Skip to content
9 reacties
719 weergaves

Veet ontharingscreme voor de intieme delen.

Hey boys even de vraag wat is jullie ervaring met Veet ontharingscreme voor de intieme delen?

Wie heeft er ervaring mee?
En werkt het echt goed?

Waarom ik het vraag omdat ik niet echt blij ben met de gedachte van een scheermes bij mijn zaakje ik zie het zo fout gaan bij mijn dan lol.

Ik hoor graag of het iets is om te proberen.

22 jaar
9 maanden geleden

9 Reacties

  • J23 natuurlijk krijg je er brandwonden van. Ontharingscreme is een chemo. Nog even en je wimpers vallen ook nog uit. NIET DOEN! Beter is gewoon scheren maar kost wel iets meer tijd

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik heb het tot nu toe 1x gebruikt en wat al de andere vertellen doet mijn wel wat aangezien het bij mijn pijnloos en zonder problemen ging. Tot dat ik de na zorg gel er op ging smeren dat zou goed zijn volgens de verpakking. Nou bij mijn begon dat dus pijnlijk te worden na een half uur werd het minder. Dus zou ik het nog eens gebruiken misschien maar dan zonder de na zorg gel.

    23 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik heb een keer ontharing crème gebruikt en toen heb ik brandwonden ervan opgelopen. Sindsdien nooit meer gedaan!

    23 jaar
    9 maanden geleden
  • Been en borsthaar verwijder ik idd met Veet. Op de verpakking staat duidelijk dat je het niet voor de kroonjuwelen moet gebruiken. Dat staat er niet voor niets. Misschien een disclaimer, maar neem het serieus! Je wil toch niet met brandwonden op je leuter naar de huisartsenpost e

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • Bro blijf weg van dat spul , je kan brand wondjes krijgen daardoor als je niet voorzichtig bent ik had mijn buik ingesmeerd met ontharingscreme en ik was beetje te laat met het weghalen en daarna had ik een zware brandwond beste is gewoon met scheermes of gewoon trimmen? Ik trim mijn schaamhaar want blijkt dat scheren van de schaamhaar ook niet gezond is wegens dat er soms bloedingen komen tijdens het scheren

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • Laat gewoon wat schaamhaar staan, dat is natuurlijk en mannelijk. Je kunt het ook wat bijknippen met een schaar.

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • Geen ervaring mee. Als je gewoon onder de douche of in bad scheert, heb je echt geen scheerschuim of ontharingsspul nodig.

    Je hebt ook helemaal geen duur OneBlade ding nodig. Gewoon een normaal scheermesje, desnoods een wegwerpscheermesje, is prima.

    Werk rustig en probeer de huid zoveel mogelijk strak te trekken voordat je scheert. Bij je penis doe je dat met je andere hand, bij je buik kan je ook je buik inhouden voor extra spanning van de huid. Spoel je scheermes vaak af en vergeet je balzak niet. Dit is de plek waar meiden het minst accepteren dat er haar zit, althans dat is mijn ervaring.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Het is een soort van chemo creme. Gebruik niet teveel want straks vallen je wimpers er ook nog uit

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik heb het een paar keer gebruikt, werkt redelijk goed maar ik vind het nogal ruiken; zeg maar gerust stinken. In de handleiding staat dacht ik wel iets over voorzichtigheid in acht nemen bij 'intieme' delen. Maar wat dat betreft heb ik geen last gehad van irritatie oid.
    Ik was daarna van plan om naar iets anders te zoeken wat prettiger ruikt en ondertussen heb ik het scheermes weer ter hand genomen, wat ik voorheen ook regelmatig deed. Dat zoeken is er niet meer van gekomen, dus het scheermes is weer routine geworden.

    Als je het scheermes toch in overweging neemt heb ik wel wat tips voor je. Ten eerste: beter niet van die goedkope wegwerpmesjes gebruiken, maar liever een houder met meedraaiende kop en vervangbare mesjes en dan met minimaal 3-voudige mesjes ( 4 en 5 bestaat ook). Ik heb me met zo'n mesje nog nooit in de weke delen gesneden. (wel soms op mijn kin, lip of neus bij al te bruusk gebruik)
    tip 2: neem -vooral de eerste keren- de tijd en doe het onder de warme douche. Niet haasje repje maar rustig aan.
    tip 3: gebruik altijd scheerschuim of -gel of bij gebrek aan gebruik ik ook wel eens hair-conditioner.
    tip 4: gebruik altijd een scherp mesje. Hoe botter het mes hoe harder je moet schrappen en dat geeft meer irritatie en zo.
    tip 5: smeer daarna in met een verkoelende huidlotion. NOOIT after-shave.

    De eerste keren krijg je vast wel wat irritatie en bultjes die na 2-3 dagen weer wegtrekken maar als je volhoud went je huid er aan en heb je daarna geen last meer.
    Ik scheer m'n kruis ongeveer 2 x per week dus niet bij elke douche beurt.

    21 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten