Skip to content
15 reacties
7099 weergaves

Spannende ervaringen kleedhokjes

Hebben jullie wel eens spannende dingen meegemaakt bij kleedhokjes in bijv zwembad sportschool winkel etc
Ik doel dan vooral op bijv bij je buurhokjr kijken (Wat zag je? Wat deed je?)
Of bijb per ongeluk een hokje inlopen waar al iemand in zat
samen aftrekken of vingeren onder gezamenlijke douche/kleedruimtes
Ben heel benieuwd naar echte ervaringen want er voor veel over bedacht en gefantaseerd volgens mij dus ga niet iets bedenken ajb

19 jaar
5 maanden geleden

15 Reacties

  • In groep 5 hadden we schoolzwemmen. Een klasgenoot trok uit het niets zijn voorhuid terug. Dus we liepen daar wat over te kloten, en toen zei ik zo uit gekheid van doe je dat ook bij anderen. Hij zei ja hoor dus hij kwam naar mij toe gelopen en er kwamen nog wat andere jongens omheen staan en toen trok hij mijn voorhuid terug. In de weken erna zijn er meer jongens geweest die het of zelf deden of door iemand anders lieten doen

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • met mijn vriendje ging ik samen naar het zwembad en voor het zwemmen is hij over mijn borsten heen gespoten en daarna bikini aangedaan en gaan zwemmen.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • die laatste post zit denk ik bij de verkeerde topic :p

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • De reden waarom ze met haar ex-vriend wel en met jouw geen anale seks wil kan vele redenen hebben en deze hebben mogelijk niets met jou te maken. Je zal haar keuze sowieso moeten respecteren - dit doe je wel blijkbaar - maar je mag je vriendin uiteraard vragen naar het waarom.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • kwam vorig jaar een groepje meiden aanlopen, toe heb ik express mn hokje niet op slot gedaan (had zon groot hokje met aankleedtafel) en toen deden ze de deur open en zagen mij helamaal naakt staan hahah. En vorige week weer express gordijn stukje open laten staan bij de H&M, ging joggingbroek passen en mannenpashok was buiten gebruik dus moest bij de meiden... ook door paar meiden gezien. Maar ik vind het leuk als ze mij zien dus daarom express

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik was met een groep vrienden gaan zwemmen En na het zwemmen ging ik door de drukte in het laatste kleedhokje En in de wand zag ik ook een gaatje Ik keek er dan door Ik schrok eerst wand ik zag een oog aan de ander kant van de want Ik dacht dat het een van onze vrienden was En trok mijn zwembroek uit en liet mijn piemeltje zien Ik keek nog is door het gaatje En zag dat de jongen aan de ander kant zit te rukken Ik kwam bijna spontaan klaar Zo geil vond ik het Doen ik mijn haar stond te drogen en kammen kwam die jongen lachend voor bij Wat wel jammer was is dat het een vreemde jongen was die ik niet kende

    13 jaar
    4 maanden geleden
  • Een paar jaar geleden was ik met mijn toenmalige vriendje en een groep andere homojongens in een zwembad. Mijn vriendje en ik hadden elkaar al aardig opgegeild in het zwembad en hebben elkaar daarna gepijpt in het kleedhokje, was wel spannend met al die geluiden van mensen (en onze vrienden) om ons heen.. ;)

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik doe aan wedstrijd zwemmen en bij ons in t zwembad zijn er altijd te weinig hokjes. Een keer ben ik met een goede vriend van mij in 1 hokje gegaan. Toen hebben we onszelf en toen ook elkaar afgetrokken.

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Toen ik klein was ben ik ooit eens in een gezamelijke kleedkamer door oudere jongens aan mijn plassertje gevoeld. Toen ik mij als laatste van de groep aan het uitkleden was kwam plots een andere groep binnen. Wanneer ik mijn onderbroekje uitdeed kwam plots een oudere jongen op mij af die mijn slurfje betaste met zijn tenen. Ik was beschaamd en durfde niet reageren terwijl de jongens stonden te lachen, heb dit niet aan de juf gemeld uit angst.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik heb wel is seks gehad in een pashokje. Heb hem eerst gepijpt en toen is hij met neuken in me klaar gekomen. Had kort rokje met alleen een string aan dus dan is het makkelijk. Enige nadeel is alleen dat het er dan ook makkelijker uit loopt en ik het iets later in het winkelcentrum langs me benen voelde lopen

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • @j18 haha dat doe ik ook altijd. helaas maken ze die gaatjes vaak snel weer dicht, maar als het lukt maak ik ze weer open. Maar meestal ga ik naar grote gezamelike kleedkamer. lekker lang treuzelen met aan en uitkleden, komt altijd wel iemand binnenlopen dan! Vaak gaan ze dan ook omkleden dan zie je nog wel eens wat. Helaas is het meestal gescheiden m/v maar soms ook niet dat is helemaal gaaf. En in pashokjes laat ik vaak expres het gordijn stukje open staan en ga dan zwembroeken passen of joggongbroek, dioe ook onderbroek uit dan . En doe nog wel meer dingen....

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • @j18 welk zwembad heeft gaten in de hokjes dan, bij ons heb je die niet hoor

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Zwembadhokjes gruw ik van want claustrofobie en dan ga ik hyperventileren en dat voelt of ik dood ga. Wel beetje rare ervaring pashokje C&A. Had een paar broeken mee die niet helemaal bevielen dus ik dacht wtf ik loop ff naar het rek (op m'n sokken in m'n boxer) voor nieuwe. Streng toegesproken door soort van rayonmanager type :meneer, dat dulden we hier niet hoor. Nee, geen jamaar : u trekt eerst uw broek weer aan voor u wat anders gaat zoeken.
    Tja dat was het. Beetje saai verhaal mss, maar je vroeg om niks te fantaseren.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik ga regelmatig naar zwembad waar in de kleedhokjes gaten in de tussenschot gemaakt zijn. Is zo geil om te gluren maar ook om te laten begluren. Als ik merk dat er langs de andere kant iemand gluurt doe ik alsof ik dit niet merk en ga ik lekker aftrekker. Ik word daar zo geil van. Dikwijls zijn dat nog jonge meisjes of jongens.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Hoi, ik heb een keer meegemaakt dat er een vriend opeens mijn verkleed hokje in kwam lopen. (Was trouwens per ongeluk). En toen zei hij meteen sorry en zag ik dat zijn piemel stijf werd door zijn zwembroek heen. Toen zijn we gewoon samen in een hokje gaan omkleden. Verder niks gedaan ofz. Ook nooit gekeken bij anderen.

    14 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten