Skip to content
18 reacties
2594 weergaves

Eikel

Hallo ik ben 15 heb onderhoudt mijn penis goed ik heb een vraagje zijn er hier ook jongens die niet besneden maar hun penis wel blood in de onderbroek leggen? Want ik ben niet besneden en keg hem blood in mijn boxer. Ik doe er witten vaseline op mijn hele eikel en stukje van de voorhuis en dan keg ik hem er blood in. Ik doe het bijna al een week dus voel er bijna niks meer van. Maar dat was mijn vraagje.

15 jaar
9 maanden geleden

18 Reacties

  • Helemaal eens met j21!
    Ik heb die rare vraag over gevoeligheid ook al een paar keer gehad. Ik ben zelfs al besneden vanaf m'n 8ste en het gevoel is er net zo goed als bij een onbesneden jongen wat ik merk. Hooguit gebruik ik een iets andere techniek en moet de ander daar even aan wennen, maar het resultaat is voor allebei hetzelfde. Soms kom ik zelfs eerder klaar dan de onbesneden jongen haha. Het is echt een verhaaltje dat is ontstaan en herhaald door mensen die er belang in hebben besnijdenis belachelijk te maken. Het is heel vervelend dat sommige daardoor al op ons als besneden jongens afknappen. Ze gaan er meteen al vanuit dat het bij ons omdat we geen voorhuid hebben wel niet zo lekker zal gaan en we wel problemen met vul-maar-in zullen hebben enz. Ik heb het idee dat het eerder andersom is als ik merk hoeveel jongens nog last van een nauwe voorhuid hebben haha.
    Hoe kunnen we zorgen dat die onzin inderdaad eindelijk eens ophoudt?

    17 jaar
    7 maanden geleden
  • Minder gevoelig en ongevoelig zijn twee verschillende dingen. Als je pas besneden bent dan is de aanraking van je kleding met de eikel een heel gevoelig iets. Met de tijd wordt dat minder. Hoe komt dat? Doordat de huid van de eikel verdikt en minder gevoelig wordt.

    Ten tweede, als je besneden bent, soms al jaren geleden, hoe kan je dan weten of je eikel net zo gevoelig is als die van een onbesneden iemand? Dat weet je niet. Je kan niet vergelijken.
    Minder gevoelig kan ook een voordeel zijn, je kan langer doorgaan voordat je komt. Een nadeel, masturberen wordt lastiger. Een van de redenen waarom in christelijk Amerika de jongetjes routinematig besneden werden. Tegenwoordig veel minder overigens. Men ziet ook meer de nadelen.

    Wel besnijden of niet besnijden, dat is de vraag. Voor de meesten is het helemaal niet nodig, maar als je het nu zo graag wilt (Of moet omdat je denkt dat god het wil) dan doe je het toch! Het is wel voor altijd natuurlijk. Wie besneden is zegt meestal dat hij tevreden is. Uiteraard!

    23 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik begrijp sommige reacties van (onbesneden) jongens hier. Het is echt wel een fabeltje dat als je de eikel altijd bloot hebt, hij ongevoelig wordt. Dat is een verhaaltje dat is ontstaan en telkens weer wordt herhaald door mensen van de anti-besnijdenis lobby, ontstaan in Amerika. Ikzelf ben al besneden sinds ik 12 ben en heb zeker geen last van een ongevoelige eikel. Ook van mijn besneden vrienden heb ik zoiets nooit gehoord! Ik hoop dat die onzin eindelijk eens ophoudt!

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • Blood moet bloot zijn en een geweldig idee lijkt me jouw plan niet TS. Straks moet je om nog wat gevoel te hebben allerlei kunstgrepen gaan toepassen. Vaseline is echt heel ongezond voor je huid trouwens.

    23 jaar
    7 maanden geleden
  • Als je de eikel zo bloot laat wordt ie minder gevoelig met seks voel je dan ook minder, tsja moet je willen…

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • @j20 Ik ben besneden en heb mijn eikel dus ook altijd bloot. Mijn eikel is niet ongevoeliger geworden, maar ik smeer er wel elke dag wat hydraterende lotion op. Dat houdt hem lekker gevoelig.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • J20,dat valt mee tenminste bij mij,ik heb m besneden,dus ligt altijd volledig bloot
    De gevoeligheid zit bij mij vooral in de rand van de eikel

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • Wordt je eikel dan niet veel minder gevoelig als je je voorhuid naar achteren in je onderbroek hebt en je eikel constant bloot is?

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Bij Ali, in China, kun je voorhuid bandjes kopen, een soort elastisch buisje. Daarmee kun je je voorhuid naar achteren houden zodat ongeveer de helft van je eikel bloot licht en kan wennen aan de lucht.
    Het gevoel is heel lekker

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • @ts Waarom leg je je eikel eigenlijk bloot?

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Zelf ben ik besneden, maar een vriend van mij is er een paar jaar geleden mee begonnen op advies van de schoolarts (oprekken). Eerst floepte z'n voorhuid snel terug. Na een paar weken volhouden, bleef z'n voorhuid steeds makkelijker en langer terug en z'n eikel dus bloot. Dat was eerst wel wennen, want behoorlijk gevoelig in het begin. Nu is hij er aan gewend en wil niet anders meer. Het ziet er nu een beetje besneden uit bij hem zonder geopereerd te zijn.

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik doe dat ook soms want het is een geil gevoel. Na enkele minuutjes glijdt de voorhuid weer over de eikel.

    16 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik doe het vaak 's nachts als ik ga slapen. Gewoon een geil gevoel, ik heb dan een wijde boxer aan. Maar zonder vaseline want dat wordt een vette boel.

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik ben ook niet besneden en heb nog een voorhuid van ongeveer 1,5cm als ik m’n eikel bloot maak glijd m’n voorhuid vanzelf weer terug over m’n eikel

    12 jaar
    9 maanden geleden
  • J19 mischien loopt ts een beetje achterop

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • @m19, volgens mij bedoeld hij dat hij zijn eikel bloot maakt en dan vaseline erop doet en dan zijn boxer aan. Alleen heb ik geen idee wat zijn vraag ofzo is

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Beste ts, niet vervelend bedoelt maar ik begrijp je vraag niet zo goed. Je hebt het over het leggen van de penis en bloed. Bedoel je soms dat je ongesteld bent?

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Eeeh, waarom doe je dat?

    18 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten