Skip to content
6 reacties
468 weergaves

Wat doe ik fout? (Daten)

Hoihoi,

Was met iemand bezig, maar heb het afgekapt. Ik snap niet wat ik fout heb gedaan, maar in mijn mening niks en nee ik ben niet in ontkenning. De dingen die ze aangaf op Whatsapp wat haar dwars zit vind ik vrij kinderachtig en dramatisch.

Ze gaf het volgende ook:
- ze vindt het irritant dat ik haar tiktoks niet wil zien… ik heb die app niet en ja sorry de 15 tiktoks die ze doorstuurt ga ik niet allemaal kijken, prima toch? Zij vond van niet
- Ze vond het niet leuk dat ik haar plaagde over een compliment die ze kreeg. Ze is heel erg bezig met skin care en zei dat haar beste compliment ooit kreeg, was over haar huid. Ik zei als grapje: ‘ja is dat het beste compliment? Haha, nou dan weet ik niet of mijn complimenten er nog aan toe doen xD.’ Zij vond dat niet leuk om te horen…. Ik zei nog sorry, maar ze blijft erop door drammen. Vind dat zo kinderachtig en irritant
- ik zei dat ik vrij druk heb op de dag en dat ik daarom niet enorm veel op whatsapp kan zijn en zij zegt dat dat geen excuus is en dat ik weinig moeite in der stop. Ja ik heb niet enorm veel zin om veel moeite in te stoppen, maar ik doe gwn wat goed voor me voelt en ik hou niet van gedwongen voelen… achteraf had ik meer wat moeite erin moeten stoppen, maar ze maakt het zo dramatisch in men mening want ze blijft er vaak over beginnen.

Dus ik hebt afgekapt omdat ik haar kinderachtig en dramatisch vind. Vooral met tiktok en zo kei onzeker zijn, vind ik irritant. Alles wat ik zei, nam ze zo letterlijk en ging ze helemaal geïrriteerd over doen…

Pfff daten…zo tijdrovend

21 jaar
8 maanden geleden

6 Reacties

  • Jo TS weer hier,

    Thx voor vele reacties. Zal volgende keer gwn meer energie erin stoppen als ik iemand leuk vind, maar tis prima zo. Single zijn vind ik relaxter op dit moment.

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik snap jou wel een ik zou dit ook irritant vinden. Ik heb geen zin om me gedwongen te voelen en iemand moet wel tegen een grapje kunnen. Op naar de volgende.

    15 jaar
    8 maanden geleden
  • Tja jullie zijn gewoon elkaars type niet zo. Dat kan natuurlijk gebeuren want er zijn genoeg vissen in de zee. Een ervaring rijker, maar een illusie armer:)

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • TS toch? Als jij jouw toekomstige dates ook zo gaat behandelen dan vrees ik dat je nog heel lang single zal blijven. Aandacht man, aandacht voor haar. Daar draait het om. Fake desnoods aandacht. Je date moet voelen dat zij voor jou het centrum van de wereld is. Als je dat niet kan opbrengen dan kun je beter stoppen met daten. Dan is het idd - zoals je zelf zegt - puur tijdverlies. Echt man, het ligt aan jou. Niet aan haar.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Hey TS hier.
    Thanks voor reactie. Je hebt gelijk M21, ik zal volgende keer ook meer energie in de persoon moeten stoppen.

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • Jullie liggen elkaar niet maar je moet in het algemeen wel een beetje meer moeite doen gast. Als je vriendin tiktok belangrijk vindt dan moet je toch eens kijken wat ze er doet. Zo werkt een relatie.

    21 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten