Skip to content
9 reacties
2193 weergaves

Jongens die ongelukje hebben?

Bij meiden lees je dat vaker, ik bedoel in je broek gedaan.Mijn broer is al 18 en had dat pas. Het was al laat toen hij thuis kwam en een hele discussie hier bij de badkamer en mijn moeder die boos en vroeg of hij echt niet ergens kon plassen.
Zondagmorgen vroeg ik het hem en gaf hij het toe en dat hij het net voor het huis ook niet meer op kon houden. Verder wilde hij er niet over praten. Schaamde zich. Wie vande jongens hier heeft dat ook gedaan en durft daar voor uit te komen?

15 jaar
8 maanden geleden

9 Reacties

  • Ik heb dat ook een keer op de fiets gehad jongen 20. Dan weet je dat er toch niets meer aan te doen is dus nog wel zo snel mogelijk thuis zijn. Niet meer voor de wc maar voor de douche en de wasmachine. Een soort je verlies accepteren.

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • Niet zo overdrijven j22. Natuurlijk doe je het zelf en had je eerder moeten plassen , maar soms zit echt alles tegen en kun je er niet zoveel aan doen. Ik pas ook ik moest nog 100: hooguit 200 meter en voelde dat ik het niet meer ophield. Bleef stil staan en dansen en knijpen maar zo sta je ook voor lul dus maar zo snel mogelijk naar huis lopen. Voelde straal na straal mijn broek in gaan maar hard verder. Thuis had ik het overduidelijk in mijn broek gedaan. Mijn ouders konden er om lachen en ik mocht nee moest van ze meelachen. Dat was het erger niet. Waarom en drama maken?

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Een ongelukje is iets voor kindertjes. Dat houdt in dat het niet geeft want je kon er niets aandoen. Krijg je dus niet als je 16 of 20 bent. Ik heb dus op 20 in mijn broek gepist. Noem het wat het is. We waren stappen in een club en moest nodig. Moest wachten bij de toiletten en toen ging mijn groepje naar een andere tent. Ik mee, want het was niet ver, maar ik moest.
    Daar mochten we er niet in omdat het vol was en ik barstte al.
    Naar een andere, maar dat was ver en ik deed het in mijn broek. Weggelopen en smsje naar de groep dat ik naar huis was omdat ik in mijn broek had geplast. Geen ongelukje, geen smoesjes. Uiteraard commentaar. Thuis ook open kaart en opmerkingen inkasseren. vooral van mijn zusje.
    Je bent een grote man, die plast niet meer in zijn broek. Doe je dat toch dan is dat stom en kinderachtig. Dat maak je alleen maar erger door het te verbergen, er een ongelukje van te maken of je broek te verstoppen. Kom er eerlijk voor uit en noem het wat het is. En zorg dat het nooit weer gebeurt.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • @J19. Ik heb het ook gehad hoor, dus niet alleen mijn ex hier aangegeven. Wat je zegt, je blaas werkt niet meer mee en moet het kwijt. Daar doe je niets meer tegen. Dat zal bij jongens en meiden hetzelfde werken. Alleen jullie hebben dat handige slangetje waarmee je het vaak nog net kunt redden. Alleen dus soms niet helemaal. Goed hoor voor een jongen van 19 dat je zelf je broek kan wassen;))

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Ts hier. Was je bang dat je moeder boos zou worden als je net als hier eerlijk zou vertellen hoe het gekomen was? Is wel frisser als je broek gelijk in de was gaat dan eerst een dag in je kamer ligt te stinken.

    15 jaar
    8 maanden geleden
  • Ja, soms gebeurt dat ook bij ons wel eens.. ik heb het ook gehad in de zomervakantie. Na een avondje te stappen met de laatste bus terug, ik moest toen al wel maar ik dacht dat haal ik wel. Een Qliner, ook geen haltes die iets eerder zijn. Ik heb m'n halte / busstation nog gehaald en wou na het uitstappen snel de bosjes achter de fietsenstalling induiken. Toen ik opstond om de bus uit gaan ging het al bijna mis, nog net gehaald maar ik was net een paar stappen uit de bus toen ik mn blaas flink voelde protesteren. Ik probeerde verder te lopen maar een paar stappen verder hield ik 't echt niet meer en piste ik al een beetje in mn broek. Snel doorgelopen en in de bosjes de rest maar mn broek was aan een kant al tot mn enkel nat.. ik had een lichtblauwe strakke jeans aan dus dat viel nogal op. Ik heb even gewacht tot iedereen weg was en daarna snel naar huis gefietst. Iedereen sliep al, snel even gedoucht en mn broek verstopt, die heb ik de volgende dag toen mn ouders erg waren snel gewassen.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Kan gebeuren, mij ex was toen ook 18. In de bus bij Barcelona. Hij zei niets maar zat raar te doen met zijn benen. Vraag hem moet je plassen. Ja maar hij hield het wel, zei hij stoer. Ik dacht al van niet; het was nog een half uur en even later zag ik dat hij het in zijn broek dee. Daar moest ik naast zitten en naast lopen.
    Jongens!?!

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Nee je kunt als jongen niet zomaar overal plassen en zeker niet poepen. Hij heeft waarschijnlijk de fout gemaakt om het te lang op te houden en direkt naar huis te gaan. Heb ik ook gedaan. Ik was 19 en er was covid en alles dicht. Ik moest als een gek, maar het was druk en daar kon het niet dus ik naar huis, maar dan moet je door een nog drukkere straat en daar kon ik het niet meer ophouden.
    Dan kun je niets meer. Ik had beter verder van huis naar een stil parkje kunnen gaan. Niet handig dus broek volgepist. Mijn moeder begreep het wel, maar dat was hoofdschuddend en met een vernietigend lachje. Het gebeurt dus vaker m15, je broer is de enige niet.


    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik was 18, ik zat op kamers en ik kwam (gelukkig in mijn eentje) dronken thuis. Toen ik de trap op liep hield ik het niet meer, en poepte ik in mijn broek. Laat in de nacht onder de douche en de rotzooi opruimen, gelukkig was dat weekend verder niemand anders thuis. Het voelde wel heel beschamend, ik voelde me net een kleuter. Ik heb het verder aan niemand verteld.

    23 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten