Skip to content
13 reacties
1648 weergaves

Normaal?

Is het normaal dat mijn vriendje meteen kwam toen ik zijn piemel nog maar aanraakte?

14 jaar
2 jaren geleden

13 Reacties

  • Als je vriendje opgewonden is kan dat gebeuren ja..heel normaal. Als die na tijdje nog heeft wordt het wel lastig

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Is bij mij ook al gebeurd, bijna altijd als ik voor de eerste keer intiem ben met iemand. Na een paar keer gaat het wel veel langer duren vooraleer ik klaarkom.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb ik ook gehad. Is de spanning denk ik. Was voor mij de eerste keer en toen mijn vriendin mijn boxer naar beneden wilde doen kwam ik al in mijn boxer. Tweede keer kwam ik toen ik hem in haar wilde stoppen. Maar nu kan ik het langer volhouden.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Kan heel goed zijn dat jou vriendje zo erg opgewonden was omdat het de eerste keer voor hem was dus zo raar is dat niet!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Heel normaal joh. Die jongen was gewoon hartstikke opgewonden en het was ook nog z’n eerste keer. Bij volgende keren gaat de spanning er bij hem wel wat af en dan zul je zien dat hij het steeds langer vol kan houden. Dit gaat niet in 1 keer dus het kan heel goed dat hij de tweede keer ook weer zo snel klaarkomt.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja hoor. De eerste keer kwam ik ook binnen 10 seconden of zo. Je bent al een beetje aan het zoenen en tegen elkaar aan schuren en dan kan je het bijna niet meer houden van geilheid.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Heel goed TS. Het zal vanzelf beter gaan (langer duren). Maar ja, als een meisje aan je penis zit voor het eerst, is dat mega opwindend en is er geen houden meer aan ;-) hij is vast fijn klaargekomen

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Het was onze eerste keer ja
    J21. Ik vroeg hem "nu al?" en hij zei "ja sorry, kan er niks aan doen" Toen zei ik dat het niet uitmaakte

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja, dat is normaal bij de eerste keren, dat kan door de spanning komen. Dat trekt vanzelf wel bij.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Dan was hij waarschijnlijk heel erg opgewonden. Toen ik voor het eerst wat verder ging met mijn vriendin kwam ik ook bijna in mijn broek klaar. Helemaal normaal dus.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Kan . Misschien was die hele eind al geil en zn pik onder hoogspanning dat een kleine aanraking voldoende is om te komen .
    Ik heb een vriend en die heeft dat soms nog hoor is die al heel geil en trek hem net af of lik zn eikel or meneer redt het niet om het uit te stellen maar vind ik ook niet erg dan wachten we 15 mij dan kan hij weer maar dan ook mega lang doorgaan zonder te komen want de grootste druk is er af . Dus kan ook een voordeel zijn

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja dat is heel normaal.

    Dat jouw vriendje zo snel klaar kwam is denk ik juist een goed teken. Geeft toch wel aan dat hij zich wel prettig voelde bij jou en de situatie.

    Ik ga er inderdaad vanuit dat dit de eerste keer was dat jullie samen iets deden?
    Als het goed is moet het steeds beter gaan. Het heeft er ook mee te maken hoe vaak een jongen klaar komt. Als jouw vriendje een lange tijd niet meer is klaar gekomen kan er nogal wat druk achter gaan zitten. Als je dus zo af en toe samen bezig bent dan zal het steeds beter moeten gaan.
    Mocht het uiteindelijk na een lange periode nog te snel gaan is er ook een techniek genaamd edging wat er voor zorgt dat een jongen meer controle krijgt over het klaar komen en het langer kan uitstellen. Maar als 14 jarigen zou ik eerst gewoon proberen en je niet te veel bezig houden met dit soort technieken.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Was dat de eerste of een van de eerste keren? Jongens vinden het vaak zo super spannend en zo opwindend, dat direct klaarkomen inderdaad voorkomt. Naarmate jullie elkaar vaker zien/aanraken, kan het klaarkomen steeds meer uitgesteld worden. Hoe reageerde je toen hij kwam?

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten