Skip to content
13 reacties
1439 weergaves

Slips op school

Ik draag dus slips, maar ben erg onzeker en draag ze dus nooit op de dagen dat ik gym heb. Ik ben er vrij zeker van dat ik de enige in mijn klas ben en ook in de jaarlaag, en ik zit ook in de bovenbouw dus lijkt me logisch dat ik het anders al wel wist. Zijn er nog meer jongens die slips of zelfs jockstraps en strings dragen? En hoe ga je daarmee om? Wat zeiden je vrienden of vriendin? En welk merk dragen jullie? Ik nu alleen van de zeeman sportswear en van de H&M l.o.g.g. Ik heb een paar van Schiesser maar die is nu te klein.

16 jaar
1 jaar geleden

13 Reacties

  • @J19, slips zijn heel normaal hoor en kun je gewoon dragen! De rest moet er maar niet zo moeilijk over doen...

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • @j14 en die andere 2vrienden? Dragen er nu meer jongens slips of alleen jullie 2? Hoe kwamen jullie om er samen over jullie slips te praten, dat jullie het allebei lastig vonden? Ik heb dit namelijk nog steeds met sporten of omkleden

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik draag alleen maar slips, maar omdat ik in groep 8 nog de enige was die slips droeg en ik bang was op de middelbare niet geaccepteerd zou worden omdat ik anders was dan de rest had ik een boxer gekocht voor als mijn broek in het bijzijn van anderen uit moest. De eerste keer dat ik die boxer aandeed vond ik het verschrikkelijk zitten (pijpjes kropen de hele tijd omhoog en had het idee dat ik mijn ballen los in mijn broek had zitten) en vond het er ook niet uitzien, maar je moet er wat voor over hebben om erbij te horen. Dit heb ik best wel een tijdje vol weten te houden, totdat ik mij een keer heel erg had verslapen en in alle haast er niet bij stil had gestaan dat ik gym had en dus een slip had aangetrokken. Ik was bang voor allerlei opmerkingen, dus was bewust in een hoekje gaan staan. 3 vrienden stonden bij mij en 2 maakte een paar opmerkingen die misschien niet negatief bedoeld waren, maar die ik wel zo oppakte, dus ik schaamde mij kapot. De week erna had ik weer gewoon die boxer aangetrokken, maar tot mijn verbazing stond vriend nr. 3 ineens in slip naast mij (licht teleurgesteld dat ik mijn boxer aanhad en geen slip). In de week erna gingen we samen bij hem thuis aan een schoolprojest werken en toen heeft hij mij verteld dat die met hetzelfde probleem zat als ik (hij wist niet dat ik daar ook mee struggelde). We hadden toen afgesproken om die week daarna samen in slip te gaan, en sindsdien heb ik die boxer nooit meer aangeraakt.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Draag lekker wat jezelf wilt, niemand die zich daar aan hoeft te storen, maar als je denkt dat het pesgedrag kan opleveren, maak je (helaas dat het moet) de juiste keuze. Sterkte

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • In mijn schooltijd droeg ik al vaak strings en in het begin werd er weleens om gelachen, maar einde schooljaar waren er toch al 5 of 6 die ook een string waren gaan dragen. Het zit gewoon heel lekker en die met alleen een touwtje kun je in de zomer ook goed onder een witte (vaak ietsje doorschijndende) broek dragen, want je ziet geen randen. Alleen aan de voorkant had ik eens een rode aan en dat zag je er wel doorheen schijnen, opletten dus hoewel, wat interesseert me het ook: ze kijken maar (vooral meiden zag ik!)

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik draag slips en boxers. Niemand die daar iets van zegt,

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Tegen mij heeft nooit iemand wat gezegd als ik met gym een slip aan heb

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik draag zelf boxers en slip en heb ze in het 4e en 5e ook wel op school gedragen. In het begin wel wat blikken gehad en misschien 2 flauwe opmerkingen, maar na een keer of 3 deed niemand er iets op uit.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Nou die van Schiesser waren echt fijn toen ze nog pasten. Was mijn favoriete paar ondergoed. Helaas zijn ze nu te klein en passen m’n ballen en penis er niet meer in. Die van de H&M L.O.G.G zijn wel echt superfijn. Ik zou wel een maatje groter pakken. Toch ben ik nog niet zeker of ik ook slips in de kleedkamer wil gaan dragen. Zijn er nog andere mensen die dit probleem hadden en hoe zijn jullie er mee om gegaan?

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Gewoon lekker slips dragen. Ik heb er zelf nooiy verveldende opmerkingen over gehad. Ik draag boxers en slips van calvin klein en wat slips van sportswear (zeeman). Die van ck zijn wel een stuk fijner dan van de zeeman. Hoe vind jij die van schiesser?

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik draag ook slips. Toen ik zelf nog op de middelbare school zat was ik hier ook onzeker over. Probeerden altijd snel om te kleden en dat met trui om t-shirt over me onderbroek hing. Denk nu niet dat dit veel zin had. En dat de rest echt wel gezien had dat ik slips droeg. Maar nooit opmerkingen over gehad. Nu ik ouder ben maak ik heb er niet zoon zorgen meer om. En vin

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik draag ook slips. Toen ik zelf nog op de middelbare school zat was ik hier ook onzeker over. Probeerden altijd snel om te kleden en dat met trui om t-shirt over me onderbroek hing. Denk nu niet dat dit veel zin had. En dat de rest echt wel gezien had dat ik slips droeg. Maar nooit opmerkingen over gehad. Nu ik ouder ben maak ik heb er niet zoon zorgen meer om. En vint ik het zelf een beetje zonde dat ik me er zo zenuwachtig heb lopen maken. Wandt zeg nu zelf het is maar een onderbroek. Draag gewoon waar je fijnst in voelt. En focus je vooral op de belangrijke en leukere dingen.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Gewoon die slip dragen wanneer jij dat wilt, wat kan je nou gebeuren? Misschien lacht er iemand een beetje, nou en…!

    Ja ik draag geen boxers, meer slips, strings en jockstraps van veel verschillende merken zoals Addicted, Andrew Christian enzo.
    Gewoon doen wat jij wilt!

    22 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten