Skip to content
58 reacties
6759 weergaves

Vastgebonden worden

Ik zou dat wel willen maar ik weet niet hoe dat voeld imand ervaring mee

16 jaar
1 jaar geleden

58 Reacties

  • J19 dat is inderdaad erg jammer. Ik denk dat velen het hier wel leuk gevonden zouden hebben

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Nu niets mee, maar jaren geleden speelden we wel soldaatje , begin tiener leeftijd. Als je krijgsgevangen werd dan werd je soms vast gebonden aan een boom.
    Of je handen op de rug, best spannend eigenlijk toen. We waren echt serieus bezig , echt een stoere jongensachtigheid .

    17 jaar
    10 maanden geleden
  • Ted Bundy was een expert op dat gebied. Helaas leeft hij niet meer

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • Het is spannend maar ook risicovol. Je weet nooit wat ze doen als je niks meer kan. Ik heb ook een keer een vriendje vastgebonden. Vond het erg geil en had hem best willen nemen. Zijn ster zag er super geil uit tussen zijn weide benen. Hij wilde dit graag. Heb hem beetje gekieteld en gestreeld. Hij kreeg kippenvel en begon zacht te kreunen. Was erg geil.

    20 jaar
    11 maanden geleden
  • Meisje 18, heb dit nog even gelezen, reageer niet weer, maar bedankt voor al je reacties.

    18 jaar
    11 maanden geleden
  • J18, je reageert niet meer zeg je, maar misschien lees je dit nog. Bij mij is de situatie anders dan bij jou. Ik ben er natuurlijk al eens mee bezig geweest en het kriebelt bij me om er toch weer wat mee te doen. Het is nu wel duidelijk dat mijn vriend daarvoor niet geschikt is. Dat zal onze relatie niet schaden want hij heeft zoveel goede kanten en perfect bestaat niet. Hij is best ook wel ruimdenkend, dus misschien kunnen we nog een oplossing bedenken waarbij ik iets met die vriendin ga doen waar hij al dan niet bij is. Zou mooi zijn want ze heeft me verleden week lekker gemaakt met iets wat ik heel graag wil proberen. Voor jou, maak iets leuks van je leven en veel succes.

    21 jaar
    12 maanden geleden
  • Bij mij ook niets nieuws meisje 21. Met die vriend en die andere jongen is het over nu. Heb er ook geen zin meer in.
    Dan topics worden geplaatst en verwijderd, of gesloten.
    Heb zoiets vind het wel spannend maar twijfel teveel of ik het ook echt wil beleven, denk toch dat ik dan niet echt wil.
    Zoek gewoon een stoere jongen met wie ik vriendschap wil en meer ook niet.
    Heb weinig zin om hier op dreamerforum mee door te gaan. Voor mezelf heb ik wel gehad nu, weet ook niet meer hoe ik nu nog moet reageren.
    Merk wel uit je reacties dat je vriend dit eigenlijk ook niet wil.
    Hoop wel dat jullie vriendschap gewoon door blijft gaan en jullie dit van elkaar respecteren. Want je zegt dat jullie wel van elkaar houden. Maar voor mezelf wil ik rust en gewoon genieten en niet te veel met dingen bezig zijn wat achteraf toch niets wordt. Bedankt voor je reacties, maar reageer niet weer.

    18 jaar
    12 maanden geleden
  • J17, was ik inderdaad. Topic is gesloten omdat de discussie teveel off-topic was, wat ook wel klopte natuurlijk. Er staat nu een topic "strenge regels" ofzo, misschien kun je daar je ei kwijt? Hier past het ook niet. J18: voorlopig nog weinig nieuws. Er is wel gepraat en het was gezellig, maar niet veel uitgekomen. Ik geloof niet dat vastbinden iets voor mijn vriend is en andere opties zijn nog niet ter sprake gekomen.

    21 jaar
    12 maanden geleden
  • Meisje 21 mijn reactie toch wel geplaatst nog, maar topic gesloten en staat nu op pag 51 van boys only forum bijna de laatste pagina. krijg je dreamersforum oude versie.

    17 jaar
    12 maanden geleden
  • Heb wel op jouw gereageerd meisje 21. Wat denk wel dat jij dat ook was op die andere topic. BIJ MIJ THUIS. jij antwoorde dat het niet op deze topic paste en gaf aan nieuwe topic misschien. Meen eens , misschien kun jij die topic plaatsen. Maar tot mijn verbazing deze hele topic verwijderd, had wel een reactie gegeven dus.

    17 jaar
    12 maanden geleden
  • Meisje 21 je hebt gelijk, maak me ook niet druk. Ergens hoef of wil ik nog geen vaste relatie. Geef mezelf nog de tijd met wachten en wat ik zelf wil of niet. Laat me niet uitdagen , en als je alleen bent heb je alle tijd om voor jezelf uit te zoeken wat je wel en niet wilt.

    18 jaar
    12 maanden geleden
  • Jongen 16 neen eigenlijk niets op internet. Maar heb wel even tijd.

    18 jaar
    12 maanden geleden
  • 18
    Heb je wat gevonden ?? Op het internet

    16 jaar
    12 maanden geleden
  • J18, maak je over dat laatste niet zo druk. Mijn vriend komt van een volledig toevallige ontmoeting op een terras in een voor mij onbekende stad. Daarvoor ben ik een aantal jaren single geweest en dat was een mooie tijd om van alles uit te vinden over wie ik ben en wat ik wil. En om uiteindelijk veel van wat ik wilde ook echt te gaan doen.

    21 jaar
    12 maanden geleden
  • Je hebt ergens gelijk, maar heb het even gehad.
    Benieuwd meisje 21 hoe het verder gaat met jou.
    Ik kijk wel op internet en meestal hier nu op jongensvragen.
    En hoop toch op een jongen te vinden met wie ik een klik krijg.

    18 jaar
    12 maanden geleden
  • 22 kom maar langs ik sta er voor open

    16 jaar
    12 maanden geleden
  • J18, ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat jij als je een topic plaatst een snelle discussie met veel reacties verwacht. Dat is lang niet altijd het geval, zeker niet als het een wat specifieker onderwerp betreft. Het interesseert lang niet iedereen en degenen die het wel interesseert hebben niet altijd de tijd om te reageren, of hebben, zoals ik, nog weleens wat tijd nodig om hun reactie te formuleren. Geduld is dus nodig hoewel de meeste onderwerpen na enige tijd stil vallen.
    Dan wat mezelf betreft: er wordt dit weekend in ieder geval gepraat. Verder zal er nog niet veel gebeuren maar we gaan zaterdag naar die vriendin toe, kunnen even wat drinken en een start maken. Als ik dan weg moet om te gaan strippen praten mijn vriend en die vriendin verder. Het heeft in ieder geval de interesse van mijn vriend, dus wie weet hebben ze al wat bedacht als ik terug kom.

    21 jaar
    12 maanden geleden
  • Forum redactie. Nogmaals titel topics, zelfs verwijderd kan ik niet verwijderen. Op geef je reactie. Verwijder icoontje ontbreekt. Op kruisje drukken gaan ze tijdelijk weg, volgende keer staan ze er weer.

    Meisje 21. Heb ze verwijderd, kwamen geen reacties, alleen van mezelf waarop niemand reageerde, jij en jongen 22 maar die laatsten werden niet geplaatst, las ik later.
    Ging allemaal over mijn vriend en die andere jongen, die het toch voor hem ook op neemt, heb hem nog gebeld maar was zeer afstandelijk.
    Dus daarom verwijderd deze topic. Begin voorlopig geen nieuwe.
    Reageer wel op jou, maar jij hebt weinig nieuws omdat jij moet werken. Maar wacht af, heb zelf zoiets, ga uit, en ga rustig verder met zoeken op mijn eigen manier.

    18 jaar
    12 maanden geleden
  • J18, jammer voor je, maar waarom dan gelijk het topic verwijderen? Je eigen gevoelens over het onderwerp zijn toch nog hetzelfde? Dan kan je toch nog steeds een goede discussie voeren met misschien nog wel nuttige tips voor jou? Van deze kant weinig nieuws. Mijn vriend is dit weekend bij mij, maar het is niet zeker dat we naar die vriendin kunnen. Er is namelijk een ander meisje uitgevallen waardoor ik dit weekend ook nog wat zal moeten werken. Volgend weekend ben ik weer bij hem en dan komt er zeker niets van.

    21 jaar
    12 maanden geleden
  • Meisje 21, snap er niets meer van. Dacht eindelijk een vriend te hebben, verbreekt hij het in eens. Wel wou hij nog wel samen met mij naar die jongensclub, maar geen relatie meer. Nu, heb het gevoel dat ze me willen uitdagen , wat ik niet zie zitten want die andere jongens zijn me te oud. Heb de topic laten verwijderen, volg jou nog wel. Benieuwd.

    Dan jong in redactie, jong is verdwenen op google, site is onveilig. Tik nu steeds boys only in, komt wel dreamers forum weer.
    Verder titels van topics kon je altijd verwijderen, nu, niet meer, blijft staan, is even weg als je op het kruisje drukt, maar het verwijder icoontje achter de regel van de titel is verdwenen, vreemd.

    18 jaar
    12 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten