Skip to content
12 reacties
2807 weergaves

Rukken als je besneden bent

Ik heb een te kort toompje, waardoor de rand van mijn eikel steeds bedekt blijft tijdens een erectie, omdat er spanning staat op mijn toompje. Ik overweeg mij te laten besnijden en zie hier verschillende voordelen in: geen vieze geurtjes, langere uithouding, het is veel mooier,…
Alleen is het zo dat wanneer ik nu aftrek de huid van mijn penis heen en weer schuift. Ik heb al gelezen dat besneden jongens enkel nog met glijmiddel kunnen aftrekken, klopt dit? Dit is het enige dat me een beetje tegenhoud me te laten besnijden, telkens glijmiddel moeten gebruiken lijkt me nog al veel gedoe.

23 jaar
1 jaar geleden

12 Reacties

  • J19,ik had eigenlijk dezelfde problemen als jij,onfrisse geurtjes.
    Het was bij mij vooral vanwege een strakke lange voorhuid dat ik rond mijn 16de besneden ben.
    Over het algemeen ben ik er zeer tevreden over,nooit meer onfrisse geuren uit m'n boxer.
    Dat van de overgevoeligheid heb ik ook,te losse boxers of slips zitten niet fijn,omdat de penis er te veel in beweegt,dus m'n eikel tegen de stof streelt.
    Daarom draag ik alleen strak en goed gevormd ondergoed.

    23 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik ben besneden toen ik 16 was. Ik waste mezelf 3* per dag maar had altijd hele nare geurtjes. Mijn huisarts had een simpele oplossing en dat was een besnijdenis. Hij verwees mij door naar een kliniek in de buurt en daar leek het ook geen big deal te zijn. Binnen een half uur was mijn 'probleem' opgelost en liep ik met een lage en matig strakke besnijdenis de deur uit.

    Mijn nare geurtjes zijn verleden tijd, aftrekken zonder glijmiddel heb ik even op moeten oefenen, om eerlijk te zijn is met glijmiddel nog altijd het beste maar zonder lukt het nu ook.

    Wat niemand je verteld en wat ik vooral vervelend vind is dat je eikel na de besnijdenis 24/7 aan staat. 24/7 scheurt mijn eikel langs mijn kleding en ben ik mij bewust van zijn naakte status. Mijn arts zij dat dit binnen een aantal weken / maanden zal verdwijnen. Zelfs met het trainen van mijn eikel door hem droog te stimuleren zorgt er niet voor dat zijn aanwezigheid minder word.

    Vroeger rolde ik mijn voorhuid over mijn eikel stop deze in mijn onderbroek en klaar. Dit was net zo vertrouwd als knipperen met je ogen. Mijn blote eikel in mijn onderbroek voelt nu net zo aanwezig als een haar in je ogen. Je gaat er niet dood van maar het is wel een vervelend gevoel wat je zo snel mogelijk wilt oplossen.

    Ik zou inderdaad gewoon het toompje laten doorknippen en die voorhuid lekker laten zitten.

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik zie geen voordelen van een besnijdenis en vieze geurtjes heb ik last van omdat ik elke ochtend m’n voorhuid naar achteren trek om het schoon te maken en een besneden piemel vind ik niet mooi

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben ook besneden en rukken doe ik altijd met wat spuug of glijmiddel (kokosolie, is superlekker om te rukken) omdat ik strak besneden ben zoals de meeste Amerikanen. Een vriend van me is los besneden en rukt zonder glijmiddel. Het hangt er dus vanaf hoe je je wil laten besnijden. Maar een strak besneden pik voelt wel superlekker!

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben al geopereerd toen ik 1 jaar was en ben gwn begonnen met rukken zonder middelen zoals glijmiddel en dat gaat gwn, want ben ook niet anders gewend. Ik weet ook niet hoe 't met voorhuid moet.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Des te meer redenen om je voorhuid te sparen en alleen te focussen op het fiksen van je probleem. Toompje is je probleem. Voorhuid is je kapitaal. Je kapitaal weggooien is natuurlijk superjammer…

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ben ook besneden.
    Ruk ook zonder glijmiddel.
    Wel eens gebruikt maar moeder had dat gevonden.
    Waarom heb je dat nodig!
    Hel brak los

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben zelf van jongsaf besneden en heb geleerd om zonder glijmiddel te rukken. Het idee dat besneden jongens altijd glijmiddel nodig hebben, komt door de situatie in Amerika. Jongensbabies worden daar vaak heel kort na geboorte besneden met een klem en die laat over het algemeen weinig bewegend vel zitten. Volgens mij kun je het beste naar de huisarts gaan en een verwijzing vragen naar een uroloog. Best kans dat een frenulumplastiek in jouw geval voldoende is, dan hoef je je voorhuid niet te missen!

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb mijn te krappe toompje laten wegsnijden (huisarts, doorverwijzing naar uroloog), was wel iets meer dan simpel doorknippen, maar ben er heel tevreden mee. Heb gelukkig gewoon mijn (lange) voorhuid nog. Zeer content ermee.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • geen vieze geurtjes, langere uithouding, het is veel mooier

    Wassen, hoeft niet per se, smaken verschillen

    Maar als het last geeft is dat toch de reden?

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Volgens mij kun je ook gewoon je toompje laten doorknippen zonder je voorhuid te laten verwijderen. Ook bij een besnijdenis kun je er volgens mij voor kiezen om een deel van je voorhuid te behouden. Overleg eens met je huisarts!

    Persoonlijk vind ik een onbesneden piemel mooier om te zien en inderdaad id het met aftrekken volgens mij makkelijker (geen ervaring mee zelf). Het verhaal over hygiëne is eigenlijk wel achterhaald mits je gewoon dagelijks je piemel wast! Dat dateert meer uit de tijd dat mensen nog niet beschikten over zeep en stromend water. Vind ik persoonlijk geen argument!

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Je kunt ook gewoon dat toompje laten inknippen. Bij mij was hij ook te kort, maar na iets te stevig potje neuken was het probleem verholpen. Deed wel een beetje pijn, maar ook weer niet teveel. Voorhuid is wel erg fijn.

    23 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten