Skip to content
7 reacties
1819 weergaves

Naturisten zwemmen

Er zijn in Nederland een aantal zwembaden die naturistische zwemuren aanbieden, dat lijkt mij ook wel leuk om heen te gaan alleen is het niet raar als ik er alleen heen zou gaan of zijn er meer jongeren rond mijn leeftijd die daar wel eens heen gaan?

19 jaar
1 jaar geleden

7 Reacties

  • Ik ga regelmatig alleen of met mijn ouders en broer. Ik heb aardig grote borsten voor mijn leeftijd dus ik word regelmatig aangestaard, maar gelukkig schaam ik me niet voor m'n lichaam.

    16 jaar
    12 maanden geleden
  • Ts ligt eraan waar je heen gaat en of het vakantie is. Ik ga eens met m’n ouders broer en broertje en soms een vriend naar zo’n wellness als het vakantie is zie ik wel meer jongere

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • Helaas is het tijdens blootzwemuren zo dat er niet al teveel jongeren komen. Je kunt daar verandering in brengen door vrienden mee te nemen. Zelf ga ik met een paar studiegenoten. Het is altijd supergezellig, elke week dezelfde club, gelijkgestemden.Koffie en thee staan klaar. Laat maar weten of het bevallen is.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • TS hier bedankt voor jullie reacties, maar zijn er vaak ook andere jongeren aanwezig bij zo’n blootzwemuur en is het niet raar als ik daar alleen heen ga? Want verder lijkt het me helemaal geweldig. Ik ga zomers namelijk wel met mijn ouders naar een naturistencamping of een naaktstrand maar dat is toch anders want dan ben je niet alleen

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Inderdaad even vragen of lid zijn een voorwaarde is om te kunnen zwemmen tijdens een bloot zwemuur. Ik zwem het liefst buiten bloot in de zomer.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ga geregeld op zaterdag naar het blootzeemuurtje. Niets zo lekker als in je nakie zwemmen. Het is altijd enorm gezellig daar. Wel is het zo dat ik by far de jongste ben. Je kunt natuurlijk ook een vriend of vriendin meevragen. Kijk wel goed of lidmaatschap gevraagd wordt. Veel zwemplezier!!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Gewoon gaan als het je wat lijkt. Ik ga zelf vaak naar zwembad van naturistencamping dus daar is het normaal. Gewoon doen een keer zou ik zeggen. Geef het 1, 2 keer een kans en kijk hoe je je erbij voelt. Of er gaat een wereld voor je open of je weet zeker dat het niks voor je is. Ervaring rijker dan... Maar ehhh, ik zou het wel weten. GAAAAAN!

    17 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten