Skip to content
13 reacties
3298 weergaves

Fitness omkleden

Heey
Ik ga woensdag voor t eerst sinds meer dan 4 jaar naar de fitness (basic fit België) dus zit wel met wat zenuwen.
Hoe doen jullie t na het sporten? Gewoon uitkleden in de kleedkamer, in locker steken, douchen, afdrogen en dan naakt naar de locker in de kleedkamer je boxer aandoen?

Is enorm lang geleden en ik denk dat er niet veel zal veranderd zijn maar hier twijfel ik over. Ik ga sowieso naakt douchen maar is het nog betrouwbaar om alles even op n bankje te laten liggen ea?

Alle tips zijn welkom!

20 jaar
1 jaar geleden

13 Reacties

  • Bij ons in de club is het gewoon dat je naakt een douche neemt en je ondergoed in de kleedruimte naast de douches laat.
    Dit is ook geen probleem omdat iedereen dit zo doet.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik doe gewoon m'n onderbroek uit en loop naar de douche. Na het douchen loop ik terug, droog me af en kleed me aan. Als mensen m'n lul zien I dont care, het is een kleedkamer.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik kleed me gewoon uit en ga dab naar de douches.
    B

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Meeste hier in de basic fit kleden douchen niet. De enkeling die het doet loopt in boxer met handdoek naar de douches en hangt het daar aan een haakje. Maar misschien zijn ze bij jou minder preuts.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • @j22 ik kan vanwege mijn werk nooit op dezelfde momenten gaan...
    Ik ga wel naakt naar de douches lopen, zo doen anderen dat ook en zie ik nog eens iets ;)
    Ik zal het wel zien als plots de manager voor mn neus staat.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Het is ook zo dat als je altijd op hetzelfde tijdstip gaat, je ook altijd dezelfde sporters tegenkomt. Dan weet je na een tijdje wel of die meer of minder naakt rondlopen. Met de vertrouwde mensen lopen wij naakt naar de doucheruimte en terug. Maar als er onbekenden zijn, beperken we het naakt zijn tot het strikte minimum tenzij ze zelf naakt rondlopen. Overigens TS, zou ik er niet zomaar van uit gaan dat een vrouwelijke manager de mannenkleedkamers niet controleert. Dat mag ze doen en het is onderdeel van haar werk.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts hier
    J22: ja, dat kan idd wel. Moet wel mn handdoek meenemen dan

    J22/J17: je moet je afdrogen in het douche deel, en dan zo naar je kleding gaan als ik me niet vergis (staat toch op de site zo hh) maar de manager is een vrouw dus er zal niet veel gecontroleerd worden denkik.

    J17: Ik moet redelijk wat meenemen (gewone kledij vr nadien, fitnesskledij, gsm, portefeuille, ...) dus ik neem wel n locker voor de zekerheid

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Zelf kleed ik me na het sporten uit, en loop dan in boxer naar de douche. Boxer en handdoek hang ik aan het haakje. Lekker bloot afdouchen, na die tijd boxer weer aan. Op die manier krijg je geen gegluur of opmerkingen van sporters voor wie naakt niet zo normaal is

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn kleding laat ik gewoon op het bankje. Maar mijn portefeuille en mijn sleutels stop ik in de locker. Het gedoe als je die kwijt bent... Er komen alleen maar eerlijke mensen bij Basic-fit, maar toch. Je moet de melk niet bij de kat zetten.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • TS, wat maakt het uit. Je kan gewoon douchen toch en afdrogen bij de bankjes. Denk niet dat je er moeilijk over moet doen. Ik gebruik geen locker, gewoon spullen bij bankje tijdens douche.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik zou m’n kleding wel in m’n locker achter slot houden en m’n boxer evt op het bankje achterlaten zodat je die wanneer je uit de douche komt vlot kunt aan doen of je moet iets willen uitlokken, waar habe naar basic fit

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • TS hier
    andere J20: ik ben gewoon benieuwd naar hoe het nu is. Naakt zijn is geen probleem voor me, ze mogen gerust zien wat ik in de aanbieding heb.

    Kort gezegd: hoe doen jullie het? Waar laat je je kledij als je gaat douchen of wat is er 'normaal'.
    Niet echt een olifant, ik bereid me graag goed voor haha

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Tjongejonge, van een mug een olifant maken, gewoon mannen onder elkaar, toch geen probleem!

    20 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten