Skip to content
9 reacties
1355 weergaves

Meisje heeft mij weggegeven aan vriendin.

Ja ik heb dit nog nooit meegemaakt of gehoord. Ik had altijd al goed contact met haar en ik vind haar leuk. Toen kwam ze dingen over mijn piemel vragen. Ik zei die mag je zien als ik bij jou alles mag zien. Ze was gelijk ok en dat hebben we gedaan bij haar thuis. Ook gevoeld en ik stijf en zij nat. Verder niet maar dat wil ik wel. Toen heb ik het daarover gehad met haar en zei ze dat haar vriendin met mij zou praten. Die had ze dus alles verteld en die wilde hetzelfde. Ik was te verbaasd om boos te worden. Hoe kan ik hier op reageren. Ik wil wel iets met dat andere meisje maar niet haar vriend worden dat wilde ik met de eerste. Nu niet meer natuurlijk. Ik ben al eens gedumpt, maar dit.

16 jaar
5 maanden geleden

9 Reacties

  • Is dat niet ongemakkelijk als jullie ergens alle 3 zijn. Ik bedoel als jongen door een meisje afgetrokken worden is toch wat anders dan een zoentje krijgen.

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • TS. Die heeft er geen probleem mee, het gaat met haar ook lekkerder. We zijn al weer verder. Nu wel spijt dat die eerste me afgetrokken heeft, maar omdat wij nu al meer hebben gedaan vindt ze het niet erg. Het blijft natuurlijk haar vriendin dus dat die me naakt heeft gezien vindt ze ook niet erg. De rest ook niet.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • En wat vond die vriendin van je piemel?

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • Neem het van mij aan als da allemaal nog nieuw is seks enz voor jullie is da een gouden kans voor jou maar als zij al ervaring hebben zou ik niet direct al me beide iets doen of jullie moeten gewoon die avond met drie schijt hebben drinken en als doen

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • TS. Het was zoiets als j22 dacht. Ik voel me toch gedumpt. Ze wil niet verder gaan met me. Ze begon toen eerst met vragen over me piemel dus ik denk dat ze hem te klein vindt. Als ze er zo een is hoeft het van mij ook niet. Haar vriendin vindt dat niet belangrijk. Toch maar afspraak vanmiddag met haar, ze wil dat erg graag. Ik ken haar ook al lang, altijd vrolijk en grapjes, dat is ook belangrijk. Wordt best leuk.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik snap eigenlijk niet zo goed wat hier nou zo erg aan is. Ze wil jou gewoon sharen met haar vriendin. Bij meisjes komt dat niet zo vaak voor maar bij jongens niet ongebruikelijk. Ik ben zelf al een paar keer 'doorgeven' en dat was helemaal niet erg. Integendeel. Je moet het zien als compliment, niet als een soort koehandel. Maar als je het principieel niet wil dan bedank je er toch gewoon voor?

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Eerst denken, dan doen!

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Heel raar, ik zou benieuwd zijn wat haar vriendin daar van vindt.

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik had al gereageerd wat die vriendin er zelf van vindt, maar allereerst natuurlijk, wat haalt die meid zich zelf in haar hoofd. Eerst met jou toch vrij ver gaan en niet vertellen waarom ze niet verder wil en dan die idiote move. Zoek andere meiden en laat deze gaan.oftewel barsten.

    20 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten