Skip to content
9 reacties
1760 weergaves

Zichtbaarder

Hoe zorg je dat de bobbel in je broek en je billen meer zichtbaar worden in je broek? ik zou willen dat het wat meer zichtbaar was. Moet ik geen onderbroek dragen? een joggingbroek of trainingsbroek dragen? Ik zou graag wat tips willen.

15 jaar
1 jaar geleden

9 Reacties

  • Hangt heel erg af van de pasvorm van je broek. Als die strak zit en geen ruimte voor een bult heeft wordt alles platgedrukt en zie je nooit een bobbel. Je moet wel ondergoed aan want anders bungelt het zaakje in een broekspijp en zie je ook niks. Een cockring zou ik zeker niet dragen want als je die te lang omhoud knelt de boel af.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Jongens, mijn complimenten voor jullie. Ik vind het geweldig dat jullie hiermee bezig zijn. Ik vind het geweldig mooi als je bij een jongen de contouren van de billen en de bobbel kunt zien. Jullie zijn als jongens veel te mooi om dat allemaal te verbergen, vandaar mijn complimenten.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn vriend draagt slips. En zn bobbel is goed zichtbaar. Hij heeft ook van die slips waar zn penis zeg maar invalt in een soort zakje waardoor zn penis nog meer gelift word en zie je echt een bobbel. Vooral als hij een joggingbroek aan heeft

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Jongen15. Ik ben ook een jongen van 15. Als ik een spijkerbroek draag, dan zie je altijd een bobbel, vooral de contouren van mijn wat grotere zak en kloten (low hangers). De contouren van mijn lul zie je alleen goed als die stijf is. Ik draag meestal slips. Ook is mijn zak altijd glad geschoren en misschien zie je het daardoor ook wel beter.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Gewoon een slimfit of skinny joggingbroek. Je kunt een cockring dragen waardoor je een grotere bobbel krijgt. Zelf draag ik graag slimfit grijze joggingbroeken met manchetten aan de onderkant. Bij grijs tekent jouw zaakje beter af.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Door de pasvorm van de broek

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Sws strakke ondergoed dragen. Of een slip of jockstrap. Dan blijven je ballen en pik goed bij elkaar. Dan krijg je een vollere bobbel. Geen onderbroek dragen is ook lekker maar dan bungelt alles door je broek. Ik zal wel lekker trainingspakken en joggingspakken dragen. Dan zie je het nog beter. Zeker Nike tech grijs of strakke voetbal trainingsbroeken.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ja, billen en bobbels mogen jullie best wat beter laten zien. Ze zijn er voor. Slips zijn prima, maar daar moet je dan wel een beetje strakke broek over dragen. En als je ook slap een behoorlijk grote hebt dan een joggingbroek met niets er onder. Dat kan er af en toe adembenemend uit zien.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik zou juist slips gaan dragen. Die houden alles op de plek wat zorgt voor irts meer contouren

    20 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten