Skip to content
16 reacties
714 weergaves

Nieuw kapsel reacties

Hoi jongens en mannen,

Ik heb sinds de vakantie een nieuw kapsel. Ik had het eerst opzij, nu opgeschoren met krullen naar voren, beetje marokkaans achtig.
Maar nu ben ik weer op school en krijg allerlei reacties.
De één zegt dat ik er ouder uit zie (ik helemaal blij), de ander denkt dat ik een permanentje heb gezet (hahaha), een paar anderen wreven met hun handen een keer door mijn haar toen ze de aula uitgingen, terwijl ik ze niet had gesproken. Anderen vinden het warrig, anderen moeten er aan wennen. Wat moet ik ermee? Is dit een positief teken, of zijn dat allemaal negatieve reacties? Ik heb er wel heel veel gekregen!

Groetjes van mij

13 jaar
7 maanden geleden

16 Reacties

  • Als je krullen wil zou ik een permanent laten zetten bij de kapper. Zo doe ik dat iig met mijn steil haar, Doordat de bovenkant lang is valt het niet meteen op als het groeit. De haren aan de zijkanten laat ik elke week weghalen maar dan knipt de kapper boven niet. Als je zelf handig bent met een tondeuse kan je dat zelf vast ook. Bespaart veel geld. Tussendoor gebruik ik wel krulshampoo en conditioner. En na het douchen voor het föhnen van loreal de paarse fles curl expression. En föhnen met een diffuser erop. Dan blijft je kapsel lang mooi.

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Dan moet je styling gel in je haar doen TS. Want voor dit kapsel zijn krulletjes essentieel eigenlijk. Je kan natuurlijk ook krullen laten zetten (miniwave permanentje) door je kapper maar dat mag je niet te vaak herhalen. Je haar gaat namelijk stuk door de hitte van de droger. Verder nog reacties gehad uit je omgeving?

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Dat is een andere, ik ben de TS en heb dat niet geschreven.
    Maar iig, hartelijk dank voor jullie reacties!!
    Nog even een vraagje: ik heb slag in mn haar, maar geen krullen. Als ik gel in mn haar doe, krijg ik wel krullen. Maar zonder gel niet. Heeft iemand tips om daar wel voor te zorgen?

    13 jaar
    7 maanden geleden
  • J13 met deze vraag "kan je eigenlijk seks hebben zonder dat je ooit je natte droom hebt gehad?"
    Ben jij de TS of een andere J13?
    Wel apart dat je deze vraag stelt in een topic over een kapsel.
    Antwoord is; Ja dat kan en andersom ook.

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • Jou kapsel lijkt me niets mee. Ik herken me ook in je omschrijving met kort geschoren zijkanten en boven een permanent naar voren over mijn voorhoofd. En dan twee lijntjes achter ingeschoren.
    Weet je, iedereen vind overal wel wat van je moet doen wat je wil doen. Mensen doen dit ook omdat ze bijvoorbeeld onzeker zijn. Leef lekker je eigen leven. Ik weet dat meiden jouw kapsel wel kunnen waarderen. En ze houden van zelfverzekerde jongens.

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Heel erg bedankt!!

    13 jaar
    7 maanden geleden
  • Hey TS, ik heb (denk ik) krak hetzelfde kapsel en dit kan je ook nog doen om het extra special te maken. Op mijn achterhoofd heb ik mijn kapper #1322 laten maken. Dat is een getal uit de astrologie wat enorm positieve vibes veroorzaakt. Jouw omgeving weet dan dat je lichamelijk en geestelijk helemaal in balans bent en het oogt ook gewoon super stoer. Het is maar een suggestie hoor maar het levert me al de hele week laaiend enthousiaste reacties op.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Het is gelukt, je hebt een nieuw kapsel en mensen reageren. Of ze het mooi vinden is persoonlijke smaak, maar iets moet er goed zijn, want ze reageren als ik het zo lees vooral positief.

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Weet je, TS : jongens geven mekaar geen complimentjes in de zin van 'goh, nieuw kapsel? Wat zie je er leuk uit.'. Dat doen meisjes. Jongens (want ze iets cool vinden aan je uiterlijk) reageren zoals je vrienden dat deden. Ze vonden het dus oké.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • kan je eigenlijk seks hebben zonder dat je ooit je natte droom hebt gehad?

    13 jaar
    7 maanden geleden
  • Dankjewel voor jullie reacties!
    Super leuk om te horen!

    13 jaar
    7 maanden geleden
  • Gewoon je eigen gang gaan, draag het kapsel waar van jij vind dat het bij jou past.

    17 jaar
    7 maanden geleden
  • Hoef je niks mee te doen hoor! Ik denk dat alle reacties goed bedoeld waren en al waren ze negatief bedoeld wat dan nog? Je hebt zoals J16 ook zegt je eigen stijl die je aan het onderzoeken bent en dat is toch super gaaf? Wees lekker jezelf en trek je niks aan van wat anderen daarvan vinden! :)

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Gaaf kapsel, man. Tuurlijk zijn dat allemaal positieve reacties. Als ze het stom vonden, had je het heus wel gehoord. Tip : beetje gel door je krulletjes doen. Dat maakt dit kapsel helemaal te gek.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Gewoon lekker niets doen. Je hebt je eigen stijl en dat is super vet! De reacties gewoon de reacties laten. Je bent jezelf met je eigen kapsel en daar mag je trots op zijn.

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik weet niet wat zij ervan vinden, maar ik weet wel dat heel veel meisjes zo'n kapsel heel mooi vinden

    16 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten