Skip to content
4 reacties
1475 weergaves

Spijt van mijn actie

Ik en mijn vriendin hebben een ingewikkelde relatie, enerzijds begrijpen we elkaar erg goed, ander zijds elkaar soms helemaal niet, maar ook onszelf niet. Ruim een jaar geleden ging onze relatie niet zo lekker, ik zat met mijn gevoel voor haar. Zij heeft problemen gehad die op mij werden afgereageerd. Nu werken we aan onszelf en worden dingen duidelijk voor elkaar. Alleen toen ik met mijn gevoel zat was ik een avond uit. Ik wist dat mijn gevoel mij voor de gek hield en het terug zou komen, ik wilde loyaal aan haar blijven. Ik heb die avond 1 meisje afgewezen en diezelfde avond wel een ander gekust. Ik voelde me onzeker en wist niet wat ik aan moest met toen der tijd onze relatie en die problemen die we elkaar gaven. Nu gaat het veel beter alleen denk ik er nog wel eens aan en voel ik me een behoorlijke zak. Ik weet dat ik het beste met haar voort heb, oneindig veel van haar houd en nu wel beter nadenk, maar dat praat mijn actie niet goed. Wat moet ik met deze gedachte en wat vinden jullie ervan?

19 jaar
1 jaar geleden

4 Reacties

  • Joh vergeet dat het gebeurt is, je heb toch geen contact meer met dat meisje wat je gezoend heb? Wat boeit het dan nog, het is maar een zoen hoor. Die zoen zal je gevoelens voor je huidige vriendin echt niet zomaar afnemen. Gewoon vergeten en niet zo mee zitten, het kan allemaal veel erger.

    21 jaar
    11 maanden geleden
  • Tja. Je hebt jezelf bewezen dat je niet te vertrouwen bent. Jammer. Je had maar één taak en dat was niet rotzooien met anderen

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • Is dit niet iets van een mug een olifant maken, kom op man, er zijn ergere dingen in de wereld!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Zolang je er maar eerlijk over bent tegenover haar. Je weet dat het niet goed was en dat is ook al iets waard.
    Iedereen maakt eens een fout maar enkel door toe te geven dat het niet oke was en eerlijk te zijn tegenover de ander kom je al heel ver.

    20 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten