Skip to content
2 reacties
637 weergaves

Waarom doet hij dit? Wilt hij me terug of is hij met zichzelf aan het worstelen?

Hoi,

Oke ik zal beginnen met dat ik biseksueel ben en kort op datingapp zat. Ik had een jongen ontmoet die in het begin heel leuk was, maar na de rand merkte ik dat ik niet verder wil.

De redenen dat ik niet verder wilde daten met m:
- we matchen niet met energie
- ik vond hem kinderachtig omdat hij teleurgesteld was dat ik instagram had verwijderd en niet tiktok wilde downloaden (das toch gwn kinderachtig? Lol)
- hij praatte veel over zen ex (ik heb dit ook aangegeven)
- zen mood werd snel beinvloed bij hele kleine dingetjes (hij snapte men sarcasme niet, hij snapte het niet wanneer ik hem plaagde etc)
- volgens mij was hij niet helemaal mentaal stabiel (ik ga niet zen hele verleden vertellen, maar hij geeft vaak aan dat die naar psycholoog gaat)
- ik vind toch een relatie met vrouw leuker

Toen heb ik duidelijk aangegeven dat ik niet merr verder wilde daten vanwege paar redenen van boven en eerst werd hij boos en verdrietig, maar na de rand snapte hij t.

Paar dagen later begon hij mij weer met whatsappen en na wat berichtjes toen ik vroeg waarom hij me random appt, zei die dat hij ons contact mist. Nu praat die nog steeds vaak over ons in de toekomst, maar elke keer als hij dat doet dan negeer ik m of reageer ik kort af want ik wil hem niet hoop ofzo geven.

En laatst zegt hij letterlijk dit: “ik ben met iemand aan het appen die ik via datingsapp heb ontmoet” zo van: uhm oke boeiend? Wil je me jaloers maken? Ik reageerde maar op met: “nice, cooll!” Maar diep van binnen denk ik dat hij gewoon graag geliefd wil worden en ontzettend graag een relatie wil omdat hij zen verleden wil vergeten/zichzelf aan het zoeken met de aandacht van anderen. Alsof hij zen identiteit aan het zoeken is bij een ander na zen lange relatie met zen ex die uit is gegaan. Hij praat ook graag over zen ex soms, maar laatste tijd is hij ermee opgehouden toen ik het had aangegeven.

Ik zit ook te denken om tegen hem te zeggen dat we beter contact helemaal kunnen verbreken. Ik heb geen zin om energie in te stoppen.

Maar waarom doet hij zo? Ik vind het vrij irritant gedrag en heb geen zin om men energie erin te stoppen. Sorry voor lange bericht, maar alvast bedankt voor bericht.

21 jaar
8 maanden geleden

2 Reacties

  • Natuurlijk houd hij nog veel van jou, jouw redenen waarom de relatie niet reeel is, is niet de zijde.

    Maar natuurlijk mag (of moet) je aangeven dat hij vanuit jouw zijde niets meer hoeft te verwachten, dat is eerlijk.

    Wat ik wel niet snap, ben je nu wel of niet bi, want als je liever met meiden date ben je in mijn ogen hetro.

    Verder het is niet men maar moet dit mijn zijn en na de rand = naderhand!

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Denk dat hij aandacht zoekt, en met zich zelf worstelt. Hij zoekt denk ik daarom contact met jou. Hij praat vaak over zijn ex zeg je. Misschien voelt hij zich in de steek gelaten, en zoekt aandacht van jou. Waarom zou je het contact verbreken. Maar wees wel eerlijk tegen hem. Gewoon vertellen dat je toch liever een relatie met een vrouw wil. Maar dat jullie wel vrienden kunnen blijven, waarom niet.? Misschien heeft hij dit nu ook wel door, ondanks dat hij boos en verdrietig was zoekt hij toch weer contact met jou. Hij mist je toch ondanks je afstand houd. Waar niets mis mee is, maar zou toch hem niet laten vallen, misschien kan er in de toekomst toch een goede vriendschap ontstaan, zonder een relatei.

    17 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten