Skip to content
14 reacties
1641 weergaves

Omkleden

Ik was onlangs met school op een tweedaagse weg (dus met één overnachting). Toen we gingen slapen moest ik natuurlijk mijn pyjama aan en moesten we ons omkleden. Ik heb dat dus maar gedaan, maar enkele ogenblikken later merkte ik dat de drie vrienden waarmee ik op de kamer zat mij raar aankleden. Blijkbaar vonden ze het vreemd dat ik mij gewoon zo naakt had omgekleed voor hen. Ik vroeg hen dan hoe zij dat dan gingen doen, want zij moesten nu eenmaal toch ook hun pyjama aan, en blijkbaar deden die dat allemaal onder hun laken. Was het hier verkeerd van mij om het zomaar te doen, of had ik heb moeten vragen of dat oké was? Ze leken niet goed te weten hoe te reageren op dat ik in mijn blootje stond.

17 jaar
2 jaren geleden

14 Reacties

  • TS weer: Ik wil trouwens nog vlug opmerken dat het allemaal heel snel was. Ik ben daar niet in mijn blootje blijven staan of zo. Gewoon snel broek uit, broek aan. Vandaar dat ik zo verrast was door hun reactie. Ik heb het niet staan showen of zo.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • @J14 Volledig naakt aangezien ik mij ging omkleden om te gaan slapen. Zelf vond ik het op het moment zelf redelijk normaal en met andere jongens heb ik er ook nooit problemen mee gehad, maar deze drie vrienden waren blijkbaar preutser dan ik had ingeschat.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Was je naakt als in piemelbloot of had je nog wel een onderbroek aan? Als ik met vrienden zou slapen en er zoe er een ineens met zijn blote piemel voor mijn neus staan zou ik ook raar opkijken. In onderbroek zou niet raar moeten zijn omdat jullie bij elkaar in de klas zitten en elkaar met gym ook in onderbroek zien.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • TS weer: @J16, Ik denk dat er wel een groot verschil is tussen vrienden die je naakt zien en leerkrachten. Dat zijn leerkrachten waarvan ik het hele jaar door les zal hebben. Ik heb er geen nood aan dat zij mij in mijn onderbroek zien. Ik denk ook niet dat zij dat zouden appreciëren. @M22 ik heb niet elke ochtend een erectie, dus daar had ik niet echt last van. Het is me bij heb ook niet echt opgevallen, maar we hebben niet per se gewacht of zo.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Je ziet het denk ik goed jongen 17. Het moet gezellig blijven en een keer per jaar een oefening onderkleding uit onder de lakens en daar een middeleeuwse pyjama voor in de plaats lijkt me een leuke uitdaging. Hoe doen jullie smorgens met de odol, wachten tot hij gaat liggen of fier omhoog de badkamer in. Mijn vriend hangt zijn handdoek er over, heeft hij zijn handen vrij.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat een vreemd verhaal. Blijkbaar vind je het niet erg als mensen je naakt zien, maar als iemand je in je onderbroek ziet wel ineens?

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben TS: @J16 Thuis draag ik ook geen pyjama, maar op een schooluitstap besloot ik dat wel te doen. Vorig jaar op een gelijkaardige uitstap kwamen de leerkrachten 's avonds nog kijken of de lichten uit waren (ik weet het, dat is raar op mijn leeftijd, maar ze doen het dus toch). Ik wilde daar dus niet in mijn onderbroek zitten, en ik wist ook dat mijn drie vrienden allemaal steeds in pyjama slapen, dus paste ik me daar ook nog wat aan aan. @22 Op school douchen wij met gym niet (gebrek aan tijd, dus is het ook niet toegestaan). Ik weet dus niet wat ze in zo'n situatie zouden doen. Ik zou naakt gaan, maar wat zij zouden doen, daar kan ik niet voor spreken. Geen van hen drie heeft trouwens ooit al een vriendinnetje gehad, dus daar weet ik ook niets van. Ik geef toe dat ze soms op zo'n vlakken dus wel wat bekrompen of ouderwets zijn. Ik heb ze graag vanwege hun karakter, maar zo'n dingen irriteren mij soms wel en beetje.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Kom op jongen, er is iets met die drie en niet met jou. Douchen jullie niet of gaat dat met een broek aan. En op school met gym of sporten? Wat een gepreuts.
    En als ze een vriendinnetje krijgen en die wordt nieuwsgierig. Dat wordt nog wat.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Nahh, ik denk dat het ligt aan de omgeving van je vrienden ligt. Waarschijnlijk waren ze dit dan niet gewend...?

    Ikzelf zou dit gewoon normaal vinden, maarja blijkbaar niet iedereen. Ik vind dat dit niet jouw schuld was en dat dit ook gewoon kan. Immers, het zijn je vrienden!

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Nou ja! Onder je laken? Ik had dat ik zo gedaan hoor.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat een aanstellers. Jij hebt niks verkeerd gedaan, zij hebben bekrompen gedachten.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon lekker doen zie het probleem niet

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Heel normaal , snap die preutsheid echt niet. Je gaat je toch niet onder de lakens omkleden met jongens onder elkaar.? Jij bent niet vreemd, hun zijn vreemd , jij deed niets verkeerd.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik denk dat ze eerder raar keken omdat je een pyama draagt. Niemand draagt meer een pyama op die leeftijd.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten