan bij dat afspraakje? Spannend en erg leuk! Maar denk er wel om: doe het VEILIG! Je wil op jouw leeftijd vast nog geen vader worden? Om nog maar niet te spreken over reacties van jouw of haar ouders!
    En zoals de eerdere reacties al zeggen: liegen is niet handig, je moet veel teveel onthouden en je ouders kennen je zo goed dat ze echt wel door hebben als je liegt. Bied je excuses aan, zeg dat het niet handig was om te drinken en dat je in het vervolg beter en verantwoordelijker om zal gaan met drinken. En als je uit legt dat je hebt afgesproken met dat meisje hoop ik voor je dat ze daar begrip voor hebben en je toch laten gaan. Maar nogmaals: als je verder gaat dan zoenen: doe het VEILIG! Zorg dat je een condoom bij je hebt!

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik ken je ouders niet en jij wel, dus ik ga er maar van uit dat je wel meer had gedronken ook al heb je niet in je broek gepiest omdat je dronken was. Geef dat eerlijk toe en beloof het niet meer te doen. Je kunt toch wel zeggen dat je een afspraak met een leuk meisje hebt en niet met welk meisje. En niet weten dat haar ouders er niet zijn. Mogelijk begrijpt je vader eerder dat je wel bij die afspraak moet zijn, maar ik ken ze dus niet. Ze zijn vast ook ooit 16 geweest. Je kunt ook zeggen tegen haar dat je huisarrest hebt omdat je gedronken had , maar ook dat komt niet goed over als je haar wilt. Succes.

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • Ga niet liegen en stiekem dingen doen waarvan je weet dat het niet mag. Ze gaan er achter komen en je (steeds) moelijker vertrouwen. Wees gewoon eerlijk.

    22 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten