Skip to content
8 reacties
2316 weergaves

Ervaring met naar school met buttplug in?

Al een hele lange tijd lijkt het mij extreem geil om een buttplug in te hebben bij openbare gelegenheden, vooral de gehele dag met een buttplug In op school zitten.
Alleen heb totaal nog geen ervaring met een buttplug. Zijn er hier mensen wel met ervaring? Want moet je eerst je anus schoonmaken (en hoe dan?) Of kan je hem zo erin stoppen? En wat als je tussendoor op school moet poepen, kan je hem dan gewoon uitdoen en daarna weer in doen?
En hoe ervaren jullie dat als je hem een gehele schooldag in hebt? Wordt je er echt iedere seconden aan herinnert dat je dat ding in hebt en ben je daardoor de gehele schooldag geil?

18 jaar
8 maanden geleden

8 Reacties

  • @Ts Heb je intussen een buttplug gekocht en je eerste stappen gezet met deze in? Benieuwd naar uw ervaring. Ik draag regelmatig een plugje tijdens bijv het winkelen, auto poetsen, in de tuin, en soms hou ik de plug ook langer in. Gewoon lekker gevoel.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik heb nog nooit een plugje een hele dag gedragen zonder hem af en toe te verwijderen. Heb hem wel enkele uren gedragen en ook buiten als ik bijvoorbeeld een boodschap ga doen, op bezoek bij vrienden, bios en zelfs soms met stappen. Ik ben dan vaak de hele tijd erg geil. Om het zo lang te dragen heb ik wel eerst moeten wenen,

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Wen eraan, dat glijmiddel kan maar zo maken dat de plug zomaar uit je glijdt. Een tuigje kan helpen, maar eigenlijk is het dan gewoon tijd voor een maat groter dan.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Je hebt nog geen ervaring met buttplugs schrijf je. Dan zou ik ook niet meteen voor een ganse dag met een plug in gaan, maar eerst proberen wat je d'r van vindt. Ga je er dan toch voor deze langer in te houden kies dan een plug met een uitwendige ankervormige voet. Deze zit comfortabel tussen de billen en kan ook niet naar binnen, tijdens het fietsen bijv. Er is een ruim aanbod van anale plugs, verschillend in vorm en in grootte. Welke plug jij het liefste hebt zal je moeten ondervinden. Ga niet meteen voor groot, maar te klein gaat snel niet voldoen. Persoonlijk vind ik de ergonomisch gevormde prostaat stimulator fijn om langer in te hebben en de plugs met een losse kogel erin. Deze geven je een fijn inwendig gevoel, maar niet te. Een plug met een kogel erin geeft wat subtiele trillingen bij het stappen / lopen.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Als het je eerste keer anaal/ plug is zou ik thuis gewoon is proberen hoe je het vind of bv een boodschap doen. Zelf draag ik ook geregeld een plug buiten. Vind het lekker en het idee opwindend dat je er met een rond loopt en niemand het weet. Als je hem lang in gehad hebt en je hem er uit haalt voel je het altijd nog wel even. Heb wel een keer gehad dat die wat verder naar binnen was gegaan. Zat naast een vriendin in de auto en voelde dat die anders zat. Dus ik bezig om dat ding goed te krijgen wat ze zag uiteraard. Vroeg ze wat ik allemaal zat te doen. Maar gezegd dat mn string niet goed zat en helemaal gedraaid en tussen mn kutje zat. Zei ze, ja irritant is dat wel is he haha. Gewoon plug kopen en genieten! Heerlijk gevoel wat in je te hebben.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Oefen eerst thuis met eventjes niet meteen zonder nadenken naar school ermee

    Juiste glijmiddel wat veielig is bij materiaal van plug, een brede basis zodat hij niet naar binnen floept.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Begin met een kleine plug, die kan je bestellen op bijvoorbeeld easytoys, onlinedrogist of bol.com. De darm reinigen doe je met 1 of 2 laxeerpilletjes of een anaaldouche. Zorg er wel voor dat, als je hem de hele dag in wil houden, dat er genoeg glijmiddel in de anusopening zit. Bij poepen haal je hem er gewoon uit, alleen moet je daarna minimaal 2 uur wachten met de plug terugplaatsen. Heb af en toe een hele dag een vibrerende anaalplug in, ga ik winkelen/boodschappen doen, geef ik de afstandsbediening (met een bereik van een kleine kilometer) als ik weet dat hij thuis werkt, aan mijn vriend. en die zit thuis de hele dag te spelen met de vibratiestanden.

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Waarom gelijk aan een hele dag denken? Begin klein, probeer eens een buttplug. Bevalt het, dan bouw je uit. Het kan echt simpel zijn, toch?

    22 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten