Skip to content
15 reacties
6057 weergaves

naakt met vrienden

ik zou graag een keer naakt willen zijn met een vriend of een groepje vrienden. maar ik weet niet hoe ik dat voor elkaar zou moeten krijgen. hebben jullie misschien tips?

13 jaar
1 jaar geleden

15 Reacties

  • Wat leuk zeg.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Toen ik 7 was ging ik met een vriend spelen en vroeg hij mij of ik iets bijzonders wilde zien. Hij wilde niet vertellen wat, maar ik was nieuwschierig dus zij oke laat maar zien. Hij trok zijn broek en onderbroek uit en liet zien dat hij zijn velletje kon terugtrekken. Ik had dat toen nog nooit gezien dat dat kon, dus wilde we kijken of het bij mij ook lukte. We konden het topje van mij eikel zien, maat als we probeerde om hem verder naar achter te doen deed het te veel pijn. Vervolgens hebben we het er nooit meer over gehad, tot we een jaar of 12 waren. Het was mij inmiddels gelukt om mijn velletje helemaal terug te trekken, dus toen we weer een keer samen gingen spelen zei ik "weet je nog dat je mij een keer iets bijzonders wilde laten zien, nu wil ik je wat laten zien". Hij wist niet waar ik het over had, totdat ik mijn broek uittroken mijn velletje terugtrok. Hij trok toen ook zijn broek uit en hebben toen elkaars velletjes teruggetrokken en hebben de rest van de middag dingen met onze piemels gedaan

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Toen ik 15 was, kwam een vriend logeren. Ik kwam onder de douche vandaan en ging me op mijn kamer aankleden. Komt mijn vriend binnen terwijl ik net precies helemaal naakt ben. Hij werd rood en zei dat ik grote ballen had. Ik moest lachen en wilde toen die van hem zien. Dat was goed en hij deed zijn broek naar beneden. Ik weet nog dat hij een onwijze erectie kreeg. Later deden we dat vaker, zoals naakt een film kijken of gamen. Toen werden we ook steeds minder snel hard, omdat het normaal was geworden.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Misschien nog een beetje vroeg, maar als je straks weer een zwembad in je achtertuin hebt nodig je hem uit om een keer huiswerk te komen maken ofzo wn als jullie dan klaar zijn zeg je "zullen we nog even ontspannen in het zwembad, je kan wel een zwembroek van mij lenen" en als hij dan ja zegt kleed je je eerst helemaal uit en pak je dan pas de zwembroeken. Als hij dan nog zijn kleren of alleen onderbroek aanhoud maak je een grapje van "zwem jij altijd in je kleren" of "viespeuk, je gaat toch niet met je onderbroek aan zwemmen". Werkt gegarandeerd. Een vriend heeft dit bij mij geflikt. Ik ben er helemaal niet van om zomaar mijn piemel te laten zien, maar toen hij zich voor mijn neus begon uit te kleden, en toen ook ineens met zijn blote piemel naar mij toe stond kon ik niet anders dan ook mijn onderbroek uittrekken.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Beste TS, jij wordt vast en zeker een bestsellerauteur!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik was meet een paar vrienden op mijn kamer en het was zo warm dat we e.e.a. uittrokken. Op dat moment kwam mijn zus met 3 vriendinnen binnen en trokken toen alles uit zodat er flinke bulten in onze onderbroeken kwamen. Je raad het? De meiden gingen bij ons een wedstrijd aftrekken doen en wie er het langst over deed moest hem pijpen. Daarna het omgekeerde bijde meiden: vingeren en de laatste die haar klaar kon laten komen moest beffen. Het was een groot en behoorlijk nat feest!

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ging met een vriend huiswerk maken (deden we vaker). Bij biologie ging het over sexuele voorichting en anticonceptie. Hij haalde ineens een paar condooms uit zijn bureau en vroeg of ik het wilde proberen. We hebben toen beide onze broek uitgetrokken, onze piemels stijf gemaakt (wat niet veel moeite koste) en hebben beide een condoom omgedaan.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • TS, wij zijn altijd naakt bij douchen na voetbal, maar verder niet.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb dat wel eens gedaan met mijn vrienden groep.
    We zijn met ze 10e jongens en meisjes van mijn leeftijd.
    En we kennen elkaar al vanaf de basis school.
    Op een feestje kwam het gesprek op naakt zijn. En dat het wel gek was dat we elkaar in al die jaren nog nooit naakt gezien hadden.
    Toen gingen we erover door en we besloten dat we allemaal naakt zouden gaan.
    Om de beurt ging er iemand in het midden van de groep staan en zich uitkleden.
    Totdat we allemaal naakt waren best wel gaaf en spannend om te doen.
    Daarna hebben we ook nooit meer echt moeite gedaan met omkleden op het strand ofzo.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik kan je wel begrijpen hoor, heb dat zelf ook. Ik fantaseer er vaak over om dan ook seks te hebben. Ik heb gelukkig wel een vriend met wie ik regelmatig in het weekend game en we kijken samen ook filmpjes bij mij op mijn kamer. Nu kleden we ons ook uit en zien elkaar en spelen met elkaar. Jij zou ook misschien eens met een vriend zoiets kunnen doen.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • beste jongen van 13 (TS)
    dat zal niet meevallen atijd.
    Het ligt er ook aan wat jij met naakt bedoeld.
    Is het om sex te hebben? of alleen om gewoon blood te lopen?
    Dan zou je moeten kijken of er bij jullie ergens een naakt strandje is of zo.
    En dan gewoon mee doen.
    Gaat het om sex met jongens, moet je echt uitkijken.
    voor je het weet gaat er alles en nog wat over internet.
    Heb ik ook gehad samen met mijn vriendje.
    Dus pas wel op wat je doet hoor.
    Ik ben gelukkig met mijn vriendje. Ik woon bij mijn oom die ruim denkend is en ook gay is, de ouders van mijn vriendje accepteren het gelukkig nu eindelijk. maar dat heeft ook lang geduurd.
    wens jou succes hoor!
    Als jij bij mij in de buurt zou wonen, zou ik jou plekjes kunnen laten zien maar ja...
    Laat even weten hoe het verder gaat dan?

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • ik zou weleen van jou vrienden willen zijn, hahhaha laat de melk zien daddy

    11 jaar
    1 jaar geleden
  • Een groepje vrienden op school deden toen ze jouw leeftijd hadden wel eens strippoker bij eentje van hun thuis maar volgens mij gingen ze niet bloot. Probeer het eens.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Beste TS, vanwaar deze behoefte, het is op jullie leeftijd niet vanzelfsprekend om naakt met elkaar te zijn. Kijk uit als je het gaat vragen ze je niet voor alles en ongesteld gaan uitmaken. Succes!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Organiseer een sportwedstrijd met douches achteraf, ga zwemmen, laat ze blijven slapen en doe uitdagingen of zet porno op. Hou ons op de hoogte hoe het loopt.

    18 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten