Skip to content
5 reacties
1738 weergaves

Normaal?

Ik weet al een paar jaar dat ik op jongens val, vorige week was ik met vrienden in Amsterdam en zag in een straat een homobar en daar stonden mannen voor helemaal in leer. Ik kreeg er een harde van en onder de douche heb ik mezelf afgetrokken en dacht aan die mannen, de volgende dag vragen ik een zaak tegenover die bar waar ze leer verkopen, durfde niet naar binnen, wil nu alleen een keer en dan binnen kijken. Zijn er meer jongens en misschien mannen die dat ook hebben?

21 jaar
1 jaar geleden

5 Reacties

  • Wil je je ouders dat aandoen? Dat jij in een fetish pakje loopt? Ze weten dat je dat doet om een stijve te krijgen, niet om normaal voor de dag te komen

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • Hoi TS, natuurlijk moet jij kunnen doen wat jij wilt, alleen is deze cultuur best een harde. Hen er zelf ook een keer aan mee gedaan en ipv dat ik heb genoten hen ik toch een kleine trauma aan over gebouwen.

    Als op onze leeftijd in de “scène” terecht komt ben je net een pot honing waar de vliegen op af komen, iedereen wil Je, iedereen is lief tegen je, iedereen wil jou wel een “helpen” in de scène.

    Maar eigenlijk wil iedereen als eerste sex met je, mijn advies, ga er naar toe met iemand anders, die je vertrouwd en waarbij jullie elkaar in de gaten houdt. En dan bedoel
    Ik niet de man die je net ontmoet hebt! Verder, pas goed op je drankje en accepteer niet zomaar van een, net als in andere barren, er zijn er die proberen je te drogeren, helaas hebben ze dit bij mij ook geprobeerd, waarbij ik nogmaals wil benadrukken dat de meeste juist een gezellige avond van wolken maken, succes !

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Jongen 21. Wie naar een bar of club gaat, is nog wel de baas over zich zelf. In een bar is seks niet standaard, in een club mag het meestal wel die het wil, maar is niet verplicht. Als je niet wilt is dat ook prima en mag je gewoon een drankje nemen en gezellig praten. Niets met durven te maken dus.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoi ik ben weer naar Amsterdam geweest, en heb er een leren broek gekocht , er waren daar meer mannen die ook leer aanhadden , ik werd er erg opgewonden van een oudere man vroeg of ik een keer mee wil naar de eagle, daar komen meer mannen in leer , ik heb het opgezocht en zag dat het de bar was die ik eerder gezien had , daar hebben ze ook sex , weet niet of ik dat durf

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Waarom durf jij niet naar binnen. Het is toch gewoon een openbare gelegenheid die homobar. Ken ook een jongen van jouw leeftijd en die houdt ook van leer. En bezoekt ook clubs en bars. Hij heeft ook vrienden die dezelfde interesse hebben. Ondanks ze er heel stoer uitzien zijn het vaak heel aardige jongens. Met hem verleden jaar eens mee geweest naar een homobar, ben dus gay. Waar ook jongens zaten in leer maar ook gewoon geklede jongens, zoals ik. Niks engs , gewoon doen en heb je geen vriend die ook mee wil. Dan is de stap wat kleiner dan alleen, maar als je alleen gaat heb je zo aanspraak vaak. Vind die leren kleding wel stoer staan maar hoef het zelf niet , al vind ik het wel wel leuk om anderen er in te zien. Gewoon eens kijken, als je dit eens graag wil. Ik ga zeker er wel eens weer naar toe, had geluk dat die vriend bij me was, alleen hadden ze me niet toegelaten, want het was vanaf 18 jaar.

    17 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten