Skip to content
5 reacties
1643 weergaves

Betaling tegen sex

Hoi er sprak mij een wild vreemde jongen aan en hij vroeg of ik sex met hem wilde en dat hij mij daar zou voor betalen. Wat moet ik doen of heeft iemand dat al meegemaakt of al gedaan

15 jaar
6 maanden geleden

5 Reacties

  • Ik ben homo en heb graag seks met mannen. Ik heb weleens een keer met iemand seks gehad tegen betaling. Maar we hadden vooraf wel goede afspraken gemaakt. Ik heb het niet gedaan om het geld maar meer om gevoel dat het geeft. Mijn advies is om het niet te doen. Want aangezien je hier de vraag stelt neem ik aan dat je twijfelt en er dus niet volledig achterstaat.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Heeft iemand wel eens seks gehad tegen betaling? Ja hoor, sommigen hebben daar hun beroep van gemaakt. We noemen dat hoeren (m/v) of als je het netjes wilt zeggen prostitue.
    Moet jij dat ook gaan doen? Vraag het aan je moeder, je vader, je oma, je opa, en dan weet je wel wat ze zeggen. Zou je het tegen je vrienden zeggen als je het gedaan hebt?

    Seks tegen betaling is een makkelijke manier om geld te verdienen. Makkelijk verdiend geld geef je ook makkelijk uit, en weg is het weer. Het is schaamtegeld, daar wil je snel van af, maar jij zit dan nog met dat ongemakkelijke gevoel. Het enige dat je er van overhoudt.

    Misschien ben jij homo, misschien vond jij die jongen wel leuk, dan zeg je "ik wil wel seks maar geen geld". Zou jij het niet doen zonder betaling dan moet je het ook niet doen voor geld. En, wie betaalt die bepaalt. Wil jij een onbekend iemand pijpen? Wil jij geneukt worden? Voor hoeveel? Nee zeggen is er niet meer bij als je het geld hebt aangenomen! Bij een keer blijft het natuurlijk ook niet als jij goed bevallen bent.

    Bewaar je zelfrespect, doe alleen seks met iemand die jij sympathiek vindt en vertrouwt. Jij wilt geen lustobject worden. Jij bent toch wel wat meer waard dan iemand die een gemakkelijk neukertje is? Hoe ga jij daarna je ouders, je vrienden aankijken?

    23 jaar
    6 maanden geleden
  • Aangezien je in je pist wat twijfelend overkomt ben je waarschijnlijk bewust uitgekozen

    Jong, niet mentaal goed weerbaar en dan goed te overrompelen met zo een vraag en eenmaal betaald denkt diegene ik bepaal heel gevaarlijk en strafbaar. Als je die persoon kent een melding maken bij de politie want kans dat hij meerdere illegale dingen doet

    19 jaar
    6 maanden geleden
  • Het is op jouw leeftijd niet toegestaan om sex te hebben als jij er voor betaald wordt. Volgens mij is de minimum leeftijd 21 jaar. Vanaf 16 mag je vrijwillig sex hebben met personen boven 18 jaar. Zolang je geen 16 bent dus alleen met een andere minderjarige. En bovendien nog zonder dwang. Maar dat is altijd fout natuurlijk.

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Je bent 15, en wat je beschrijft is sexuele dienstverlening. Behalve dat het onverstandig is om te doen ben je ook nog te jong om jezelf zo aan te bieden of aan te laten bieden. Ik zal maar met de deur in huis vallen, de officiële naam is kinderprostitutie. Als deze jongen (of volwassene, dat weet je denk ik niet) dan ook nog een filmpje wil maken dan hebben we het over kinderporno. Het eind is zoek als dat ergens op internet beland.

    Met andere woorden, niet doen.

    22 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten