Skip to content
3 reacties
1040 weergaves

Hoe vraag ik het hem

Hoi,     Ik ben op vakantie en ik val op jongens, er zijn hier veel knappe jongens. Ik vind een van die knappe jongens erg leuk en ik heb vaak oogcontact. Ik denk eigenlijk ook dat hij gay is. Maar hij is wel wat ouder (19) en zit echt in zo’n stoere groep met getrainde brede wat oudere jongens. Zelf is hij ook wel stoer en hij houd van voetbal enzovoort, en ik weet dat er ook genoeg jongens zijn die gay zijn en ook stoer zijn maar ja. Hoe moet ik hem vragen of hij iets met me wil en wat moet ik zeggen want ik denk dat hij gay is maar ja ik ben ook bang dat hij het misschien niet is en dat hij dan met heel zijn vriendengroep mij gaat uitlachen enzo. Dus ja mijn vragen voor jullie zijn wat ik moet zeggen tegen hem en hoe ik het moet opbouwen en wat jullie zouden doen.     Alvast bedankt

17 jaar
10 maanden geleden

3 Reacties

  • Is hij ooit apart van de groep jongens? Hem apart proberen spreken, is eerste stap. Hoeft niet direct over homo zijn te gaan. Je merkt dan of hij snel weg wil of blijft plakken bij jou. Dan laten vallen dat je ergens naartoe gaat. Heeft ie interesse dan zal hij verder vragen en kan je hem mee uitnodigen.

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik denk dat hij wel de enigste is van zijn vriendengroep die misschien gay zou kunnen zijn. Zijn vriendengroep scheld wel veel met homo enzo dus ja nog ingewikkelder. Ik ben nu niet veel verder gekomen dan 1. Veel naar zijn sixpack staren, ik hoop dat hij misschien denkt dat ik hem iets vind als ik dit doe. 2. Een keer heel stoer jo tegen hem zeggen.

    17 jaar
    10 maanden geleden
  • Je weet dat hij 19 is, van voetbal houdt, dus je hebt enigzins contact gehad met hem. Zou niet meteen vragen of hij op jongens valt, als je het niet zeker weet. Hij is er met meerdere jongens, hoe komen die over. Of is hij de enigste waarvan je denkt dat hij gay is. Gewoon met hem in gesprek gaan, desnoods vragen of hij al mooie meiden heeft gezien, zoiets. Beetje creatief zijn en hoe hij reageer, Succes, laat van je horen.

    17 jaar
    10 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten