Skip to content
14 reacties
4277 weergaves

Vriend had stijve

Hallo ik ben 15 en ben goede vrienden met een jongen die is 14. Ik maakte een vid op snapchat van mij en toen filmde ik hem maar hij stond achter mij. Tien ik hem terug keek zag ik dat daar een enorme bobbel zat en hij had een trainingsbroek aan maar tegen die tijd dat hij zag dat ik filmde draaide hij weg zodat zijn bobbel niet tezien was. Maar ik lan er wel om lachen. Ik word er wel geil van van hem soms haha want we stoeien soms ook wel. Maar ja, hebben jullie zoiets ook wel eens meegemaakt en is er toen ook wat meer gebeurd?

15 jaar
9 maanden geleden

14 Reacties

  • Beste J14,
    In principe is er niks mis mee als jij wat zou doen met een 11 jarige hoor, daar zit 3 jaar verschil tussen. Ook jongens van 11 zijn al zeker nieuwsgierig hoe en wat en sommige willen zeker al experimenteren.
    Zolang er geen dwang is en beiden het leuk vinden is daar niks verboden aan.
    Mocht het zover komen heel veel plezier en lekker genieten.
    Houd ons op de hoogte.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • J14 als laatste een jongen van 11 weet heus wel dat ie een stijve kan krijgen en wat dat is

    12 jaar
    7 maanden geleden
  • Hey jongen van 14. ik snap best wat jij voelt en denkt misschien. ha ha .... zeg ik dan! wij zij even oud! maar ondanks dat het niet echt verboden is om iets te hebben met iemand van 11 jaar, die nog niet weet of zijn piemeltje stijf kan worden of zo, zou ik op zoek gaan naar een echte vriend.
    ik ken jouw omgeving niet, mag ook niet van deze site, maar jij zou welkom zijn bij mijn vriendje en mij.. ha ha ha .
    En NEE het is niet raar als jij die gevoelens hebt.
    en nee ik heb geen tips voor jou. Ik heb geluk gehad met mijn vriendje waar ik al een paar jaar echt alles mee deel. ik kan alleen zeggen dat jij je ogen open moet houden en kijken hoe jongens reageren. 1 tip nooit iets in een groepje. als je iemand leuk vind, probeer dan te praten over van alles maar wel alleen met hem. zo ben ik ook aan mijn vriendje gekomen. Succes vriend en pas op voor die jonge jochies! die kunnen ook met papa en mama praten!
    en dan heb jij het gedaan straks! laat je even wat weten?

    14 jaar
    7 maanden geleden
  • TS beste jongen van 15 jr. pas op met wat je doet. is het een beste vriend? praat er dn eens over of als jij het durft, maar ik zou het langzaam opbouwen. ik bedoel.. eens samen omkleden na het zwemmen of na sport.. of thuis even gaan douchen en kijken hoe hij reageert. of opmerkingen maken die in die richting komen. maar echt pas op pas wel op als het echt jouw beste vriend is. kan ook zo zijn dat je hem kwijt bent. ik ben van jouw leeftijd maar ik heb dit gehad met een oudere jongen. Ik wens jou alle goeds!

    14 jaar
    7 maanden geleden
  • Het kan toch gewoon logisch zijn als iemand een stijve krijgt, ik had dat al wel eens op de lagere school. en heel per ongeluk.
    gebeurd nu nog wel eens. kan door alle dingen gebeuren en per ongeluk.
    Dat zijn geloof ik hormonen ofzo. nou ja.. jouw vriend is niet de enige. ihet gebeurd mij ook wel eens.
    en als je daar toe aangetrokken voelt, praat eens met hem zou ik zeggen.

    14 jaar
    7 maanden geleden
  • @j14

    Ik denk dat jij beter bij je eigen leeftijd blijft om iets intiems te doen met jongens, die van 11 jaar zijn eigenlijk nog een kind.

    16 jaar
    9 maanden geleden
  • Hoi boys
    Is het raar dat ik een keer gepijpt wil worden en wil pijpen
    Ik wil het ook liefs dat iemand ander mij aftrekt want ik wil weten als dat anders is maar mijn vrienden zijn 11 jaar dus dat vind ik best wel moeilijk want niemand wil het doen hebben jullie tips om dat te kunnen doen alvast bedankt

    14 jaar
    9 maanden geleden
  • Ze doen wel vaak van die maskers op

    16 jaar
    9 maanden geleden
  • M21 niet lullig bedoelt, maar je komt een beetje over als een Karen. Je valt alles van meisje 19 aan. Hou daar nu eens mee op, zodat we fatsoenlijk kunnen blijven discussiëren

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • J18, drm mij maakt het allemaal niet uit als ik een stijve zou krijgen zou het mij niet uitmaken

    15 jaar
    9 maanden geleden
  • M21 ik vind het niet fatsoenlijk dat je woorden als wtf gaat gebruiken. Laten we het forum netjes houden

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Niets mis mee toch? Ik heb ook 1 beste vriend die ik al van basisschool ken en wij deden alles samen, zelfs samen douchen en met elkaar experimenteren. Nu wel wat minder natuurlijk omdat we 20 en 18 zijn nu. Maar nog steeds kunnen wij goed met die situatie omgaan zoals jij verteld. En wat de rest al zeg is juist jongens kunnen random een stijve hebben dus "who cares"

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • M19, nope maar jij bent een apart geval. Want hij staat niet op internet dus wat lul je?

    15 jaar
    9 maanden geleden
  • Hoeft helemaal niet te betekenen dat hij homo is hoor.

    Los van dat een stijve ook plotseling kan optreden, is het vaak een teken van aantrekkingskracht. Kennelijk voelt hij een prettig gevoel bij jou. Dit hoeft helemaal niets seksueel te zijn, kan ook prima zijn dat hij zich als vriend bij je op zijn gemak voelt.

    Het is een compliment dat een vriend van je een stijve bij je kreeg. Kennelijk heeft hij liefde voor je. Grote kans dat dit een echte vriend is die je dus ook helpt op moeilijke momenten.

    Dus, geen flauwe opmerkingen over maken en zeker geen (grappig bedoelde) opmerking over maken dat hij weleens op jongens zou kunnen vallen. Hier hoeft een stijve beslist NIETS mee te maken te hebben!

    22 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten