Skip to content
32 reacties
5999 weergaves

Douchen met boxer of niet

hallo
ik ben een jongen uit belgie en ik ben vorige vakantie meegegaan op kam met de chiro (jeugdbeweging).daar hebben we een paar keer gedoucht en dat was gemengd.de meesten douchten met onderbroek aan (ikzelf dochte ook met onderbroek).Thuis doe ik het nu ook vaak maar ik wil ijgelijk weten of veel jongens dit doen en wat jullie er van vinden

Bedankt als je hierop hebt gereageerd.

13 jaar
2 jaren geleden

32 Reacties

  • @laatste jongen 13, wat jij zegt herken ik ook: ik ben ook besneden (toen ik 8 was, ook te krappe voorhuid, met plassen kreeg ik zon ballonetje:)) en je ben dan toch anders dan anderen, ze kijken altijd extra naar je. soms vragen ze wel eens waarom ik geen velletje meer heb en sommigen willen het ook wel iets beter bekijken maar dat vind ik best. wel krijg ik denk ik omdat ik er altijd aan denk wat anderen zeggen snel een stijve, das wel balen altijd want dan trek je nog meer aandacht, heb jij dat niet? dus ik krijg dan eigenlijk altijd wel een stijve terwijl ik dat juist niet wil. gemengd doucen doe ik wel maar durfde ik eerst daarom ook nooit zo goed. Grappig is wel dat meiden altijd extra interesse hebben en het meestal wel echt mooi vinden, extra bloot ofzo.

    15 jaar
    11 maanden geleden
  • Aan het begin van het jaar douchte iedereen in de klas in z'n onderbroek. Na een paar weken waren er ineens 2 jongens die hun onderbroek uit hadden gedaan en bloot de douches inliepen. In de weken erna gingen er steeds meer bloot douchen. Op een gegeven moment waren er meer die bloot stonden dan in onderbroek, dus toen heb ik mijn onderbroek ook maar uitgetrokken. Toen ik de douchruimte inliep (ik was een van de laatste) merkte ik wel dat iedereen naar mij keek, wat ik ook wel had verwacht omdat ik besneden ben (op mijn 11de, mijn velletje was te strak) en er verder geen andere besneden jongens waren. Ik had verwacht dat er wel vragen zouden komen over waarom ik geen velletje meer had net als de rest, maar dit kwam (gelukkig) niet.

    13 jaar
    11 maanden geleden
  • Als je bij ons bij voetbal je boxer aanhoudt met douchen wordt ie echt uitgetrokken hoor, dus je valt alleen maar op. In begin zijn er altijd wel paar die hand voor hun lul houden naar dat is na een paar keer ook over en laat iedereen gewoon ze piemel zien.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik douche altijd naakt op school moesten wij dat ook en zelfs in de puberteit ik had er geen moeite mee af en toe kregen ik of een klasgenoot wel is een stijve maar dat was meer van spanning
    En ik douche nu ook in de sportschool altijd naakt
    Ja vaak krijg ik dan ook nog wel eens een stijve maar dat is alleen als ik mijn velletje naar achter doe en mijn piemel schoonmaak

    22 jaar
    12 maanden geleden
  • Naakt douchen moet altijd kunnen toch? Of het nou met je team is of met onbekenden bij een spa ofzo. Ikzelf douche altijd naakt, ook gemengd met de jongens in mijn voetbalteam, eerst us het wennen. Maar na een paar keer schaamde ik me niet meer.

    17 jaar
    12 maanden geleden
  • Douchen altijd naakt bij ons.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Bij voetbal en sportschool altijd zonder slip en boxer gedoucht. Veel fijner en iedereen heeft er toch iets hangen.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik voetbal na de voetbal gaan wij allemaal in ons blootje hoor ik trek mij zelf af en ben niet alleen

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • Bij de scouts (11 t/m 15 jaar) douchen we altijd gewoon bloot met zijn allen. In het begin is het best even wennen, zeker als je net als ik als preutse 11 jarige helemaal nieuw bent, je hoort dat er gedouchet moet gaan worden en je vervolgens met je kleine kale kinderpiemeltje naast zo'n 15 jarige met een grote harige volwassen piemel staat. Maar als je het een paar keer hebt meegemaakt dan went het wel. Het enige wat ik ongemakkelijk blijf vinden is om publiekelijk mijn velletje terug te trekken. Iedereen doet het bij ons, maar ik blijf het lastig vinden.

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • Bij ons draagt ook echt niemand onderbroek met douchen. Ik heb laatst bij seniorenteam (tussen 20 en 35) meegedaan en ook daar trok iedereen zn slip of boxer uit.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Als je bij ons bij voetbal of na sportschool met je onderbroek zou douchen zou je echt heel hard uitgelachen worden hoor.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik douche ook altijd gewoon naakt. Het is normaal in ons team maar er is altijd 1 jongen die is gay (niks mis mee) en die krijgt dan een stijve en dan lacht iedereen hem uit met homo echt sneu vind ik

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik douch thuis naakt hoor anders kan je je toch niet wassen en krijg je daar allemaal ontstekingen

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • TS jongens onder elkaar dus waarom zou je je boxer aanhouden. Dan kun je jezelf niet goed wassen en kom op elke jongen heeft een piemel. Wij douchen gewoon naakt bij voetbal

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Jaren geleden voor mij alweer dat we op kamp gingen. In die zomervakanties dachten wij er niet eens over om met ondergoed aan te douchen. Jongens en meiden gewoon bloot, konden we er meteen aan wennen dat w vaak een stijve kregen. De meiden vonden dat prachtig en maakten er dus geen punt van maar genoten er gewoon van en wij overwonnen onze gène en liepen gewoon zo rond. Heerlijk die vrijheid!

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • altijd totaal naakt in de douche, ook gemengd... no problem,
    meestal is er bijna iedereen volledig naakt, bij gemengd zijn er soms meisjes die slipje aanhouden maar er dan wel voor zorgen dat hun intieme delen ook proper zijn na de douche... het is altijd beter ook wel je voorhuid achteruit te brengen om hygienische reden, 'k doe het in ieder geval... sommige jongens niet, andere wel... meisjes durven wel eens stiekem gluren, maar da's niet storend... laat hen graag meegenieten!

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Waren er ook jongens die gewoon bloot gingen, want dan had jij ook bloot kunnen gaan. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. En uiteindelijk hebben jullie allemaal daar beneden een slurfje hangen. Maar heb je dan ook zo lang niet achter je velletje gewassen? Lijkt mij dat je daar dan aardig op kon gaan schrobben achteraf.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Op vakantie douchen we gemengd sport en gym niet maar wel altijd helemaal naakt

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn voetbal team douched iedereen met boxer dus ik ook.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Gewoon naakt douchen. Naakt zijn is niets om je voor te schamen en wel zo hygiënisch en daar is douchen in de eerste plaats voor bedoeld volgens mij.

    17 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten