Skip to content
6 reacties
777 weergaves

Nieuwsgierig over seks: Bi of toch hetero?

Hoii,

Ik hou van vrouwen lol. Toch fantaseer ik soms over een jongen die ik anaal neem of andersom. Ik heb namelijk in het verleden een keer wat gedaan met beste vriend (pijpen & aftrekken) en vond het eigenlijk wel interessant. Alleen zie ik mezelf later nooit met een man trouwen of kinderen krijgen met een man, dat zie ik allemaal echt met een vrouw.

Dit is vrij bi-schierig van me vind ik, maar als je bijvoorbeeld seks met beide geslachten wel lekker vindt of je fantaseert over beide geslachten, dan zou dit meer Biseksueel zijn toch?

Hoewel ik mezelf echt niet in een relatie zie met een man en men voorkeur echt een vrouw is, ben ik dan nog wel bi of pas ik dan meer bij het labeltje “hetero”?

Is er überhaupt een label naam dat betekent: voorkeur vrouwen, maar sta open voor ander geslacht? Of heet dat gewoon bi-schierig?

PS: ik weet dat Labels niks zeggen enz, maar dat is gewoon voor meer duidelijkheid en ik wil jullie meningen gewoon erover horen en of iemand hetzelfde ervaart als mij.

Thx voor reacties!

20 jaar
1 jaar geleden

6 Reacties

  • TS hier!

    Bedankt voor reacties :) Interessant om te zien dat paar van jullie in hetzelfde schuitje zit.

    Heb nog opgezocht over heteroromantisch bisexueel. Nooit geweten dat dat bestond. Ik kan mezelf daarin best vinden.

    Op romantisch vlak vind ik mezelf helemaal hetero. Op seksueel vlak ben ik nog nieuwsgierig en sta ik open voor alles. Maar idk hoe ik mensen daarvoor moet vinden. Ik hou niet van one night stands

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik weet het voor mezelf ook niet. Wordt nogal wel eens verliefd op meisjes en met sommige heb ik heel intieme contacten.

    Het is wel ook al gebeurd dat ik met een jongen aan het fantaseren ben over samen aftrekken, elkaar aftrekken en pijpen. Laatst nog in de Paasvakantie tijdens een sportkamp heb ik met de jongen waarmee ik een kamer deelde bijna vanalles gedaan (niet geneukt). Maar we zijn niet verlifd op elkaar.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik val ook op vrouwen maar heb ook graag seks met mannen. Ik ben geen hetero maar vindt ook niet dat ik volledig bi ben. Ik heb hier ook een tijdje mee lopen worstelen tot ik de term heteroromantische biseksueel tegenkwam.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Hetro

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Hallo, bi hier. Ik heb seks met vrouwen en soms met mannen. Maar mijn seksvriendin woont samen met een man en die is dus andersom. Weinig biseksuelen zijn precies 50/50 in mannen en vrouwen geinteresseerd.
    Maar jij hebt het nog over fantaseren. Eerst maar eens doen, dan ben je niet meer schierig snap je.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik snap helemaal wat je bedoelt, heb ik ook. Ik word verliefd op meisjes en niet op jongens. Ik heb wel regelmatig sex met n jongen omdat ik het geil vind. N relatie met n jongen wil ik niet. Ben ik bi? Geen idee. Ik weet niet hoe dit heet. Weet wel dat meer jongens dit doen.

    21 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten