Skip to content
4 reacties
893 weergaves

Tepelpiercing

Ik vind al lang dat een tepelpiercing er wel sexy en geil uitziet, en zou zelf een willen laten zetten, en dit zou mijn eerst piercing zijn. Ik heb toch een aantal bedenkingen hierover en vroeg me af of hier ervaringsdeskundigen zijn of andere liefhebbers die er ook (nog) geen hebben.

- Zijn jullie blij met je tepelpiercing/wat vind je er leuk aan?
- Ik zou liefst een kleine subtiele barbel nemen aan een tepel, maar ik las dat je tepel wat groter kan worden na piercen dus is het misschien mooier aan beide tepels?
-Hoe kijken mensen er naar als je op het strand of in een zwembad komt?
-Wat vond je ouders/familie er van en hoe hebben ze het ontdekt? Eigenlijk hoef ik me er niets van aan te trekken maar toch denk ik dat mijn ouders het raar zouden vinden als ze me opeens met een tepelpiercing zien…

22 jaar
5 maanden geleden

4 Reacties

  • Vaak wordt een tepel permanent wat groter na piercen, dus beide is beter als je geen grote en kleine tepel wilt!

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Met een tepelpiercing trek je wel wat aandacht, maar geeft wel een zalig gevoel. En laat ineens beide piercen, dat is symmetrischer en dus mooier!

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik heb zelf 2 tepelringen die ik op mijn 14de heb laten zetten. Eerst had ik er staafjes in en later heb ik er ringetjes ingedaan. Inmiddels heb ik ze een paar keer gestretched dus ze zijn ook al wat groter geworden. Een fijn gevoel is dat!

    Van mijn ouders mocht ik meteen tepelpiercings laten zetten, daar deden ze niet moeilijk over. Ik had toen ook al een tongpiercing en een wenkbrouwpiercing. Kennissen van mijn ouders hebben een piercingshop dus dat ging gemakkelijk.

    Toen ik voor de eerste keer mijn tepelpiercings liet zien op school bij de gym was iedereen wel geïnteresseerd van hoe voelt het, deed het pijn, geil, mag ik er even aan voelen, enz. Ook op het strand of als ik zonder shirt loop heb ik wel bekijks, maar dat vind ik niet erg.

    Ik zou het zeker doen, tepelpiercings zijn aanraders!

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • ik heb zelf geen tepelpiercing, ik hoor veel horror verhalen over ontstoken tepels en vriendinnen die constant aan hun bh vastklemmen met de piercing,... maar dat terzijde vind ik een tepelpiercing bij een man wel echt enorm knap en aantrekkelijk. Doen!

    22 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten