Skip to content
12 reacties
1551 weergaves

Kunnen jongens ook squirten?

Ik stond pas met mijn vriend heel lang afscheid te nemen. Behalve zoenen ook knuffelen en tegen elkaar schuren en op het laatste ook met onze hand daar beneden. Toen kwam hij dus klaar maar dat was enorm veel. We waren wel al lang bezig dus vraag ik mij af of jongens dus ook kunnen squirten. En hoe kan je zorgen dat dat vakerz gebeurt.

18 jaar
6 maanden geleden

12 Reacties

  • Als ik mezelf aftrek en ik stel het klaarkomen zo lang mogelijk uit, dan komt er heel veel meer dan wanneer ik ff snel wil spuiten. Ook de kracht waarmee ik spuit is dan veel meer, dus dan komt het echt in golven. Als ik dan ook nog door een meisje wordt afgetrokken, is dat nog geiler. Is ook gewoon super geil om de hand van iemand anders om mijn stijve penis te voelen. Dan is het klaarkomen intenser.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Jij moet eens aan je moeder vragen of sinterklaas wel echt bestaat. Voor mijn sinterklaas heb ik wel iets waar hij zijn zak kan legen. In zijn eigen broek is idd niet zo handig, dat snapt hij ook. Ik kan ook niet wachten tot 5 december;-). Dan gaat er bij mij iets vreselijk mis.

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • @TS, nice dat jullie de volgende stap gaan zetten want denk eraan : er is er maar één die een zware zak hoeft mee te zeulen en dat is Sinterklaas.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Ts@j22. Je hebt gelijk wijsneus, maar we komen nog niet bij elkaar dus zoenen in parkje enzo. Het heeft wel geholpen want we gaan elkaar bij ouders voorstellen. Je kunt nog zo heet staan maar het wordt nu toch koud;-)

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Misschien is dit een geschikte gelegenheid voor een oproep aan alle meiden hier : laat jullie vriend niet met een volle zak naar huis vertrekken. Zorg er op tijd voor dat dit soort ongelukjes niet kan gebeuren. Bedankt namens alle jongens.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • De Ts @m20. Ik ben ineens ook benieuwd wat hij thuis gedaan heeft. Ik ken zijn ouders nog niet goed en omgekeerd ook niet.
    Ja heerlijk gevoel die schokjes, vooral die laatste keer toen er geen eind aan leek te komen. Daarom dacht ik aan squirten. Dat kan ook een minuut of langer duren. Mogelijk had hij lang niet gemasturbeerd, dat zou mij echt niet lang lukken, dan moet ik echt.

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik ben de Ts. OK begrepen. Het was niet helemaal handsfree hoor, ik deed mijn best, maar ja door zijn broek heen. Hij ook maar dat gaat toch moeilijker. Ik ben zo nog niet klaargekomen, maar toch heerlijk. Hij al twee keer eerder, dat zag je ook wel maar veel minder erg, hij schaamde zich er voor, maar ik weet dat dat bij jongens gewoon is. Ik vond het juist super, ook dat het zo veel was. Misschien reden om het te vertellen dat we wat hebben en het binnen echt te gaan doen. Buiten wordt het ook te koud.

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik geloof ook niet dat dat bij jongens voorkomt. Het is mij ook maar een paar keer gelukt. Probeer het ook zeker niet in bed.
    Ook wel meegemaakt dat een jongen zelfs bij alleen zoenen keihard in zijn broek klaarkwam. Heerlijk gevoel die schokjes tegen je buik voelen. Niets aan de hand. Hij had die broek met een grote vlek gewoon in de was gedaan vertelde hij toen ik het vroeg. Wist die moeder ook gelijk dat alles vlot werkt bij hem.

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • Dat is dan een handsfree cumshot wat hij had. Kan gebeuren ja, maar meestal bij jonge jongens die nog geen volledige controle hebben. Of doet jouw vriend mss mee aan die 'no nut november' waanzin? Tja, dan vraag je er om natuurlijk.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Volgens mij niet zoals vrouwen dat kunnen maar jongens kunnen wel (veel) voorvocht hebben wat hun piemel nat en glibberig maakt en dient als een soort glijmiddel. Bij sommige jongens komt dat er al uit als ze flink opgewonden zijn, bij anderen niet of nauwelijks, of juist vlak voordat ze klaarkomen.

    23 jaar
    6 maanden geleden
  • Wat nu precies squirten is bij meiden roept nog steeds vragen op. maar jongens kunnen niet squirten, wel is de hoeveelheid zaad de ene keer gewoon veel meer dan de andere keer, en bij de ene jongen altijd meer dan bij andere jongens. Plus, als jij hem langdurig opgeilt, dan komt er ook voorvocht vrij, en dat kan behoorlijk veel zijn ook, al komt dat niet 'spuitend' vrij, maar meer dat voorgeil er langzaam uit komt lekken.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Nee dat is gewoon klaarkomen

    19 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten