Skip to content
4 reacties
1206 weergaves

mijn fantasie maakt me onzeker


Hoi ik heb een fantasie dat ik seks heb met een jongen in mijn klas en hij tussen mijn benen ligt en hem dan omlaag duw om me te beffen en met mijn handen op zijn hoofd tegen mijn vagina aandruk. Hij kijkt dan heel onderdanig met puppy ogen naar mij terwijl hij me likt en als hij wilt stoppen druk ik hem weer omlaag en trek aan zijn haren totdat ik klaarkom en dan stopt de natte droom. Ik heb hier heel vaak natte dromen over en ik vind hem heel schattig en knap terwijl ik nog nooit met hem gepraat heb want ik voel me ongemakkelijk als ik in zijn buurt ben en word dan heel snel rood. Het is nu zomervakantie en daarom gebruik ik zijn instagram account om me met zijn foto's ,waarop hij in een zwembroek te zien is met een hele mooie platte buik en een soort van sixpack, te vingeren. Ik kan die fantasie niet uit mijn hoofd zetten en het maakt me onzeker. Hebben jullie ook ooit zo een fantasie gehad? En gebruikte je dan ook instagram om te masturberen?

16 jaar
10 maanden geleden

4 Reacties

  • Joh fantaseren over iets wat niet kwalijk is dat is echt niet gek hoor

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik vind de fantasie een beetje te ver gaan eerlijk gezegd. Maar goed dat je het deelt! Want alleen dan loop je er niet alleen mee. Als het echt niet meer gaat raad ik je aan om een afspraak te maken met de praktijkondersteuner. Deze kun je vinden bij de huisarts

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Dit is toch helemaal niet raar? Maak je er geen zorgen over want op deze leeftijd gieren die hormonen nou eenmaal door je lichaam, fantaseren is niks geks en we hebben allemaal rare fantasieën. Ik zou me er echt geen zorgen over maken, gewoon lekker doorgaan! Indien je hem echt leuk vind zou ik wel proberen om contact met hem te krijgen door gewoon een keer een gesprekje aan te knopen, dat kan lastig zijn maar toch zou ik gewoon zo relaxed mogelijk proberen te blijven, het is tenslotte ook gewoon een mens waar je tegen praat he:)

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • Geen gekke fantasie vraag hem gewoon eens uit

    19 jaar
    10 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten