Skip to content
9 reacties
2088 weergaves

Stand erectie

Laatst zag ik bij 1 van de andere topics dat sommigen uitlegden hoe hun stijve piemel staat en persoonlijk vond ik dat wel interresent. Bepaalden beweerden dat hun piemel wat naar beneden ging omdat hij groot was. Ben benieuwd of er nog zulke "weetjes" te achterhalen vallen.

Dus hoe ziet jullie erectie eruit? ( recht ophoog, wat schuin, recht vooruit, wat hangend, ...)
Is hij altijd volledig hard of soms ook wat slapper?
Heeft dit een invloed van hoe je masturbeert of seks hebt?
Zijn er al zoveel maar kan voor de andere dingen handig zijn om te weten.
Hoe groot en wat is de omtrek?
Misschien ook nog interresant...
Heb je een vleespenis of een bloedpenis? Vlees is als hij slap al groot is en in erectie hard & maar een beetje meer vergroot
Bloed is in slappe toestand klein en in erectie echt vergroten.

Ik zelf heb een bloedpenis, slap zon 7 cm en stijf een 16 cm. Omtrek is zon 10 cm gok ik. Hij staat omhoog maar iets naar rechts gebogen. Ik masturbeer het vaakst staand of liggend, zittend is persoonlijk wat vervelender omdat ik dan het gevoel minder heb.
Als heb soms last van een lage bloeddruk dus dan is hij niet helemaal hard.

Andere dingen mogen er zeker bij als jullie nog iets weten. Merci om te antwoorden
J18

18 jaar
1 jaar geleden

9 Reacties

  • j13 bij mij is dat ook zo hoor.

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn penis staat in erectie in een boogje omhoog. Ik heb een bloedpenis.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Dus hoe ziet jullie erectie eruit?
    omhoog tegen mn buik

    Is hij altijd volledig hard of soms ook wat slapper?
    hard

    Heeft dit een invloed van hoe je masturbeert of seks hebt?
    Weet ik niet want heb geen seks. Ik ruk met duim en wijsvinger.

    Hoe groot en wat is de omtrek?
    4cm slap en 9cm stijf :(
    omtrek weet ik niet. zak is ongeveer een pingpong bal. Heb nog geen schaamhaar en sperma maar ik trek me wel af.

    Heb je een vleespenis of een bloedpenis?
    bloed denk ik

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • Die van mijn vriendje gaat met de wind mee.
    De ene keer staat ie naar links de andere keer naar rechts.
    Wij denken dat het ligt aan de kant waar ik zit of lig.
    Zijn piemel wijst steeds mijn kant op hij zoekt me dus hihihi

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Stijf staat hij bij mij recht naar voren toe met een licht boogje naar beneden. Bij stijf en slap staat ie gewoon in het midden ik heb nog een tuitje van ongeveer 1,5cm. Soms is ie half stijf. Slap is ie ongeveer 8,5cm en omtrek 7cm stijf 9,5cm en omtrek 7,5cm ik heb dus een saaie bloed piemel. Slap hangt m’n piemel in het midden over m’n ballen met een boogje m’n ballen zitten altijd strak onder m’n piemel die zo groot zijn als een pingpongbal

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • Die van mij is behoorlijk recht als ie stijf is en staat ongeveer in een hoek van 45 graden omhoog. Omtrek 16 lengte 14 dus niet zo lang maar wel aardig dik. Eikel blijft voor groot deel bedekt al ik een stijve heb.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb ook een bloedlul slap een kleine 6cm met 7cm omtrek en stijf 13cm met 10cm omtrek. Ik kan niet goed staand masturberen ik doe dit meestal liggend of soms zittend. Als mn piemel slap is hangen mijn ballen lager en als ie stijf is krimpen mn ballen tegen mn lichaam. Verder hangt ie slap een beetje schuin naar links maar als ie stijf is wijst hij omhoog. Oh ja en als ik masturbeer gebruik is meestal mn duim en 2 vingers

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • J18 mijn erectie zit net iets onder 90 graden van me lichaam. Soms is ie wat slapper als ik niet geil ben maar meestal hard dat heeft geen invloed op masturberen. Ik weet niet of het invloed heeft op seks want dat heb ik nog nooit gedaan. Mijn penis is 19 cm lang en heeft een omtrek van 15 cm. Ik heb een bloedlul slap is ie zo'n 12 cm en stijf 19 cm dus een bloedlul.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Jongen18. Hier enkele antwoorden. Als mijn lul stijf is dan staat hij enigszins schuin omhoog. Mijn eikel, die dan altijd bloot ligt en vrij groot wordt, wijst dan niet recht vooruit, ook niet recht omhoog, maar er tussenin en dan ook nog een beetje gebogen naar links. Meestal is mijn lul dan volledig hard of bijna. Sommige jongens hebben dan ook dat hun ballen wat omhoog gaan (in hun zak), maar dat heb ik niet. Mijn kloten blijven meestal onderin mijn zak hangen (echt grote low hangers heb ik), behalve als ik klaarkom, dan gaan ze wel omhoog bewegen. Bij mij ontstaat een stijve lul op de meest uiteenlopende momenten. Ik word altijd wakker met een stijve lul, al vanaf mijn 12-de. Als ik een mooi meisje zie (of meerdere), dan krijg ik ook vaak een stijve lul, als ik geil ben en een volle zak heb, dan krijg ik ook een stijve lul en soms ook op momenten dat ik het niet verklaren kan. Ik heb een bloedlul, zoals jij dat beschrijft, slap maar 6 cm (mijn kloten hangen dan lager dan mijn lul) en stijf 14 cm. Ik masturbeer ook meestal liggend of staand, zittend heeft niet echt mijn voorkeur. Waar ik (bijna) altijd een stijve lul van krijg is dat een meisje over mijn zak en mijn kloten zit te strelen. Dat gebeurde laatst nog, toen ik met een meisje stond te praten en zij mij opeens daar over mijn spijkerbroek streelde.

    16 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten