Skip to content
15 reacties
1970 weergaves

is dit klein?

hey, ik ben erg onzeker over mijn penis lengte slap:9.5 cm stijf: 15.5 cm en 13.5 cm omtrek. ik ben zelf 1.85 meter . kunnen jullie je mening vertellen, thnx alvast.

13 jaar
2 jaren geleden

15 Reacties

  • nee joh, dit is eigenlijk vrij groot voor jou leeftijd en zelfs voor een volwassen man. die van mij is 12 cm slap en 17 cm stijf en ik heb de grootste van al mijn vrienden. wees trots!

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • @J13 Ts, ik denk dat je zeker niet mag klagen op je leeftijd! De mijne is nu namelijk 6cm slap en 13cm stijf en de omtrek is 10,5 cm dus wel best dun. Zelf ben ik trouwens 1,82 lang en ook best dun. Je ziet zelfs mijn ribben goed zitten. Ik neem aan dat die ook al goed werkt haha? De mijn iig wel hoor en daar gaat t om toch

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Wist je dat lengte eigenlijk niks uit maakt.. mij niet bellen voor 20cm dat doet pijn !!!!
    Het gaat er om wat je er mee doet, dqt is echt the key.
    En als je daar niet goed in bent, leer goed vingeren, beffen! Zo laat je een meid immers sneller en gegarandeerd klaar komen!
    Maar voel je zeker niet onzeker, perfecte lengte vooral voor jouw leeftijd!

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Dat is zeker niet te klein eerder groot!
    Die van mij is 5/6cm slap en 13cm stijf eerder normaal zou ik zeggen. En mn beste vriend zn piemel stijf is 11cm dat zou ik eerder klein noemen.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • nee joh dit is niet klein dit is juist groot.
    die van mij is 10.5 cm slap en 16.5 cm stijf dus maar een cm groter. en ik heb al de grootste van al mijn vrienden.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoi,

    Waarom zou je jezelf met dit soort vragen onzeker of ongelukkig maken?

    Er zijn zoveel verschillende modellen oren, neuzen, handen, voeten, ... Dan zullen er ook wel zoveel verschillende modellen penissen en ballen bestaan.
    En toch kan iedereen met al die verschillende modellen oren goed horen, neuzen goed ruiken, ... Dan zul je met al die verschillende modellen penissen ook wel goed kunnen vrijen. Al die mannen die je overal tegenkomt, hebben met hun verschillende modellen penissen ook kindjes kunnen knutselen.

    Trouwens, je hebt er zelf geen invloed op en je moet het doen met wat je hebt. Het zou nog wat worden als je aan je beste vriend zou vragen: "Hey, mag ik voor vanavond jouw piemel even lenen; mijn vriendin komt langs. Je krijgt hem morgen wel weer terug."

    Een gemiddelde is een waarde die tussen de laagste en de hoogste waarde ligt. Iedereen wil boven het gemiddelde zitten, maar dat kan natuurlijk niet, want dan zou het gemiddelde er anders uitzien.

    Ten slotte, de een houdt meer van zoet en de ander meer van hartig. Zo vindt de een lange, korte, dikke, dunne, rechte, gebogen, ... penissen aantrekkelijker, mooier, lekkerder. Iemand anders heeft dan weer andere voorkeuren.

    Komt daarbij dat jongeren in de puberteit heel verschillend ontwikkelen. Kijk in je eigen school: sommige jongens van 13 zijn fysiek al bijna volwassen, andere jongens van 13 moeten nog aan hun ontwikkeling beginnen. Dat dan met elkaar vergelijken, klopt niet.

    Probeer geen tijd en energie aan dit soort gepieker te verliezen.

    Groetjes

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Dat is gewoon een normale lengte. Misschien dat je door je lengte je onzeker voelt. Heb ooit gelezen dat de gemiddelde lengte van een volwassen man 9cm is dus maak je maar geen zorgen. Mijne is 8.5 en ben 1.78 en ben er niet onzeker over.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • zoals je lichaamslengte groot is, is je piemellengte dat ook xd

    zelf ben ik dus ouder, ik ben maar 1m60 en heb slap 7cm wat eigenlijk al best groot is voor een slappe, veel vrienden van mij hebben maar de helft slap of nog kleiner, eens hij stijf is merk je bij mij nauwelijks een verschil xd, echt veel meer groeit hij niet, stijf heb ik zo een 10 a 11cm

    dusja als die van jou echt 15,5 is kan je dat eigenlijk best een kanjer noemen xd

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS, waar komt deze onzekerheid vandaan, je bent pas 13, je moet nog gaan volgroeien en ik mag aannemen dat je op internet wel eens gezocht hebt wat de gemiddelden zoal zijn!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @J20 Nee, daar ben je niet de enige in. Als puber kon mij dat eigenlijk ook nooit schelen. Ik herinner mij zelfs nog dat ik verbaasd was toen ik 15 was en ik jongens hoorde praten over de exacte lengte van hun piemels, aangezien ik die van mij nooit gemeten had. Dat maakte mij gewoon niet echt uit. Ik heb het dan uit interesse gedaan, maar het resultaat interesseert mij toch niet zo veel. Is hij groot? Nee, niet per sé. Maakt dat mij ongelukkig of onzeker? Nee, absoluut niet. Ik heb wel ergere dingen in mijn leven om me druk over te maken dan iets dat bijna niemand ziet, je niet zal kunnen veranderen, en waarvan de lengte uiteindelijk toch niet echt uitmaakt.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hij is te groot en te dik eigenlijk, zeker voor je leeftijd. Zal meisjes en jongens afschrikken, jammer voor je.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ben ik de enige die zich daar als puber nooit druk over heeft gemaakt? Je druk maken over de grote van je penis heeft net zoveel zin als je druk maken over de kleur van je ogen of de je schoenmaat. Je doet er toch niks aan.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Dit Is toch flink groot weet ik.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • J13, ik zou me nergens zorgen over maken als ik jou was. Is al voldoende en als ik het goed heb groeit ie nog door tot ongeveer je 15e.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • 15,5 cm lang is meer dan gemiddeld, zeker voor iemand van jouw leeftijd.

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten